Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekrmte trolov. Chcem zagratulovat vsetkym patnastim diskuterom, ktori dokazali ponechat nervy na uzde. :)
  • samozrejme chapu a vim co je lens flare a proto si i dal stojim za tim co jsem rekl. Hrajes hru a do hry toto presne patri, stejne jako do filmu, z ciste prosteho duvodu, je to proste pekny.
  • ne autorem je nekdo kdo pohrda pitomcem co ma problem s lens flare
  • Stejne problemy jako ve 3. dilu, proto jsem si 4. nekoupil.
  • STupidní příspěvek a nepochopení původního textu ;) Pro neznalé jako ty lens Flare je VADA čoček (kamery/foťáky/dalekohledy například) a nevšiml sem si že bys ve hře hrál za kameru ;)
  • Levolution - někomu spadne budova, někomu hra *4*
  • už dlouho jsem nenarazil na někoho s tak výstižným nickem
  • eStar
    To je hrozný příspěvek. Nešlo to napsat i civilizovanou formou? Takto se zdá že autorem je orangutan.
  • Jj, protoze tisic pitomych efektu je dulezitosti na urovni volantu u auta. *7*
  • ne k cemu ? doby sundavani detailu a rozliseni za plynulosti hry a "pochybnou" vyhodou oproti ostatnim v profi hrani uz davno skoncily. Tak prosim te prestan vymejslet ho*na a hraj. Ze se vzdycky objevi nejakej dmnt a chce neco sundava. Asi prijdu a sundam ti volant u auta, i kdyz ono by se nic nestalo, slovaci stejne ridej klicem
  • Je nejaký mod čo sundá tie lens flare?
    http://cdn.uproxx.com/wp-content/uploads/2013/01/lens-flare-everywhere.jpg
  • eStar
    Myslím že v tomhle případě je úplně jedno jak silné PC máš.
  • eStar
    Jsi drzý a nevychovaný. Nevím kdo ti dal právo mu nadávat.
  • Nech si ty hloupy reci o dospelych lidech... rozhodne kvuli nim nebudes min mimo nebo vic dospely.

BF neklade duraz jenom na pozlatko ale taky na rychlou akci kterou proste v realisticky valce nenajdes.
    A vic proc BF kupuje tolik lidi? Protoze lidi nechtej realistickou akci a kdyz ji nahodou chtej tak si nekoupi BF ale koupi si Armu...
  • Autor článku je ubrečený malý spratek, který si jen stěžuje, že mu nefunguje hra. Mně hra běží naprosto perfektně a to ji hraju na rok starém MSI notebooku. Stáhnul jsem si nejnovější ovladače od NVIDIA a v pohodě vše jede na medium, něco dokonce i na high. Některé chybky v Bf4 jsou spíše malicherného rázu než něco většího, třeba mě štve občasné vypadávání zvuků. Docela se ale jinak divím, že podobně neobjektivní články lze vůbec vypustit.
  • Whoossain
    Pády serverů asi těžko ovlivní konfigurace PC u dumbass...
  • Ja myslel ze mas PS3 a Killzone nebo to byl jinej Joe? takovej ten slovenskej pred takovejma 6-7 lety zpet na zdejsich diskusich? :D
  • můžeš mi prosím říct v čem je Ps2 p2w (jen za peníze se dají koupit akorát skiny,obleky a boostry)
  • mam titána, optickej net a 24 GB RAM a všechno šlape jako hodinky, proste tohle neni hra pro socialni kompy
  • Pořád padají servery a i s nimi se ztrácí nahrané body a postupy. Co to má být???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit