Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "řadá hráčů" = harcore hráčí < trh = zákazník
  • zlatá éra videoherních kravaťáků, to spíš a zrovna poslouchat tyto řeči od zmetka z EA. Směju se až se za břicho popadám.
  • Paulcz
    Nemá, proč by mě měl zajímat vkus ostatních a proč bych se mu měl podrobovat.
  • Jestli bude tou změnou krach EA, tak pro mě za mě...

Od nich jsem koupil naposledy C&C First Decade. A pěkně jsem se nas*al, když jsem zjistil, že při instalaci musím vyťukávat kód ke každé hře a pak ještě k celé kompilaci (i na Red Alerta 1, který byl v té době už dávno freeware) a že musím mít při hraní CD v mechanice, takže jsem to nakonec stejně cracknul... A pak se někdo diví, že si to lidi radši stáhnou...
  • Zlatá éra? Možná tak pro nacpání kapes. Zlatou éru považuji od prvního Dooma až po rok 2004/2005. V této době vzniklo nejvíc sérií které vydavatele v podstatě živý dodnes. Kolik vzniklo pořádných sérií s velkým jménem od této doby? Možná Assasins creed a pár dalších ale to je vše. Jestli bude trh přehlcen DLC, F2P, P2W a další tak maximálně tak zase krachne jako v roce 83 a žádná zlatá éra se konat nebude.
  • nevím co to ten blázen mele, prodávají recyklát, který nefunguje jak má za plnou cenu s chybející pulkou obsahu, ktere pak prodavaji jako DLC. Tohle jsou ty nové trendy?
  • Mně teda pořád chybí čistě autorské hry v rámci větší produkce než jen typ "pixelová hopsačka". Jediný větší rukopis má v mých očích asi Hideo Kojima, ikdyž ten se drží jen jedné značky/univerza. Myslím že brzy přijde doba (doufám a těším se), kdy budou jednotlivci více protlačovat styl, vizuální řeč, hratelnost, něco osobitého, do větších her. Podobně jako u filmů, snímky od Tarantina nebo Lynche pozná každý bez potřeby vidět autorovo jéno v titulcích. Tak na něco podobého jsem zvědav.
  • ucho
    slušný oxymoron. pokud se řadě hráčů nějaké změny nelíbí, tak samozřejmě nejsou nevyhnutelné, protože zákazník rozhoduje o tom, co chce...
  • MidnighT91
    Lidem se spíš nelíbí že ty změny udávají právě vagí*y jako ta na obrázku. Podívejte se na něj, jakoby jeho oči říkaly sežeru vám peněženku a potom duši...
  • nemam rad EA ale vtomto ma pravdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit