Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • command42
    aj keby ta hra dostala 5/10 tak si ju zahram...beta mi prisla fajn a to bola iba beta :)
  • Byl bych taky pro, ale to by takhle museli řešit všechny hry i do minulosti a kdyby dávali -2 body za nezvládlý start multiplayerový hry jak by to pak vypadalo? :) Pár "hustokrutých" her by bylo hodnocením v šedi.
  • Grafiku neřeš, ten planetside ti pujde. Brácha hraje BC2 a servry ještě jsou a není jich málo...pořát nemůžupřijít na to, proč bylo BC2 takový nezapomenutelný oproti BF3.
  • Doufám že tyto nedostatky, které byly ve verzi za kterou zákazník zaplatil zohledníte i v hodnocení.

Hra se má hodnotit taková jaká je a ne taková jaká by mohla být, vzhledem k tomu jak je na tom současnej Battlefield 3, bych moc neočekával.
  • Například mě na dvou počítačích jelo BF4 v betě hned jak udělali open betu. Jelo mi to v kuse bez problému na obou kompech 5h a to ten jeden kompl byl na diagnostice protože se choval "zvláštně". Jediný co se dělo bylo tuhnutí hry při loadingu mapy, ale to prej dělalo téměř všem. Jakmila ale vydali první, druhej i třetí patch, začalo to padat na obou kompech. Koukám že v tomhle kurzu pokračovali. :)
    Imho to pěchotou nesestřelitelný letectvo mě mr*á. Snad ani RPGčkem když se náhodou trefíš nejde k zemi. Naváděný tuby jsou k smíchu stejně jako v BF3.
  • Po zkušenostech s Bf3 a po vašich názorech přemýšlím o zakoupení Bad Company 2 místo BF4. Hraje se to ještě?

P.S. Někdo mi radil ještě Planetside 2 ale já mám rád reálné zbraně a prostředí a mám pouze grafiku 560 gtx.
  • Pro mě nejzábavnější Battlefield *2*
  • Navic po 6 mesicich ma i vetsina her daleko prijatelnejsi cenu ;) takze proc ne
  • Škoda no já žádný problém nemám a jediný co jsem měl , že mi hra asi 3x dohromady spadla jinak pohoda a je to pecka ! Ale ať si každý hraje co chce :-) Každopádně těch peněz nelituju ... *3*
  • Žádné překvapení. BF3 na tom nebyl jinak. Beta mi fugnovala, plná hra mi fungovala po několika měsících po vydání jednoho z patchů.

Stačí říct jediné: Hráči, nebuďte hlupáci a kupujte jen hotové hry, jinak nám budou pořád strkat nedodělané hry! Samozřejmě tu bývá pár her hratelných hned po vydání, ale jde o výjimky. Je o ničem těšit se na hru a pak hrát paskvil. Pokud jde o mě, já naprosto vždy přičítám k době vydání hry ještě 6 měsíců a až v tu chvíli začnu vážně uvažovat o koupě hry.

Jistě, bugy ke hrám patří a je to v pořádku, ale proč si zkazit dojem kvůli nedočkavosti a chvilku si nepočkat na více doladěný produkt? *3*
  • zlatej Far Cry 3. Tohle nebrat
  • Nojo, ještě že jsem to nekupoval. Trojka mě bavila z počátku, ale postupem času se mi ta zábavnost nějak vytratila. Pokud si koupím tento díl, bude to později a platformu si ještě rozmyslím (spíše PS4 kvůli hackerům).
  • Musí se ocenit, že stopnete recenzi kvůli blbému startu, ale opravy by mohli klidně trvat měsíce, než to bude hratelné. V BF3 jsem viděl bugy ještě teď.
  • jindra.veliky
    Bych to strhnul z hodnoceni jako u ty kresleny Batman hry...:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit