Přejít na výpis diskuzí
„Zničili jsme MMO?“, přemítá bývalý tvůrce World of Warcraft
1.7.2013 | Aleš Smutný
210 příspěvků
-
Hele, když je tu taková debata :-) Chci hrát na ofik servru a dříve jsem hrál na Twinstaru, tak maličko vím co a jak ze světa WoW. A proto se ptám, když jsou slevy na hry WoW, jestli byste mi doporučili začít hrát na ofíku ? Jestli ano, jestli ne a proč ? Dík moc!
Jinak jsem zvědavý, jak mi odpovíte. -
-
Myslim, ze bys mel zkusit ofic. server. To je neporovnatelny vid. Vyber si hlavne nejakej zalidnenej server, nejlip pvp abys mohl masakrovat alianci/hordu bez omezeni!
-
-
Tenhle Kern mi bere slova z úst. Na WoW mi vadí v dnešní době mnoho věcí, ku příkladu Heilroomy. Expení už dlouho není to co bývalo, jak sám řekl Kern ''k čemu vám je výbava z dvacáté úrovně, když za noc hraní budete někde úplně jinde a daná výbava bude šunt?''. Zlatý TBC...
-
-
grinding sucks
-
-
Hry jako WOWko nebo Metin a všechny jejich mutace sou podle mého názoru jen běhání od jednoho de*ila k rudýmu a po cestě zabijet jiný de*ily...... ničím nepřekvapí nenutí myslet, není tam boj o holý život nebo aspon něco podobnýho *9*
-
World of Payroll... trollface.jpg
-
Je třeba počkat s čím přijde Indie scéna ;)
Například The Repopulation nevypadá zle ( http://www.therepopulation.com/ )
A co vím tak se i něco kutí na cz/sk scéně -> http://youtu.be/8W4i7SxOh6M -
Imho ten Firefall vypadá strašně treén jak kopie alfa verze wowka a objekty utekly z nějakého lowcost komiksu *11*
-
Wow,warcraft movie,nebo jak se to ma vlastne jmenovat musi byt CGI. Jedinou odpustitelnou vyjimkou by pro me byli xichty hercu hrajicich lidskou rasu..mozna jeste elfy/nebo trpasliky...jinak vsechno CGI,predstavit si to jinak ani nedokazu a nechci.
Mass Effect naopak podle me vyzaduje dobry herecky vykony a emoce...takze tam je to jasny...akorat teda doufam,ze interiery a armor nebudou vypadat moc kycovite,jak to tak u tehlech game to movie projektech byva zvykem:/ -
Nejsmutnější na tom ale je, že tohle neplatí jen pro MMO. Úplně stejná situace je i u 95% PC her a herní průmysl jde pomalu ale jistě do háje *13*
-
-
a proto tu je indie scéna, nad kterou ale pořád ještě dost lidí (viz diskuze u levelu) ohrnuje pysk, ale to už je jejich problém
-
-
Nevím, paradoxně mim WoW právěže vubec nepřijde na end levelu pro casual hráče. Raidy jsou hodně težké, musíte se učit taktiku, rotaci, mít pořádné enchanty atd, mít skill, dohodnout se s partou, taky pvp není nic pro casual hráče.
Práve naopak casual zábava je ve WoWku mrtvá, treba random battlegroundy jsou plné botu, svet je taky plný farmících botu. -
-
Tak treba rated battlegroundy nebo arena na vyssi rating rozhodne pro casualy neni *4*
-
-
proto jsem prestal hrat wow, zjednodusovani mnoha oblasti crafteni atd, ve snaze ziskat co nejvetsi pocet hracu od batolete po duchodce kterym staci mackat pouze jedno tlacitko, vetsina co jedou endgame neznaji predesle raidy "protoze v nich nic uzitecneho nepada" a pritom by to melo splnovat dulezitou ulohu, enchanty? na co desitky enchu kterych je na vyber..staci univerzalni jeden dva pro kazdy predmet v zavislosti na vasi profesy *7*