Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oznámené DLC dříve než je vydaná hra tak se to rovná nedodělaná hra .. *4*
  • Typický p..us co se třese jen a jen na žluťásky a celá herní scéna mu je kdesi hluboko v análním otvoru, a to jsem ten jeho vejšplecht raději ani nečetl, stačí mi se na něj podívat.
    • Nic tak hloupeho jsem uz dlouho necetl. A jestli tahle ubohost ma dokonce kladny ohlas, tak je to velmi smutna vypoved o ubohosti jiste skupiny lidi.
      • Zalez ty "skupino" a hlavně nezapomeň těmhle ko..tům nacpat co nejvíc peněz za ty jejich každoroční břečky ať se můžou plácat po zádech a kálet hráčům dál na hlavy.
        • Kdyz udelaji dobrou hru, ktera se mi bude libit, rad jim za ni zaplatim. Byl bych sam proti sobe, kdyby ne a tva iracionalni nenavist na tom nic nezmeni.
    • ani si to necital a komentujes tu sracky..proste dmnt vymlety
    • a to se určitě tak snažili aby na té fotce působil sympaticky , ale dopadlo to asi jako když se pan Burns chtěl vyfotit se smějícím se dítětem, mě osobně při pohledu na tu fotku chybí už jen malé čertosvké růžky co mu vyrůstají z plešky *1*
  • zlata era free to play a dlc? jeste ze driv vznikla velka spousta kvalitnich her,se kterejma vydrzim jeste par let...no a pak se na ty jejich patvary z vysoka vysejrim
  • http://i.imgur.com/iDqTqeq.jpg

Prostě samé změny k lepšímu. *7*
  • Black_Hand
    "K hrám přichází různí zákazníci s různým očekáváním. A my je můžeme buď ignorovat, nebo jim vyjít vstříc." ...a opustit predchozi zakazniky. to reknete fanouskum vesmirnych simulaci? nebyt toho ze si to ta mensinova skupina pomalu vyrvala, tak by nebyly. to reknete fanouskum RTSek? casto se lidi musi stat sami vyvojari, aby nejaka takova vznikla. to ze mam rad RTS neznamena, ze budu hrat jen ty opravdu hardcore realisticke, ktery prezivaji jeste dnes docela dobre. vazne to zni jako kdyby dusledkem kickstarteru bylo, ze si velke firmy mohou umit ruce nad projekty co neprodaji 2M+ kusu.

jeste, ze existuji firmy jako treba paradox nebo devolver, co se neboji jit do niche marketu (a to kvalitniho). problemem je, ze velke firmy vidi radsi porad vetsi a vetsi blockbustery, kterymi se pak muzou chlubit jako prodlouzenym p****m pred investory. mensi projekty maji casto u firem jako EA utrum. kdyby to mysleli vazne s tim, ze kazdy hrac ma moznost dostat co chce, tak by se EA chovalo jinak.

dalsim problemem "jinych obchodnich modelu" je ten, ze podle EA a jim podobnym jde o model jako mobilni dungeon keeper. zamereny na ozebracovani problematiky neznalych lidi, kteri si pak formuji divne predstavy o hrani, a take jejich udrzovani v totalni nevedomosti. prevlecene automaty opravdu nejsou neco, z ceho budou "core" hraci nadseni. treba ubisoft, ac mu nemuzu prijit na jmeno za to jak mizerne vydava PC verze, si rekl "tak udelame nejake mensi projekty, na zaklade existujici technologie, ze trochu nizsi cenu, s mensim rizikem a nechame se na tom vyvojare vyradit" a svete div se, hned si vice hracu prijde na sve.

A ja si CD a vinyly s hudbou kupuju :), pokud to je opravdu nejaky kvalitnejsi kousek a s hrama to delam stejne.
  • Hry od EA jsou všeobecně odpad, przní značku za značkou, dokonce naposledy i Dungeon Keeper. Takže ať klidně krachnou, nejlépe se rozpadnou na nezávislá studia a začnou zas vytvářet kreativní obsah, ne jen recykláty. Do té doby, než se EA rozpadne, tak od jejich studií ani Tetris.
    • flash789
      jo a proto jednou z neprodavanejsich her jsou Sims, protože to je odpad *3*

PS: ne ze bych mel EA v lasce, ale třeba Mass effect nebo Dragon Age bych taky za odpad nepovazoval
      • 80% lidi jsou pitomci ... takze se neni cemu divit ze kupuji odpad, ale s kvalitou to nema nic spolecnyho.
      • Já jsem demokrat tělem i duší a uznávám tvůj názor, i když je jiný než můj. Prodává se lecjaká kravina (čímž nechci urazit uživatele Sims) a s kvalitou to nemá nic společného. PS: Degenerace se podle všeho prolíná i do tebou zmiňovaných sérií.
        • flash789
          Mno, pak je tedy otázka jestli je ta kvalita tak dulezita, když hra která nemá zadnou se presto prodava po vagonech. ja ymslim ze to nebude ani tak problém EA, ale spsi lidi kterym to tak vyhovuje a EA jim jen vychazi vstric..stadecko..znas to..atd:)
  • Nedávno jsem to vysvětloval jinde, ale hodím to ještě sem.

Důvody, který pro tohle chování EA má jsou, že na rozdíl od Valve (což je menší až středně velká firma) je EA obrovskej kolos, kterej zaměstnává neskutečný počet lidí po celým světě. A jak se mezi zaměstnavateli říká, nejdražší jsou na výrobě a všem kolem lidi. A zde začíná bludný kruh - protože je třeba ty lidi každej měsíc platit, musí se toho hodně prodat. A abychom hodně prodali, potřebujeme marketing, což jsou další lidi na placení. A tak dále a tak dokole. Ve finále nám vyjde, že EA je v podstatě ten májskej had, co chce sežrat sám sebe, tak vytvořil kruh. Proto je EA tam, kde je - jejich výdaje musí pokrýt jejich příjmy a to se vzhledem k tomu, kolik lidí čeká každej měsíc na výplatu, dělá jen velice, velice těžko.

Jaký je teda řešení? EA musí spadnout na hubu. To jediný by vedlo k jejich restrukturalizaci. Co to znamená? Nekupovat pár let jejich hry, což samozřejmě v globálu je nemyslitelný.
  • Když myslí. Ale jsme to my kdo nakupuje, takže je můžeme hezky poslat někam.
    • Black_Hand
      drtina vetsina zakazniku ten vyrok nikdy neuslysi... lidi co vi neco vice o hrach, krome toho ze je hraji, moc neni.
    • Sám víš, že to nikdo neudělá. To pořád někdo jenom pokřikuje, jak od EA nic nekoupím, ale čísla prostě mluví jinak. Vzpoměl jsem si na slavný boycott Left 4 Dead 2 :D

Prostě mě se zdá, že všechno se mění a my jako zákazníci si na to prostě zvykáme.
      • Já od nich nic nekoupil stejně jak od Ubisoftu. Jistě, některým lidem to dochází pomaleji, ale jestli třeba Hardline nebude fail a i to už je na hraně tak další BF je totálně v pr... . Jasně vždycky se z nás budou snažit pumpovat co nejvíc peněz, ale dokud bude na výběr(třeba TW3) mezi rychlokvaškami a kvalitou, tak si nemůžou účtovat kolik chtějí.
      • však ano, Nekoupím ale upirátím.
        • Já hry moc nekupuju a nepirátím. Prostě pro mě toho na trhu moc není. Mám pledgeované KC:D, MC, Space engineers, KSP, Dota 2. toto jsou jediné hry za poslední 3 roky, které mám zaplacené a současně jediné, které hraju (KC:D ještě ne *3* )
        • To je zajímavý. Lidi řikaj, že EA dělá sr*čky a přesto je stahujou? Osobně nevim, proč by si to měl pirátit, když se ti třeba ty hry nelíběj? Pokud nejsou kvalitní, nestojí to ani za tvůj čas a pokud se ti nelíbí jejich obchodní model, tak to rozhodně neomlouvá pirátství.
      • Nevim jak ty, ale ja uz hezkych par let kupuju jen vyjimecne kvalitni kousky. Presto je porad co hrat, kdyz je cas. A kam az mi pamet saha, mezi ty koupene nepatri zhola nic od EA.
  • Trhněte si, pane Provozní Řediteli EA ... *6*
  • MickTheMage
    Bude sa niekto divit, ked na otazku - kupujete si dnes este CD, ja zrovna odpoviem - ano! ;)
    • A kcemu je ti to dobry? odpoved je ... knicemu ... 99% games stejne vyzaduje registracu do nejakyho svinstva. Takze ...
      • Asi myslel audio CD...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit