Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrajem od prveho dna a mozem povedat, ze clanok je stopercentne presny !!! NEKUPUJTE TO !! Pockajte kym to opravia a pripadne padne cena, ale teraz je to hra tak akurat o nervy.... V clanku nebol napriklad spomenuty problem memory leaking, kde je jedno kolko GB pamate mate, vytazi sa vam na 98% a hra vam zacne akoby lagovat, vzdy v najlepsom vam to preblikne a zomriete...som TAKY nahnevany na DICE...myslel som si, ze betatesting je k niecomu dobry, ale vidim, ze oni to vzali len ako marketingovy tah ! CAKAJTE, NEKUPOVAT !
  • Multiplayer je zpackaný síťovým kódem. Zatím spíše lituji protože BF4 a premium se teď nezdá jako příliš dobrá koupě *13* *13*
  • Beta slapala lepsie ako toto ??? :D :D Ale no tak...betu som hral jeidne na low, toto hram v pohode na high, samozrejme v 1080p. Ano, obcas to spadne ( v sobotu cez den to umieralo konstantnte ) ale taku tragediu ako to opisujete by som z toho nerobil. Od dokonalosti to ma daleko ale pocitam, ze na tom popracuju a bude to dobre. Stale je to u mna najlepsi MP FPS co som kedy hral. Tym nechcem povedat ze by to malo byt lepsie, ale zas taka tragedia to neni. Posledne 2 dni mi to mozno spadlo raz, a to som odohral asi 10 hodin.
  • jsi si jistý že ho ze sebe jen dělá? *4*
  • dalsi krasna ukazka dnesni spolecnosti. Ten kdo nesouhlasi s fejsíkama je automaticky troll :) Radsi vytvor padny argument proc by tam lens flare nemohl bejt, ty smajliku. Zatim jsem zadny nevidel
  • Jack1947
    Mmm, to je dobrota BF4 je krasne hyri barvami, Mp je hezke hyri chybami. Radost pohledet. *5*
  • Kašli na to a nekrm trolla jako sem to omylem udělal já :)
  • vlastne ano, znamena :D Protoze dnesni svet vlastne .) tak jo, promin mas pravdu :D
  • hlupaka ? kde ? To ze obhajuju efekt kterej dela hru vizualne zajimavou tak aby cloveka upoutala, misto toho abych tu kvakal kydy jakoze to neni realny, kdyz nejdu hrat zadnou realitu, a podobny nesmysly a tudiz se neradim do zastupu vsech uzasnych lidi dnesni uzasne spolecnosti, znamena ze sem hlupak ? :D
  • nekromant33
    Mě by u onlinovek apod. přišlo v pořádku zrecenzovat hru tak, v jakém stavu si ji hráči mohou koupit a pak udělat takový shrnutí popár měsících. U ani jednoho nepotřebuju číslo hodnocení ale jen dojmy. Jinak žádnou hru už v den vydání nekupuju, natož předobjednávat (krom TWD, tam čakám to samé akorát nový příběh), zejména u her závislých na MP.
  • Proc ze sebe delas hlupaka, bavi te to? Btw. zadny fejsik nemam, trocha ses sekl.
  • do internetoveho hrdiny mam opravdu daleko. Zalez si na fejsík a teple se usmivej
  • nekromant33
    Takže beta se nám trochu protáhla i přes vydání.
    Mimochodem na gametrailers Ghosts dostalo 7/10, což je asi poprvý, co tam dostalo míň jak 9, takže "based on that logic" a spříhlédnutím na hodnocení games ostatních dílů očekávám konečně tu 5ku, protože na GT 7čka opravdu průměr je
  • proc by byly hloupy ? Arogantne jednam s lidma, ucelne samozrejme, protoze lidi sou naprosto stupidni, jeden fejsík vedle druhyho. Cili to bysme meli, a do toho je pouze zakomponovanej postoj k lens flare, a to takovej, ze je potreba si uvedomit ze to je soucast her a filmu, z urcityho duvodu. Nechodis snad hrat zadnou "realitu", tak mi rekni jediny padny duvod proc by to tam nemohlo bejt ?
  • Já chci hodnocení produktu, kterej je na trhu teď, ne toho, co bude na trhu za měsíc, tři, šest... Jestli to vývojáři podělali a hra má velké technické potíže, tak přesně to se má objevit v recenzi a taky v hodnocení. Je to jejich problém, ne recenzenta. A jestli si to kvůli nižšímu hodnocení koupí míň lidí, tak je to naprosto v pořádku. Říká se tomu tržní kapitalismus a zajišťuje to kvalitu produktu.
  • Zalez do sklepa, ty internetovy hrdino. *6*
  • Arc ty ses hold dementek na ntou, to je neuveritelny. Mohl bys jit na mumble prosimte abych ti mohl vysvetlit ? Btw. ne trolla si nekrmil, stojim si za vsim co sem rekl
  • aha, no jo už mi to došlo, krmil sem trolla :(
  • Recenzent nikomu nenadržuje. Pouze konstatuje, že hru nemůže hrát. Ve finálním hodnocení se zcela určitě přihlédne k technickým problémům.
  • mimochodem za tvuj predchozi prispevek uz bych te davno popravil na miste. Otocil bych se zady, odprask te, zakroutil hlavou se slovy "idi*t" a sel bych dal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit