Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FAK: Tak, já mám ve Falloutu 4 kolem 150 hodin a odhaduju to, že jsem tak v polovině. Far Harbor jsem zatím ani nezačal. A co ty? Máš tam něco nahráno nebo čerpáš své poznatky (a názory) jen z howlongtobeat a diskuzích fór?
  • ucho
    no fakt děsně trpím. nevím proč, ale trpím jako pes :) doufám, že máš radost.
  • Ted ses nastvanej jak pes *15* Tak ti pridam!
  • O žádnym listu nevim všechno to mám víceméně z brouzdání na netu a nexusu . Věci který šli tak byli obnovený modem ale rozhodně ne všechno . Ale nejzajímavější část byla občanská válka a to jak měla vypadat posaná zde + něco málo navíc.
    https://www.reddit.com/r/skyrim/comments/1gx59f/a_compilation_of_content_that_never_made_it_into/
  • ucho
    nějak nechápu, proč by mě mělo naštvat, že píšeš bez diakritiky. jak píšeš, je tvoje věc.
  • Je logické že to není jen o hrách, ale tady se řeší hry...
  • Zustan u cteni Prava a neotravuj tu ostatni. Schvalne pisu bez diakritiky, abych te nastval.
  • Chcete říct, že nějací staromilní škarohlídi nejsou nadšení z nevývoje postavy, nevlivu na herní svět a nedialogů ve hře z jakési předpotopní série jménem Fallout? Nevěřím.
  • faku, povim ti male tajemstvi..jsi curakk .
  • Lol. Skyrim main 30h, extra 100h, completionist 200h. 300 hodin leda s modama. Díky tomu to hrajou lidi ještě dneska. Slušnej výkon na dílčí změny...:DDD
  • PreidaQ
    Neotevření dveří byl jediný bug, který jsem ve Skyrimu zažil, a za použití Googlu řešení zabralo pár vteřin.
  • Jo, protoze na svete neni co jinyho delat, nez hrat hry od Bethesdy. OLOLOL
  • FLASH: Tohle je marný. Že někdo (Bethesda) udělá hru na 300 hodin, to nemá žádnou hodnotu, protože ten někdo je velká a zlá korporace. Ale že někdo (modder) v té hře udělá nějakou dílčí změnu, to hodnotu má, protože modder je komunita a komunita je nejvíc.

Všem těmhle lidem bych přál, aby Bethesda a spol. přestali hry dělat. Komunita si pak bude maximálně povídat na fóru.
  • Tak ono to hlavne neni o hrach. Aj se snad clovek uci aby nebyl v zivote uplne mimo. Vetsi vyber v zabave uz je jen prijemny bonus. Ale pokud nekomu staci stat u pasu, tak to pak bude mit tezke ve hrach.
  • Mimochodem, tvůj příklad nefunguje. Bethesda neprodává stavební materiál, ale baráky staví... zfušovaný baráky. A podle tvojí nesmyslný logiky bych jim měl děkovat, že mi umožňujou zasahovat do stavby a opravit si ho. Lol ok. ;-DDDDDDDD
  • Jistě. Postavil bych dům a pak by přišla lopata jménem flash ze stavební firmy a tvrdila by, že ten dům byl postavený jejich zásluhou a ne mojí. Pomotaný to tady máš akorát ty a to tak, že pořádně.

Jo... a většina her je zásluha výrobců enginů a ne vývojářů, protože bez enginu by neudělali ani prkynko na záchodě. Kvalitní logika ala flash. Opět si pobavil...
  • Ono je lepší se učit Aj, pak nemusíš být omezen jen na českou kotlinu co se týče produkce. Před pár lety jsem třeba zjistil, že existuje hromada super deskovek, ale zkus jít do českého obchodu nebo knihkupectví. Už se to sice zlepšuje, ale v angličtině máš výběr úplně jinde a to nemluvím o expanzích. Na ty se na českém trhu velmi často se**, protože se bojí, že by se jim to nevyplatilo.
  • A ty to mas radne srovnany, kdyz si myslis ze Bethesda je jedina co dela hry s editorem na mody a nebyt bethesdy tak miliony moderu nemaji co zrat. *15*
    Jinak prkynko na zachode se modovat da, vetsinou byva min zabugovany nez veci od Bethesdy a sedet na nem je vic roleplaying nez F4 a Skyrim dohromady.
  • Ne, bethesda dala moderum editor a hry ktery muzou modovat, jinak by mohly modovat tak akorat prkynko na zachode. Mas to samy jako kdyby ti nekdo dal stavebni material na dum, ty jsi ho psotavil a pak by jsi rekl ze ten kdo ti ten matros dal je debill. idiocie kolem modovani je nekonecna..skoda dal mluvit, mate to v tech hlavach radne pomotany...
  • Jakoze Bethesda udelala tvorbu moderu popularni a nechala je diky tomu za nedodelany produkty vydelat spoustu penez?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit