Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já objevil Everquest Next http://www.youtube.com/watch?v=sDq2a3zy_6M
    vůbec jsem netušil že taková hra je vůbec ve vývoji a celkem mě zaujala. Články o wowku jsou tady pořád zkuste napsat i o něčem jiném.
  • WoW mi dalo takovy zazitky, jako zadna jina hra. Nevzpominam moc na realnej zivot, vzpominam na krasnej zivot ve WoW. Nikdy nezapomeneme *14*
  • Vtipné na tom je , že si to vlastně Blizzard zavinil sám. Pandy byli fakt mimo mísu.
  • Veskoslav
    Autore, co třeba si zjistit hodnotu akcií a jejich vývoj, možná pak nebudeš za hlupáka....Nikdy jsem nemyslel, že to řeknu, ale ten poslední nesmysl sis mohl odpustit....Mimochodem za poslední dva týdny akcie posílili o 0,98% po uvedení konzolové verze Diabla III. Akcie se prodávaly v pátek s -0,68% ztrátou oproti předchozímu dnu a v pondělí se opět očekává růst v rozmezí 0,35-0,65% a během úterý by měla cena akcií být už na vyšší než páteční ceně akcií. Mimoto je například doporučeno je nakupovat, ale to by autor musel sledovat akciové trhy:)
    • Doporuceni odborniku na nakup / prodej ma asi stejnou vypovidajici hodnotu, jako ozraly simpanz hazejici sipky do listecky s firmami, do nichz investovat. A na trhu se neda ocekavat nic...
  • Mikro transakce to je to co ta hra potřebuje ! *6* A jelikož WoW dalo Warcraft lore velkou facku tak se obejdu i bez toho Warcraft 4
  • calwin
    bolo na čase...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit