Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím si že ta kritika co bude po vypuštění DaO II bude stejná jak u ME II kde se pro změnu scénaristé dušovali ře RPG systém a zbraně vrátí zpět ( uvidíme). Dle mého DaO II bude akční sračka která bude jen něco ala Diablo a s RPG nebude mít snad nic společného. Osobně doufám že situace ve hrách opět zachrání Zaklínač II aby se BioWare mohl vzpamatovat. Jsem prostě s toho velice zklamán a jediné co mě těší je že jsou pořád krásné RPG true hry pro skalní hráče jako Drakensang:The river of time který Vás potěší ne jen na duši ale nutí ještě si zapřemýšlet.
    DaO II si rozhodně nekoupím. A doufám že se ve trojce vrátí směrem k jedničce.
    • Vaříš z vody. Nevíš absolutně nic, mohl jsi tak maximálně vidět několik nicneříkajících videí, které navíc byly z konzolové verze.
  • Jasně, proč to všchno nezměnit a nepřekopat, když to předtím fungovalo. Ale vlastně já jsem zapomněl, americké masy by to nepřekousaly, ty umí jenom mačkat tlačítka a kdyby se měly morálně rozhodnout nebo nedejbože by někdo s jejich názorem nesouhlasil, nebo dokonce je kvůli němu opustil, tak by ho zažalovaly. Dragon Age míří do pekel, teda pardon, chtěl jsem říct do mainsteamu....
    • V poslední době se mi zdá, že začíná být součástí mainstreamu, nadávat na mainstream *4* ... Nedělej unáhlené závěry a počkej si na finální produkt.
      • minarik1
        A ty věříš, že to bude dobrý kvalitní RPG nebo spíš rubačka pro masy?
  • Maj to zapotřebí ? DA:O se prodalo minimálně 4 miliony kusů a průměr recenzí je 90%, respektivě 86% na obě konzole. Tak proč proboha dělají z Dragon Age 2 pomalu úplně jinou hru ? *7*
    • protože ve chvíli kdy z toho udělají bezduchou řezačku ala god of war, tak se toho prodá 8 milionů kusů......nedávám tomu moc dlouho než ohlásí, že tam bude míň rozhovorů, protože to zpomaluje akci, a akce přeci je to, co hráči chtějí.

      přeci proč mělo diablo 2 tak velký úspěch? stačilo klikat jak epileptik a to bylo vše. znám lidi, kteří dodnes ve hrách klikají jako pomatení, i když to vůbec není potřeba a odkazují se na to, že to tak dělali v diablu.
      • Mýlíš se. Bioware se rozhodně nechce přibližovat Diablu, God of War či snad Call of Duty...Oni vědí, že systém rozhovorů, možných romantických či přátelských vztahů - prostě vývoj vlastního charakteru i npc, je něco, co jim hráči baští a chtějí to. Prostě to bude protkaná výbornými dialogy a zajímavým rozvojem postav. To je něco, co Bioware umí, nemá v tom konkurenci, vydělává na tom a rozhodně to nebude chtít měnit.
  • Vše co hru zjednodušuje a ulehčuje vede ke ztrátě atraktivity a motivaci hráče si hru zahrát znovu. Rozhodně krok zpět! Myslel jsem si že si udělám předobjednávku, ale zatím pořád přicházejí jen špatné zprávy a zatím ani o hře jako takové se nic moc neví! Nebudu si kupovat zajíce v pytli když zapáchá! *10*
    • Zdá se, že sis, stejně jako já, dělal falešné iluze o tom, že série DA bude jako rpg vzkvétat, na základě toho, že první díl byl až nečekaně příklonem k tradičním rpg prvkům. Měli jsme si ovšem uvědomit, že to půjde do kytek, už ve chvíli, kdy začali pár dní po zahájení prodeje hráči volat po patchi, který by zjednodušil nejlehčí obtížnost.

      Z mého pohledu to je ztracená série - chtějí to prostě nakrmit konzolývm hráčům a "old school" pc hráči už postupně mizí...
  • Cim viac vieme o Dragon Age II, tym menej sa na to tesim..
    • Presne tak kazda nova zprava o tehle hre ji posouva niz a niz...Bude z toho hack&slash s prvky RPG. *11*
  • Drom
    Aby to ale zase nebylo jednostranné, tak budu rád, když se ve 2 vyvarují těch pitomých dárků. To dle mého názoru dost kazilo právě ten aspekt, na kterým tady všichni nadávají, že ve hře nebude. Nepřijde mi moc logické, že naprosto zásadní rozhodnutí a jejich dopad na oblibenost a loajalitu lidí v partě se můžu vykoupit lacinými dárky. To je jako kdybych někomu zabil psa, pak mu dal plyšovýho a vše bylo v pořádku *7*
    • presne
      ja si uplne posral morrigan, a pak si ji vykoupil kvuli vztahu darkama.....

      ale zase kdyz si byl pekny zrmd, tak ti odesla pulka party coz tez nebylo nijak dobre :/
  • " Co myslíte?" - Myslim, ze si pockam na Witchera 2. To bude aspon poriadne RPG :-)
    • já už pro jistotu předobjednal :), Dragon Age 1 nebylo špatné, ale uplně mě neuchvátilo a podle všeho o dvojku ani okem nezavadím :)
  • Přiznejme to. RPG už neznamená převtělit se do jiné osoby v jiném světě. Je to jen pár bodů do statistik jiné postavy. Old school RPG už neexistuje.
    • Pravda.. ač smutná..
      Přitom je to jen blbost vývojářů, mě samotného často napadají výborné nápady které by hry ohromně vylepšili, kdyby vývojáři všech her, ne jen RPG, udělali ankety: Co chcete mít v naší hře, a vybrali by pár nejlepších nápadů, na kterých by mohli pracovat třeba s jejich majteli, bylo by nice kdyby do herního průmyslu zapojili i normální hráče, neříkám že to tk nedělají ae ne takhle..
      SPoléhají se jen na sebe a nápady hráčů, výtečné nápady, nechávají stranou..
      Což je škoda, potom by hardcore RPG neupadalo do zapomění..
  • Je to jasné. Je to kšeft. Pokud si hráči žádají filmové zážitky s občasným stiskem ATTACK/FIRE tak jim to výrobce her musí dát. Že je pár lidí co se jim líbí složitější příběhy, to je neuživí. Bohužel. Svět spěje k rychlým a krátkodobým požitkům.
  • Drom
    Klasické RPG vždy bylo atraktivní pouze pro úzkou skupinu populace, nemůžete si snad myslet, že by mainstream něco takového kupoval, když o to nikdy dřív nestál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit