Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo tak když "Qsty", tak to jó *15* . Takže vlastně Just Cause, GTA a podobné záležitosti jsou všechno RPG! Och, my malověrní, jak jsme to nemohli vidět... Jen by mě zajímalo, jakou pulhoďku jsi to hrál, protože v RAGE jsou od prvního okamžiku jen a pouze "Qsty" ve stylu"dojeď, vyvraždi (případně seber), vrať se zpátky" a přesuny mezi postavama, mini"Qsty" typu "nasbírej deset krystalů" nepočítaje.
    Ano, auta se trochu vylepšují... Flatout je RPG!
    Jak se v RAGE vylepšuje postava? To by mě docela zajímalo.

    Každopádně děkuji za věcný, korektní, duchaplný, oduševnělý a snad dokonce povznášející příspěvek.
  • Uplnej demnt ses tu tal leda ty, vypatlance. Kdyz nekdo zadava Qsty a vylepsujes postavu/auta ... tak je to RPG. Zajimavy to bylo tak prvni pulhodku... pak se ro zvrhlo z jesdedeni tam a zpet 5 minut pres celou mapu, vystrileni jeskyne a zase jizda zpet ...
  • Jack1947
    To jo a hlavne bez Antiviraku, je to teprve med to se mi kdysi sekal i na medium Spiderman3. RAGE jelo az na ty zminovane textury, vice nez na pohodu "tehdy´´.
  • Tak chodit mi to chodilo v pohode, ale co ma dost stvalo je prakticky neustale hrabanie z disku. Som to radsej nedaval ani na SSD, pretoze by dostal pekne zabrat.
  • ty bugatky mely hroznou fyziku/ovladani. ve srovnani treba s m2
  • Kdyby jste si vy tuneři ty komply sami nezasíraly různejma bejkárnama, tak by vám to chodilo v pohodě hned po vydání jako mně.
  • Měl jsem Rage předobjednanej, takže jsem ho hrál hned po vydání a neměl jsem s hrou jedinej problém. Doskakování textur bylo minimální (ne 2s jak u jiných hráčů) - za chvíli sis toho ani nevšiml. Hrál jsem na ntb s NVidií. Hra dobrá, ale někdy tomu chyběl spád. Doufám že se dočkám pokračování.
  • Bedar : mas to dobre napsany jen te opravim . Doom vysel driv nez Half Life . Jeste jen dodam ,ze ten rok vysel Painkiller a Medal of Honor . Takze rok 2004 povazuju za jeden z nejlepsich v ramci FPS her .
  • Hlavne, ze to melo jenom 17 hodin prumerneho hrani :D..To nikomu nevadilo.Hororove scenky. Tohle byla proste paradni hra jediny, co me asi stvalo bylo porad jezdeni v tech bugatkach.
  • Ja nepochopil co na Far Cry 3 vsichni maj. Ne ze by to byla spatna hra ale tak nejak me vlastne nebavila. Sice mel clovek vic volnosti nez Rage a mohls hledat poklady, dopisy, lovit zvirata (protoze jak jinak ziskat dalsi dve kapsy na naboje nebo penezenku kam se vejdou penize zeano) a zabijet nepratelske velitele kudlou a podobny ptakoviny ale nakonec to bylo jenom rozptylujici a zadna velka zabava.
    Zvirata se chovala uplne debilne a rikam si ze by bylo lepsi kdyby fungovali jenom jako kulisa. Videt skupinu vojaku jak je masakruje hejno kasuaru... no to bylo proste na hlavu. Lov byl nuda, krafteni celkove byla uplne zbytecna cast hry (podobne jako v Rage) a pribeh na kterej jsem se docela tesil me nakonec taky docela zklamal a vsechny ty sokujici rozuzleni a zvraty u me vedli jen k intenzivnim facepalmum i kdyz tady bych urcite pridal par bodu k dobru za snahu a navic se tam na konci dala podriznout ta otravna a uknourana slepice.
    Taky si rikam ze mohli udelat vic obliceju protoze v ty hre proste vypadali vsichni stejne.

    Crysis se soutredil ciste na co mel. Zadny zbytecny a otravny vyfikundace okolo. Protivnici reagovali prekvapive hezky a kdyz te odhalili tak to bylo jak pichnout do mravenciho hnizda. Velmi se vyvedl arzenal a mise jako takovy meli vcelku hlavu a patu. Dokonce i epicky casti pusobily epicky a ne komicky jak tomu casto je. Spoluprace s psychem, rozhovory a hlasky byly prekvapive funkcni a dospely i kdyz silny klise. Crysis byl presne co mel bejt a to kvalitne zpracovany a hlavne dotazeny FPS.
    Crysis a FC3 jsem ale ani nechtel srovnavat protoze FC3 je takovej radoby-sandbox a Crysis je koridor.
  • Ty tvoje kydy mi pripominaji ty vcerejsi v newskach.
    Ayogayi: Nemohli by porad hrat v necem....
    Ja: Takze jim chces prikazovat
    Ayogayi: NE! TO JSEM NIKDY NEREKL!!!!

    Docela se ti dari ze sebe delat vola *15*
  • Ptal ses "A co dava tobe tu jistotu ze tvuj nazor neni "jak to melo byt"?" . Já ti odpověděl, že to, že tam žádné RPG prvky prostě nejsou, načež ty's začal mlít cosi o subjektivitě. Takže ne, nerozumím. Když něčemu chybí logická integrita, tak se to dá chápat jen těžko. Resp. chápat jinak, než slabý trolling, ale aspoň se při snídani nenudím.

    @joe: S NPC nemluvíš, NPC předvede monolog s pěknými animacemi a pošle tě dál. Nakupování tam sice je, ale neberu to moc jako primárně RPG záležitost ^^
  • Tak ja to napisu jak pro hlupaka: Nikdy jsem netvrdil ze v Rage jsou RPG prvky. Tomuhle uz rozumis?
  • 2ayogai
    rpg to asi byt nemelo, ale rozhodne to neni cistokrevna strilecka, spis nejaky divny mix nečeho. Mas tam questy, mluvis s NPC, vydelavas penize a nakupujes atd. A jako cistokrevna strilecka se to nehraje dobre prave kvuli tomuhle balastu, ktery te jen zdrzuje kdyz si chces zastrilet, na druhou stranu kdybys to chtel brat jako roleplay tak je to zas moc plytke
  • Ty RPG prvky v RAGE jsou kde?
  • Jestli mas v palici lejno, tak tak s ostatnima asi jednas, ale to je tvuj problem. Navic si sezen nejaky lekce cteni, vubec nemluvim o Rage. *3* A uz ze sebe nedelej blba, neni to hezky.
  • Nechceš, aby s tebou bylo jednáno jako s odpadem, vředem a kusem lejna? Tak mi prosím tě prozraď, kde jsou v RAGE nějaké RPG prvky. Kde je tam nějaký dialog? Rozhodování se? Statistiky?
  • Takze vlastne vsechno subjektivni nazor? A nezapomen si pofoukat ego tim "sak on je troll". Takze nulova hodnota. Gratuluju. *3*
  • Jednak že se ta hra jako čistá střílečka hraje velmi dobře, jednak protože nic (kromě zmatených lidí) nenasvědčuje opaku. Navíc mi dává jistotu fakt, že se mě na to ptá troll jako ty.
  • A co dava tobe tu jistotu ze tvuj nazor neni "jak to melo byt"? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit