Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím teda, co tím přesně chtěl říct. Jestli budou dělat věci jen free to play a pro masy, ale myslím, že mají dobře nakročeno k tomu být opět zvolení most evil společností *16* . *3*
  • To, že se herní svět mění a roste je v pohodě, vždycky se najde nějaká píča, která bude řikat jak to bejvalo úžasný a, že to dneska stojí za ho*no. Ale nic na světě neospravedlní to, že se EA poslední dobou chová k hráčům jak prase!
  • Jinými slovy tím chtěl básník říci, že se nebude investovat do vývoje nových engine, nebudou se vytvářet AAA tituly propustíme tisíce vývojářů protože nepotřebujeme toliko lidí na vývoj her co budou dělat na hrách do mobilu za 50 korun. Vítej růžová budoucnost *14*
  • Všímáte si toho zákeřnýho úsměvu nebo se mi to ejn zdá ?
    • http://oi57.tinypic.com/1zpqkr4.jpg
  • Typický p..us co se třese jen a jen na žluťásky a celá herní scéna mu je kdesi hluboko v análním otvoru, a to jsem ten jeho vejšplecht raději ani nečetl, stačí mi se na něj podívat.
    • Nic tak hloupeho jsem uz dlouho necetl. A jestli tahle ubohost ma dokonce kladny ohlas, tak je to velmi smutna vypoved o ubohosti jiste skupiny lidi.
      • Zalez ty "skupino" a hlavně nezapomeň těmhle ko..tům nacpat co nejvíc peněz za ty jejich každoroční břečky ať se můžou plácat po zádech a kálet hráčům dál na hlavy.
        • Kdyz udelaji dobrou hru, ktera se mi bude libit, rad jim za ni zaplatim. Byl bych sam proti sobe, kdyby ne a tva iracionalni nenavist na tom nic nezmeni.
    • ani si to necital a komentujes tu sracky..proste dmnt vymlety
    • a to se určitě tak snažili aby na té fotce působil sympaticky , ale dopadlo to asi jako když se pan Burns chtěl vyfotit se smějícím se dítětem, mě osobně při pohledu na tu fotku chybí už jen malé čertosvké růžky co mu vyrůstají z plešky *1*
  • Ma pravdu .. RIP EA ... a jdeme slavit.
  • Asharak
    "Zmeny v hernim prumyslu EA jsou nevyhnutelne, i kdyz se to rade provoznich redilelu nemusi libit."
  • Zayl
    Že nám ty DLC a free to play a kdoví co to hraní krásně zlepšily... Jediný krok vpřed který z toho vidím je GIVE US MORE MONEY.

Podívejme se na 2014 EA releasy a zhodnoťme jak úžasně novátorští a skvělí jsou.
    Madden, NHL, FIFA 15 ... yay, aneb každoroční update který za plnou cenu přidá prd a updatuje tabulky.
    Sims 4 ... jestli ta hra bude technologicky tak příšerná jako 3ka, tak potěš. A to nemluvím o tom, že zase 80% z DLC a stuffpacků bude zrecyklovaných. 3ka jich měla myslím 20 + ingame shop.
    DA: Inquisition ... aneb Witcher 3 bude lepší v každém ohledu.
    Battlefield Hardline ... Horší Battlefield. Huray.
    • flash789
      Hmm..Dragon Age 3 versus zaklinac 3..srovnani uplne k nicemu, protože 90% lidi bude stejne hrat oboji. navic nikdo tyhle hry ještě nehral, takze tvrzeni ze bude nektera lepsi je taky k nicemu. A uplne na konec, DA a zaklinac jsou herne docela rozdilne. A je docela dost lidi kteří kdyby si měli vybrat třeba mezi Zaklinacem 2 a DA: Origins, tak budou hrat radsi DA...proste zahod svoji vesteckou hul a doporučuju si zahrat oboji, mam pocit ze ty hry budou zajimave obe dve:)
      • eh Tak DA:I upirátím Witchera 3 si koupím, a myslím že takhle to udělá většína pirátu, navíc on se tu porovnává hlavně přistup dané firmy k zákazníkum.
        • flash789
          mozna tady u nas nebo v polsku..ale vazne pochybuju ze třeba v americe se proda vic zaklinace 3 nez DA..tam se spis zase bude piratit ten zaklinac a DA kupovat..a o velikosti trhu netřeba polemizovat..
          jakej pristup? myslis to jak CD projekt rozesilal maily piratum i nepiratum ze je budou zalovat když ukradli/neukradli zaklinace 2 nebo když EA tvrdila ze sim city offline nemůže fungovat..myslim ze se muzou obe firmy vzit za ruku a jit do zelenyho hajecku a tam se pusinkovat..
      • Zayl
        Kolik lidí bude hrát oboje je úplně jedno a nemá žádný vliv na individuální kvalitu. Soudím je logicky podle dostupných informací, včetně dem co ukazovali vývojáři, trailerů atd.

Podívej se ja vypadá (a hraje se) Origins a potom se podívej na Inquisition. Potom si srovnej Witcher 1 a 3. Doufám, že ti to pomůže pochopit, proč to zmiňuju.
        • flash789
          no nepomuze, protože při sebelepsi snaze nedokazu zhodnotit kvalitu hry ktera ještě nevysla..obvzlast po tom kdy Zaklinac 2 z mojeho pohledu nebyl nic moc a DA 2 taky zadna slava..ale chápu ze youtube hraci mají uz jasno:)
          A o tom kolik ty hry bude hrat lidi myslim bude zcela jasny ukazatel individualni kvality..a jedine co je ted jiste..ze Zaklinace 3 i Dragon Age 3 se proda mraky..takze..
          • Zayl
            Achjo, já vím že přemýšlet bolí, ale tak těžké to není.... EA mele něco o pokroku a změnách, přitom jejich hry přešlapují přinejlepším na místě a jediný pokrok a změnu, kterou přináší, je jak vybrat víc do kasičky.

CD Projekt udělal Witcher 1, což byla ok hra. Dvojka přinesla daleko lepší engine, technologicky přeskočila konkurenci o míli a ještě k tomu po vydání přinesla spoustu contentu a patchů zadarmo. Lépe integrovala knižní předlohu a hru a teď míří do velkého finále.

Bioware udělalo Origins, což byla solidní hra. Potom vyzvracela dvojku, která vypadala místy hůř než Origins, příběh neposunula nikam a zrecyklovala co se dalo a co ne, to aspoň podělala. A samože měla spoustu DLC za peníze. A teď nás čeká Inquisition, které vypadá furt hůř než Witcher 2 vypadal v roce 2011 a jedna z velkých featur bude, že combat půjde ovládat podobně jako v jedničce.

Čili ano, podle dostupných informací a trendů si dovolím tvrdit, že Witcher 3 bude lepší hra.
            • flash789
              to co popisuješ dela kazda druha herni firma, ne jen EA, v tomhle smeru bych se spis soustredil na velkou modu jmenem early Acces, tam je dnes zlaty dul slibotechny, EA jsou proti tomu zabari:)
            • Krescz
              ano, ale proc by to delali?... by s tim bylo moc prace a museli by do toho vrazit tunu prachu...takto jim staci udelat dobrou reklamu na ty jejich "polotovary" (vsichni dobre vime v jakem stavu jsou ty jejich hry pri vydani a co vsechno naslibujou a skutek utek)
            • Zayl
              Samotný krok k open-wordu je obrovský, když si vezmeš kolik práce v tom je ve srovnání s lineárnějším pojetí.

Samože je to taky věc vkusu a je možné, že se ti prostě svět Dragon Age líbí víc. Já ale spíš narážím na to, že EA je jedna z největších firem v herním průmyslu a zajisté má prostředky na to, aby jejich produkty byly nejen skvělé technologicky, ale i obsahově a aby jejich přistup k zákazníkům byl exemplární. Bohužel, mě přijde že ani jedno z toho se jich netýká.
            • flash789
              no ja ti nevim..me podle dostupných ukázek prijde Zaklinac 3 skoro to same jako dvojka jen ve velkem svete. DA2 nebyla nic moc, ale urcite byla totalne odlisna od DA:Origins, mozna prave proto dopadla jak dopadla..ale urcite tam byla velka snaha o pokrok a zmenu..jen se jim to samo moc nepovedlo.
  • Přiznám se že v polovině článku sem se nadobro ztratil. Z mého pohledu je to zcela prosté, buď mi EA budou schopni nabídnout produkt který mě zaujme a budu si ho chtít koupit nebo ne a pak své peníze utratím jinde a za něco jiného.
    Příkladem budiž BF Hardline, zveřejněné změny ve hře provedené na popud "komunity" po skončení bety mě jen utvrdili v tom abych se tomuto produktu od EA vyhnul. *5*
  • Trhněte si, pane Provozní Řediteli EA ... *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit