Přejít na výpis diskuzí
Zpráva o stavu Battlefield 4 multiplayeru
5.11.2013 | Aleš Smutný
154 příspěvků
-
Ano, takovej postoj jsem zaujímal třeba i u SimCity, to samý by mělo platit teď. Sice se jednou recenzí nic nezmění, ale jde o princip. Kdyby to takhle fungovalo u všech recenzí, i u těch na nejnavštěvovanějších webech, dali by si imho vývojáři a support zatracenýho majzla, aby to fungovalo tak, jak má.
BF3 měl třeba alespoň pro mě výbornej gameplay, jako odreagovačka (ostatně tak beru všechny hry) hrozně vysokej potenciál. Bohužel, povedlo se mi ho spustit vždy tak ve třech z devíti případů. Po posledním reinstallu OS navíc maximálně na 15min, po kterejch pokaždý spadnul.
Marná sláva i sebelepší hra po stránce hratelnosti je špatná, pokud je nedodělaná, potažmo pokud prostě nefunguje. -
svatá pravda :)
-
facpalm ty si prostě ztracený případ, co si teď napsal zaprvné nemá hlavu ani patu a zadruhý natoč film kde budou hlavními postavami jen Lens Flares třeba ti to uspokojí touhu se podívat na něco co jinde neuvidíš *7*
Tvoje obhajoba nesmyslu jako je Lens Flare nemá logiku *3* -
Jaky kydy ? To ze si nekdo stezuje na lens flare kterej proste je a bude soucasti mnoha veci, protoze to proste k tomu patri a vypada dobre, by meli odprasknout samozrejme stezovatele. Prej kydy, klasicky jednani s d*bilama, nevim co cekas. Hraju hru nebo koukam na film abych videl neco, co v tom blate cemu se rika nas svet, neuvidis. Nejdu si zahrat ani cumet na film abych tam videl obraz toho co muzu videt kdyz du ven.
-
za takové kidy by tě měli zastřelit, ale malinko pravdy na tom bude, například do Crysis 3 se to hodí (tam taky nejsou anamorfní fléry přes celou obrazovku) ale proto že tam máš helmu a ta má asi soustavu čoček (zoom) to je prostě omluvitelné a střídmé a pak tu má štakový extrém jako nový Splinter Cell, který mimochodem nemá nai ty fléry ale jen vodorovné světlo co se zapíná a vypíná (což už z principu fléra nedělá) už jen kvůli tomuhle defektu si tu hru nekoupím a nezahraju :)
Nebo nový XCOM to bylo jako WTF když ti fléra zakryla 80% obrazu...
Nedávno sem koukal na film Looper a pomineme li jeho kvality na to se prostě nedalo koukat právě kvůli tomu defektu a vážně nevím co je horší, jestli defekt kamery nebo defekt přidaný v postprodukci...
yea that's cool... -
hezky si skopčil můj příspěvek z DBH :D
-
Nebude nahodou trocha problem v tom ze je BF4 multiplatformovy? To, ze to obcas padne moze byt ale aj problem servera, nie hry ako takej....
-
Tvoje komentáře jsou tak hloupý, že všichni, co je čtou, jsu s každym tvym novym příspěvkem o něco blbější. Fakt. něco tak blbýho se nečte každej den a nutně to musí zanechávat na čtenářích následky...
-
7,5 v nynejsim stadiu :D
-
To zase pozor, P2W tam neni nic. Vsechno, co muze jakkoliv ovlivnit tvoji performanci se da koupit za cert pointy, ktere ziskas za urcity pocet expu. To, ze je to grindfest je uz samozrejme vec druha.
-
Hra je to super. Zbrani prehrsel, vylepseni az moc :D Ale tech chyb je opravdu hodne no. Snad se brzy dockame rozumneho hrani, kdy hra behem tri po sobe jdoucich her nespadne... Jinak, ale slape celkem v pohode az na ten netcode no....
-
to je on, si našel v ČR bohatého milence a emigroval..
-
Tak u tohohle videa sem se taky celkem pobavil, ale tady to asi nebude kladně přijato. "Pozor hlášení, našli jsme podvodní lens flare, pokračujeme v misi."
-
u EA znamena beta finalnu hru..vydame 2-3 patche ktore nic neopravia a pokracujeme s DLCčkami :)
-
Mně třeba efekty vůbec nevadí :) Ale taky někdy nemusim, když při pohledu z vlastních očí dostává člověk do očí efekty z optiky a čoček. Dobře to má pořešené třeba project CARS. Při pohledu z kabiny jen oslňuje slunce atd. a až při extérních pohledech naskočí i lens flares a různé "lomy světla". Je to ale asi jako se všema těma post process efektama. Musí se s tím umět naložit a nikdy se s tím nesmí přehánět.
-
far cry ma MP jak svina...uvedom sa
-
Klasika..ked BF3 nie je doteraz opravena uplne tak prečo by mali robit na 4ke :D
-
Tak pekné to nie je, a že si to všimlo viac ľudí:
"Letící Lens Flare generátor, nééééé"
http://www.youtube.com/watch?v=Gc6xxrXA0YA -
Oukej koupím si auto je diky výrobním chybám nepojízdné ale nebudu ho vracet protože mi výrobce chyby mozna při další servisní kontrole opraví?
DICE hru vydalo ve špatném stavu tak nevidím důvod mu při recenzi nadržovat a delat mu výjimku. Za bugy a chybějící kampaň ste sundali i Armu která bude casem také odladena.
Mrli byste mít stejný metr pro všechny, já vím ze BF4 bude mít bozi Multiplayer ale v dobe recenze nemá.... -
zcela normalni prispevek, jak myslis ze si lidi zaslouzi aby se s nima jednalo ? Presne takhle mluvim s kazdym kdo placa ho*na. Niceho tim stejne nedosahne takze si potrebuje uvedomit co je.