Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    U COdu to bude jeste "prozaictejsi". *3*
  • Jasně...battlefieldu 4 nedáme nízké hodnocení.Hezky si počkáme ňejakej ten měsíc dva a pak když to s tím patchem bude aspoň 9/10 tak dáme recenzi...přece neuděláme BFku ostudu! :D
  • ja mam ale pocit že bf si na realitu hraje a lidi co ho hraji taky a arma taky neni uplne idealni
  • Dalsi krasna ukazka dnesni spolecnosti. Ten kdo nesouhlasi s lens flare je automaticky stupidni.

Kdyz uz si hrajes na drsnyho, nes*r si u toho na hlavu, vypada to blbe. *3*
  • Facepalm: boze ty jses retard, ja uz s tebe nemuzu *1*
  • ok, tak díky za potvrzení že toho blba nehraješ *4*
  • třeba se poučili *3*
  • Nejde mi jen o to číslo, ale TW:R2 mělo na začátku obdobné problémy jak BF4 a hned rezenzovali...a tady čekaj...
  • Ne, takto se pta clovek co jedna s ostatnima tak jak si to zaslouzej. A jelikoz jsou lidi naprosto stupidni, tak nic jineho necekej, za to ja od nich ocekavam normalni odpoved jako od podrizenejch.
  • Jack1947
    BF4 je jina liga, od DICE a tam to zabugovane recenzovat a s problemy proste nejde. *3*
  • vždyť to dostalo 9/10, to tomu fakt nedali šanci *1*
  • "Dice nyní běží čas opravu technické stránky hry. Nechci popravit hru, která může s příštím patchem vypadat zcela jinak."

Jakmile je to od EA tak čekáte s recenzí, ale například Total War: Rome 2 jste tuto šanci nedali, jste fakt frajeři...
  • Ooooo neeeee paneboze on je tam lens flare *16* . To je tak nerealne, pojdte lidicky, spolecne si zazpivame a ono to urcite zmizi *14* Supky, tleskame vsichni, Jiricku ty take.
  • "Tak prosim te prestan vymejslet ho*na a hraj. Ze se vzdycky objevi nejakej dmnt a chce neco sundava. Asi prijdu a sundam ti volant u auta, i kdyz ono by se nic nestalo, slovaci stejne ridej klicem"

takhle se neptá normálně, takhle se ptá debil, pokud tě doma nenaučili položit slušnou a srozumitelnou otázku, poprosi maminku a tatínka ať ti to vysvětlí.. jinak nemůžeš na své stupidní nekoherentní blábolení očekávat rozumnou odpověď
  • on sam ma na to pravo. Ja mam taky pravo na to abych rekl ze te zabiju, a nikdo nemuze rict ani prd.
  • Co dodat, diky problemum s BF3 (Punkbuster vs. Realtek = freez, nekolikrat ukradeny ucet na Origin, zlobici textury na GTX660Ti apod) kterych jsem si uzil vic nez dost a travil dny mailovanim s technickou podporou, bych si BF4 nekoupil.
    Ano BF4 vypada hezky ale zarekl jsem se ze jiz nikdy podobny sht na mem PC nechci. Jak se dalo ocekavat je to krasna hra ktera je ale zas a znovu nedodelana a vydana mezi lidi.
    Radeji si koupim CoD Ghosts kde jsem u cele serie nikdy nemel zadny problem, nehlede na hezci grafickou stranku.
  • Problém je v tom, že spoustě lidí to mrzne a padá bez ohledu na systém, ovladače či HW. Chyba je přímo někde v battlelogu, ale DICE není schopné ji najít. Optimalizace je lepší, ale co z toho, když to mrzne. A to i konzolistům.
  • Problém je, že mně to valí na novou hru dost slušně. Za 16 hodin dva crashe, což je otravný, ale to se vychytá. Naštěstí žádnej nebyl na straně serveru, ale klasicky crash programu. S netcodem nemám problém. Co škube jsou některý servery. U jedněch Skopčáků jsem fakt chcípal i vteřinu po tom, co sem zaběhl za roh. Teď jsem ale hrál u Frantíků a naprosto OK, všechno bylo cajk a ani v chatu si nikdo nestěžoval. Takže je otázka, jak velká vina je na straně DICE a jak velká na straně poskytovatelů serverů. Jediný 2 problémy tak u mě momentálně zůstávají a) dlouhý loadingy, b) zabugovanej specator mód v defuse, kterej se občas spouští dřív, než tě zabijou. To je dost školácká chyba, kterou snad brzo vychytají. Je mi líto všech, který s tím mají problémy, ale já si šušňám a se mnou spousta dalších. Tady se všichni ohání polovinou hráčů, ale bůh ví, jaký to číslo reálně je. To by měla vědět DICE a vyjádřit se k tomu. Třeba jsem jen klikař, třeba ty méně šťastní nabrečí do každý diskuze, takže jsou víc vidět. Můžu soudit akorát za sebe a já jsem spokojen. Peace
  • Memory leaking mě sice nepostuhuje, ale 50% quitů kvůli pádům a mrznutí hry mám stejně :(
  • normalne se tu ptam na padny duvod toho, proc by tam lens flare nemohl byt. Zadny nemas ? Tak zavri p*del, dekuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit