Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jdi si hrat bf nebo airsoft a o valce nech mluvit dospele lidi
  • a jde to už aspoň hrát po LANce? *1*
  • Joe, proc jsi zase tak strasne mimo :D
  • Tak se jdi pářit s kamarádem. BF4 prostě nejede zhruba polovině lidí jak má.
  • Whoossain
    Mně osobně třeba hra jako taková moc často nepadá. Co je ale horší, je to, že neustále dochází k disconnectu serverů, což není problém na straně hráče, ale na straně poskytovatele služby. Musím souhlasit taky s tím, že samotná beta, zvlášť v závěrečný fázi, kdy jsem se zbavil otravnejch framedropů, běžela mnohem líp, než hra v retail verzi. A to zejména po stránce hratelnosti. Nepamatuju se, že bych v betě zařval za rohem a registrace mých zásahů mi přišla taky mnohem lepší. Samostatnou kapitolou pak je mód "Defuse", do kterýho jsem vkládal velký naděje zejména kvůli kompetitivnímu hraní. Zatím nevím, zda se nechá na serveru nastavit množství her, ale to, že se kolo skládá jen ze 3 za útok a 3 za obranu, mě fakt pěkně vytočilo. O tom, že kvůli pitomý změně stran se musí znovu loadovat celá mapa, což trvá kurefsky dlouho btw, snad už ani mluvit nebudu. A takový věci, jako že člověk místo spoluhráčů vidí na začátku kola jen levitující zbraně nebo že samotnýmu hráči se i několik desítek vteřin nenaloaduje výbava a vlastně ani on sám a běhá po mapě jako by byl spectator už považuju vzhledem ke stavu hry za vyložený drobnosti.
  • Nezlobte se na mě, ale připadá mi to akorát jako vymluva. Kamarád to spokojeně páří od první hodiny a žádný problém s připojením či sekanim opravdu neměl. Stáhnul nejnovější ovladače, vyčistil PC a jede mu to parádně. Promyslete radši upgrade.
  • Bad company su vcelku plne servre a hlavne hratelnost vazne super.
    BF2 uz tolko ludi nevidim hrat a project reality co je zadarmo modifikacia do BF2 som mal instalnute par dni, ale popravde strasne malo ludi. (ale mozno som hral v zly cas :D)

Planetside 2 mas zadarmo, takze nic ti nebrani hrat :)
    Inak na steame je viacero fajn FPS hier zadara:
    America's Army: Proving Grounds Beta, Alliance of valiant arms...
  • eStar
    Já jen doufám že tyhle masivní problémy potom v recenzi vezmete v úvahu a ne že tam pak uvidím 9/10 když už teď je jasné že ta hra nemá možná ani na 7 bodů.
  • p.s.
    zlaty codko
  • mne se v bf nikdy nelibil ten zmatek na bojišti, prece si tam deti hraji na valku a valka probiha jinak, vic je človek zalezlej a kempí a je malo pravdepodobny ze by mu nekdo vlitnul do zad protože postupujete ulici za ulicí, dom po dome nebo venku v urcity linii.
    tady celkovej system dobyvani anonymnich bodu ABCD a spawnovani kdekoliv na mape zpusobuje desnej zmatek.
    uz nemluvim o technicke strance hry, v dnesni dobe by snad melo byt možný aby zasah ze zbrane i kdyz vojaka neusmrti alespon by ho mel rozhodit nebo zvalit na zem a pod. Misto toho se klade duraz na ruzne odlesky a pozlatko
  • Jdi se radsi vymacknout ty dobytku. bude ti to sluset vic, nez nejaky radoby uvahy tady.
  • Netcode v BF3 nikdy nefixnuli a 4ka ho ma jeste horsi. Kropim z aek z metru a hity to proste neregistruje, smrt je zpomalena, umiram za rohem, cely je to na chobot.
    A to nemluvim o padech serveru, kickovani hracu, neukladani progressu atd. *11*
  • BF4 hraju bez vetsich problemu a obcasny pad neresim a odpoustim :) Bude se to hrat min. 2 roky, ne mesic, takze opravy a zlepseni, ktery casem prijdou, nas neminou. No verim tomu, snad to tak bude :) Jde o to, ze napr. novej TombRaider jsem hral a dohral ihned po vydani, padalo to, grafika pokulhavala na relativne nizky nebo stredni detaily a ted, kdyz to pustim, hraju na ultra a hra je stabilni. K cemu to ale je, kdyz uz se k ni nevratim. U BF je to jiny, ten se bude hrat dlouho, proto me to tolik nesere. TB byl mozna blebej priklad, ale vite jak jsem to myslel :)
  • Bohuzel, vic do hloubky jsem do nej nepronikl. P2w me to znacne znechutilo.
  • PS teda podle me zabiji o neco vic veci ale to je asi otazka nazoru :D
  • Skoda ze PS zabiji stupidni grindfest a p2w. Mit tyhle mechaniky jak BF3 tak neni problem.
  • Batl se mi líbí,ale opravdu musim ikdyž nerad souhlasit že to jede na 70%.Já například se nemohu vůbec dostat na dvě mapy Rozbřesk a Šangaj tam mě to vůbec nepustí a beta mi přitom jela luxusně *13*
  • me teda bf4 jede lip jak Vas web *1* *15*
    Ne ale vazne, jsem z tech ktere to tak netrapi, pokud chcete mene zaseku hrajte TDM kde se to alespon z meho pohledu deje nejmene. Jinak naprosto ocekavam fix ktery tyto problemy bude resit vzhledem ktomu ze tohle je globalni pruZer.. Nicmene mira tech kolapsu je opravdu necekane obrovska. Nastesti me to neomezilo pri hrani MP (od utery) natolik aby to prebilo jinak veskrze zcela pozitivni dojmy :)
  • Ales asi nemysli bugy typu tu a tam neviditelna zed nebo sebevrazda TV raketou ale padanim hry, netkodem apod jak taky pise v clanku samotnem.
  • Bad Company 2 se jeste hraje, stejne tak Battlefield 2 (je celkem zivej i Project Reality pokud mas rad hardcore FPS)

Od te doby, co mam Planetside 2, jsem BF nespustil... Ale zase me se desne libil BF2142 a mnoha jinym ne, Planetside ma vse co zmineny BF2142, akorat lepsi, vetsi... pochopitelne, je to novejsi hra. Urcite bych ji aspon vyzkousel, protoze vsechno, co je v BF naskriptovane nebo "nahrane" se v Planetside deje bezne... prolitavajici rakety, v pozadi ve vzduchu se midlici stihacky, transport vojaku z hlavni baze na frontu... vsechno na jedne mape v 2K lidech. Sem tam vetsi klany a outfity udelaji zerg rush, coz vypada taky pekne... treba 50 tanku za sebou, k tomu ve vzduchu 6 stihacek a 2-3 bombardery... no proste je to trochu jina liga nez BF.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit