Přejít na výpis diskuzí
Ztraceno v procesu: Fallout 4 mohl být otevřenější RPG
18.11.2017 | Ladislav Loukota
98 příspěvků
-
2 fff
gratulu k tomu, že ovládáš angličtinu na perfektní úrovni, ale měj pochopení k těm, co nejsou jazykově tak vybaveni jako ty. Z vlastní zkušenosti ti napíšu, že po jazykovce a FCI jsem taky mluvil vcelku obstojně........9 let pracuju v tuzemskejch firmách, angličtinu hovorově prakticky nepoužívám a můžu ti říct, že i já si raději zahraju textově obsáhlý RPG v mateřském jazyce, užiju si to prostě líp - minimálně pročítám víc herních e-booku atd. -
Tak ani na bunkry v post apo světě nemají práva (ani na roboty, psího společníka...). A dobrou hru uděláš i bez modrožluté - to už je kosmetický detaily. Vykrádání? No někdo to pokračování udělat musí, ne? Záleží fakt tak na tom, jestli to vykrade Bethesda nebo něko jiný? :-D
-
nic si z toho nedelej , me ted bylo cerstvejch 30 a taky uz to mam na haku *3* od zakladky sem se v ang nikam neposunul a taky ziju
-
f new vegas ted hraji, urco neco prihod :) at uz vystrizene zajmavosti nebo oblibene/vyzkousene mody
-
asi tak nejak ...proto je jedina poradna hra morr *3* .. kazdopadne muzou bejt radi aspon za ty modery
jinak mel bys nekde odkaz/clanek o vecech co meli bejt ve skyrimu?.nejlepe cesky ..diky :) -
Bohužel, u Falloutu 3 jsem se o obnovení vystřiženého obsahu příliš nestaral, za to ale New Vegas má také některé velice zajímavé mody v tomhle směru:)
-
Ano, a je velká škoda, že i oficiální překlady stojí za zlámanou grešli. I když je k dispozici, je lepší zůstat o originálu. Asi je něco špatně, když se zfetovanej bezďák nebo desetiletý fracek vyjadřuje jako korektní akademická knihovnice.
-
Ne ruštinu umím ,ale nemám jí rád.,...
-
Klasická Beth velká vize málo času. Stačí se podívat co všechno se nedostalo třeba do Skyrimu .
-
Spíš je tu otázka, kde by mohl F4 být nebýt Bethesdy. Přitom ten třetí díl měl našlápnuto velice dobře z hlediska atmosféry - ta byla prostě výborná. Washington vypadá přesně tak, jak by mohlo vypadat atomovkou zničené město. Nacházet záznamy a pozůstatky z války, procházet zbytky předměstí nebo oblasti ve tmě skrz zničený systém metra bylo asi to nejlepší z celé hry. Bohužel to ostatní (příběh, questy, frakce, rozmístění nepřátel a předmětů v oblasti a nepřátelé jako takoví) už bylo postavené na hlavu. Fallout 4 si nese všechny ty negativní nesmysly z trojky a už bohužel nemá ani tu atmosféru. Velká škoda.
-
Zrejme nemas zdani, jak probihaji a kolik stoji oficialni profesionalni preklady, nikoliv ty amaterske. A ty jsi zvykly vyhazovat penize, byt po "malych" castkach?
-
Podle me byl takovy clovek liny vzdycky a nenaucil se ani tu rustinu.
-
Mate chybu v nadpisu. Slovo "otevrenejsi" je tam navyse.
-
Jednodušší je, ten rok počkat, koupit za adekvátní cenu a prachy co jsem ušetřil poslat překladatelskému týmu, který si je zaslouží víc. Když nejsou schopný zaplatit (pro ně) malou částku za překlad do zemičky v které nevidí budoucnost (profit), nedám jim víc jak pětikilo za derivát Falloutu.
-
Tak když máš už takový věk, tak ses na základce učil rusky, ne? V tomhle jazyku je naprostá většina velkých a některé menší hry určitě přeložené.
-
No dobře, ale Fallout bez vaultů, modro-žluté, futuristických "50. let" a podobných věcí? To by nebyl Fallout. Ale dát to tam, tak už to asi vykrádání je, ne?
-
Já nevím, střílečka je Doom nebo Wolfenstein. To mi na Fallout 4 taky moc nesedí. Jasně, Fallout 4 je míň RPG než třeba Fallout 1 (zejména, pokud jde o možnosti v dialozích), ale do střílečky má, řekl bych, hodně daleko.
-
S prvnim odstavcem souhlasim, F4 neni spatna post apo hra, ale je proste jina jak puvodni Fallouty.
Odpor komunity, zalezi co tim myslis. Ja si myslim ze odpor komunity hracu F1 a F2 docela chapu, jak rikam, bethesdi Fallouty jsou trochu jine. Jsou to proste strilecky ze sveta falloutu a jeste k tomu ze sveta falloutu jak ho vidi bethesda. -
Fallout 1 a 2 jsem hrál a nikoho neodsuzuju. Don't judge, Morty!
-
A hrál jsi ty vůbec fallout 1 a 2, když nás odsuzujes?