Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • však ano, Nekoupím ale upirátím.
  • eh Tak DA:I upirátím Witchera 3 si koupím, a myslím že takhle to udělá většína pirátu, navíc on se tu porovnává hlavně přistup dané firmy k zákazníkum.
  • Black_Hand
    on podle me narazel na to, ze je determinista a inkompatibilista zaroven. dost filozofie. howgh!
  • 80% lidi jsou pitomci ... takze se neni cemu divit ze kupuji odpad, ale s kvalitou to nema nic spolecnyho.
  • Nevim jak ty, ale ja uz hezkych par let kupuju jen vyjimecne kvalitni kousky. Presto je porad co hrat, kdyz je cas. A kam az mi pamet saha, mezi ty koupene nepatri zhola nic od EA.
  • Black_Hand
    drtina vetsina zakazniku ten vyrok nikdy neuslysi... lidi co vi neco vice o hrach, krome toho ze je hraji, moc neni.
  • Black_Hand
    tak ja bych spis veril, ze jde o stupiditu. jen retardovany marketak by nevedel, ze v dnesnim situaci by to lidem nevadilo. takze ani testovat to nema smysl.
  • Ma pravdu .. RIP EA ... a jdeme slavit.
  • flash789
    Mno, pak je tedy otázka jestli je ta kvalita tak dulezita, když hra která nemá zadnou se presto prodava po vagonech. ja ymslim ze to nebude ani tak problém EA, ale spsi lidi kterym to tak vyhovuje a EA jim jen vychazi vstric..stadecko..znas to..atd:)
  • Asharak
    "Zmeny v hernim prumyslu EA jsou nevyhnutelne, i kdyz se to rade provoznich redilelu nemusi libit."
  • flash789
    no nepomuze, protože při sebelepsi snaze nedokazu zhodnotit kvalitu hry ktera ještě nevysla..obvzlast po tom kdy Zaklinac 2 z mojeho pohledu nebyl nic moc a DA 2 taky zadna slava..ale chápu ze youtube hraci mají uz jasno:)
    A o tom kolik ty hry bude hrat lidi myslim bude zcela jasny ukazatel individualni kvality..a jedine co je ted jiste..ze Zaklinace 3 i Dragon Age 3 se proda mraky..takze..
  • Já jsem demokrat tělem i duší a uznávám tvůj názor, i když je jiný než můj. Prodává se lecjaká kravina (čímž nechci urazit uživatele Sims) a s kvalitou to nemá nic společného. PS: Degenerace se podle všeho prolíná i do tebou zmiňovaných sérií.
  • Zayl
    Kolik lidí bude hrát oboje je úplně jedno a nemá žádný vliv na individuální kvalitu. Soudím je logicky podle dostupných informací, včetně dem co ukazovali vývojáři, trailerů atd.

Podívej se ja vypadá (a hraje se) Origins a potom se podívej na Inquisition. Potom si srovnej Witcher 1 a 3. Doufám, že ti to pomůže pochopit, proč to zmiňuju.
  • flash789
    Hmm..Dragon Age 3 versus zaklinac 3..srovnani uplne k nicemu, protože 90% lidi bude stejne hrat oboji. navic nikdo tyhle hry ještě nehral, takze tvrzeni ze bude nektera lepsi je taky k nicemu. A uplne na konec, DA a zaklinac jsou herne docela rozdilne. A je docela dost lidi kteří kdyby si měli vybrat třeba mezi Zaklinacem 2 a DA: Origins, tak budou hrat radsi DA...proste zahod svoji vesteckou hul a doporučuju si zahrat oboji, mam pocit ze ty hry budou zajimave obe dve:)
  • Tak to skutečně je, ale já si myslím, že ta rychlost přímo závisela na tom, kdy si této "chyby" začaly všímat média. Nicméně netvrdím, že to chyba určitě nebyla, jen říkám, že v tomto případě na náhodu nevěřím. Nakonec právě běží mistrovství světa ve fotbale...
  • Pravda, clovek to radsej stiahne, crackne a hra bez problemov, nez bojovat s ich nezmyselnymi ochranami a roznymi blostami co si povymyslaju a pohadzu polena pod nohy platiacim zakaznikom.
    Popravde, nechapem naco vobec robia nejake ochrany, ved aj tak je to hned cracknute, jedina ochrana co za nieco stala bola Starforce 3, rok ju nikto neprelomil.
  • Zayl
    Že nám ty DLC a free to play a kdoví co to hraní krásně zlepšily... Jediný krok vpřed který z toho vidím je GIVE US MORE MONEY.

Podívejme se na 2014 EA releasy a zhodnoťme jak úžasně novátorští a skvělí jsou.
    Madden, NHL, FIFA 15 ... yay, aneb každoroční update který za plnou cenu přidá prd a updatuje tabulky.
    Sims 4 ... jestli ta hra bude technologicky tak příšerná jako 3ka, tak potěš. A to nemluvím o tom, že zase 80% z DLC a stuffpacků bude zrecyklovaných. 3ka jich měla myslím 20 + ingame shop.
    DA: Inquisition ... aneb Witcher 3 bude lepší v každém ohledu.
    Battlefield Hardline ... Horší Battlefield. Huray.
  • Přiznám se že v polovině článku sem se nadobro ztratil. Z mého pohledu je to zcela prosté, buď mi EA budou schopni nabídnout produkt který mě zaujme a budu si ho chtít koupit nebo ne a pak své peníze utratím jinde a za něco jiného.
    Příkladem budiž BF Hardline, zveřejněné změny ve hře provedené na popud "komunity" po skončení bety mě jen utvrdili v tom abych se tomuto produktu od EA vyhnul. *5*
  • Sám víš, že to nikdo neudělá. To pořád někdo jenom pokřikuje, jak od EA nic nekoupím, ale čísla prostě mluví jinak. Vzpoměl jsem si na slavný boycott Left 4 Dead 2 :D

Prostě mě se zdá, že všechno se mění a my jako zákazníci si na to prostě zvykáme.
  • flash789
    jo a proto jednou z neprodavanejsich her jsou Sims, protože to je odpad *3*

PS: ne ze bych mel EA v lasce, ale třeba Mass effect nebo Dragon Age bych taky za odpad nepovazoval

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit