Přejít na výpis diskuzí
Změny v herním průmyslu jsou podle provozního ředitele EA nevyhnutelné, i když se řadě hráčů nelíbí
4.7.2014 | Eva Grillová
110 příspěvků
-
Oni a Ubisoft mně kecama co vypustí z huby už nezajímají... takže nakonec změny co ale nejprve bylo třeba otestovat loajalitu hráčů co vždyt stále to probíhá. Gratuluji už se z vás stali podobní paraziti co je Activis(r)on s slavnou COD. *11*
Změny kdyby vedli k lepšímu ale to nepovedou, protože bagr. *4* -
Náklady na tvorbu her za posledních "pár let" řádově vzrostly, přitom za hry platíme méně (absolutně i relativně). No a pak se ještě zlobíme, že investoři/vydavatelé minimalizují riziko a dělají "tupé" mainstream hry pro masy, kdy kreativita a originalita jdou stranou na úkor osvědčených, fungujících modelů.
Je to úplně stejné jako s filmy: proč je LOTR jiný než Hobit, i když ho natáčí ti samí lidé? Nebo proč Dan Vávra horko těžko na svou (poměrně originální) hru sháněl peníze? -
S**e mě že DLC vystrnadili datadsiky a místo aby firmy se snažili udělat pořádný datadisk ze vším vydávajíá DLC jak na běžícím pase :( Tohle věc mě tak neskutečně štve jak nic jiného.
-
Nevím teda, co tím přesně chtěl říct. Jestli budou dělat věci jen free to play a pro masy, ale myslím, že mají dobře nakročeno k tomu být opět zvolení most evil společností *16* . *3*
-
To, že se herní svět mění a roste je v pohodě, vždycky se najde nějaká píča, která bude řikat jak to bejvalo úžasný a, že to dneska stojí za ho*no. Ale nic na světě neospravedlní to, že se EA poslední dobou chová k hráčům jak prase!
-
Jinými slovy tím chtěl básník říci, že se nebude investovat do vývoje nových engine, nebudou se vytvářet AAA tituly propustíme tisíce vývojářů protože nepotřebujeme toliko lidí na vývoj her co budou dělat na hrách do mobilu za 50 korun. Vítej růžová budoucnost *14*
-
ani si to necital a komentujes tu sracky..proste dmnt vymlety
-
http://oi57.tinypic.com/1zpqkr4.jpg
-
Osobně souhlasím a přidal bych, že právě z tohoto důvodu existuje to "korporátní sypání popela na hlavu" a "vycházení komunitě vstříc". Nikoliv protože někdo prozřel a podobné kydy, ale protože markeťáci a PR oddělení na grafu vypozorovali, že už pomalu začíná převažovat negativní názor na produkty a jednání firmy. Tak se hodí do placu nějaký ten šplecht na způsob "DLC jsou zlo" nebo že firma nikdy nepodporovala DRM apod.
-
Všímáte si toho zákeřnýho úsměvu nebo se mi to ejn zdá ?
-
a to se určitě tak snažili aby na té fotce působil sympaticky , ale dopadlo to asi jako když se pan Burns chtěl vyfotit se smějícím se dítětem, mě osobně při pohledu na tu fotku chybí už jen malé čertosvké růžky co mu vyrůstají z plešky *1*
-
Typický p..us co se třese jen a jen na žluťásky a celá herní scéna mu je kdesi hluboko v análním otvoru, a to jsem ten jeho vejšplecht raději ani nečetl, stačí mi se na něj podívat.
-
to co popisuješ dela kazda druha herni firma, ne jen EA, v tomhle smeru bych se spis soustredil na velkou modu jmenem early Acces, tam je dnes zlaty dul slibotechny, EA jsou proti tomu zabari:)
-
ano, ale proc by to delali?... by s tim bylo moc prace a museli by do toho vrazit tunu prachu...takto jim staci udelat dobrou reklamu na ty jejich "polotovary" (vsichni dobre vime v jakem stavu jsou ty jejich hry pri vydani a co vsechno naslibujou a skutek utek)
-
Samotný krok k open-wordu je obrovský, když si vezmeš kolik práce v tom je ve srovnání s lineárnějším pojetí.
Samože je to taky věc vkusu a je možné, že se ti prostě svět Dragon Age líbí víc. Já ale spíš narážím na to, že EA je jedna z největších firem v herním průmyslu a zajisté má prostředky na to, aby jejich produkty byly nejen skvělé technologicky, ale i obsahově a aby jejich přistup k zákazníkům byl exemplární. Bohužel, mě přijde že ani jedno z toho se jich netýká. -
To je zajímavý. Lidi řikaj, že EA dělá sr*čky a přesto je stahujou? Osobně nevim, proč by si to měl pirátit, když se ti třeba ty hry nelíběj? Pokud nejsou kvalitní, nestojí to ani za tvůj čas a pokud se ti nelíbí jejich obchodní model, tak to rozhodně neomlouvá pirátství.
-
no ja ti nevim..me podle dostupných ukázek prijde Zaklinac 3 skoro to same jako dvojka jen ve velkem svete. DA2 nebyla nic moc, ale urcite byla totalne odlisna od DA:Origins, mozna prave proto dopadla jak dopadla..ale urcite tam byla velka snaha o pokrok a zmenu..jen se jim to samo moc nepovedlo.
-
mozna tady u nas nebo v polsku..ale vazne pochybuju ze třeba v americe se proda vic zaklinace 3 nez DA..tam se spis zase bude piratit ten zaklinac a DA kupovat..a o velikosti trhu netřeba polemizovat..
jakej pristup? myslis to jak CD projekt rozesilal maily piratum i nepiratum ze je budou zalovat když ukradli/neukradli zaklinace 2 nebo když EA tvrdila ze sim city offline nemůže fungovat..myslim ze se muzou obe firmy vzit za ruku a jit do zelenyho hajecku a tam se pusinkovat.. -
Achjo, já vím že přemýšlet bolí, ale tak těžké to není.... EA mele něco o pokroku a změnách, přitom jejich hry přešlapují přinejlepším na místě a jediný pokrok a změnu, kterou přináší, je jak vybrat víc do kasičky.
CD Projekt udělal Witcher 1, což byla ok hra. Dvojka přinesla daleko lepší engine, technologicky přeskočila konkurenci o míli a ještě k tomu po vydání přinesla spoustu contentu a patchů zadarmo. Lépe integrovala knižní předlohu a hru a teď míří do velkého finále.
Bioware udělalo Origins, což byla solidní hra. Potom vyzvracela dvojku, která vypadala místy hůř než Origins, příběh neposunula nikam a zrecyklovala co se dalo a co ne, to aspoň podělala. A samože měla spoustu DLC za peníze. A teď nás čeká Inquisition, které vypadá furt hůř než Witcher 2 vypadal v roce 2011 a jedna z velkých featur bude, že combat půjde ovládat podobně jako v jedničce.
Čili ano, podle dostupných informací a trendů si dovolím tvrdit, že Witcher 3 bude lepší hra. -
Z pohledu podnikatele je moji absolutne nejvyssi devizou spokojeny zakaznik. Jeden nasraty zakaznik me totiz stoji nekolikanasobne vic. Kdyz udelam kvalitni produkt, zakaznici si ho najdou a pokud budou spokojeni, priste prijdou zas. Pokud vyrabim smejd, tak muzu samo nejakou dobu prosperovat, a nasirat dalsi a dalsi ... ale jednoho krasnyho dne uz zadnej dalsi nebude, pripadne me ti nasrani dozenou arozbijou mi hubu.