Přejít na výpis diskuzí
Ztraceno v procesu: jak se Modern Warfare bojí reality
7.10.2012 | Ladislav Loukota
173 příspěvků
-
Bohuzel ani samotne IW na kvality prvniho dilu nenavazali, ostatne dnes je to bezne k videni i v jinych oborech zabavy, viz. filmove serie Transformers nebo Pirati s Karibiku atd. *6*
-
Na GDC by mělo Activison představit nový engine, který se snad oběví už v přespříštím CoD. Třeba se bude vylepšovat i jinde... Video: http://codzone.tiscali.cz/novinka/502/activision-predstavi-novy-next-gen-herny-engine
-
Jsem fanda CoD her. Nejvíc mě zasáhla CoD 2, MW1, WaW a teď jsem si nedávno na Steamu v akci koupil MW3. Hraju tyto hry zásadně kvůli MP, single jsem hrál snad jen u dvojky. I MW3 je dobrá pařba, ale spíš jde o oddechovku bez náznaku taktiky, či spolupráce. V těchto věcech zase vynikal Battlefield. Velkej problém CoD série, včetně poslední MW3, je ale bohužel celkem velkej počet cheaterů a taky fakt, že dedikovaný servery jsou unranked. Jinak je to fajn pařba. Plusy jsou spousta zbraní a vychytávek, motivace sbírat xp, dobrý zvuky, grafika která neurazí, vynikající optimalizace a funkčnost i na starších strojích. Nechápu hatery, ve svý třídě je to pořád špička. V každym žánru se najde dobrá věc. Tohle neni bůhvíco taktickýho, ale prostě pop je to dobrej.
-
Hlavně proboha něco udělejte s těma cheaterama!! Teď hraju MP MW3 a to je šílený. Slabá ochrana proti cheaterům. A ta server lobby je otřesná. Nemožnost vote kick, u TDM ani radši nedávaj killcam, spousta laguje to. Otřes. Zlatá MW1. A dedikovaný servery u MW3 nejsou ranked a skoro nikdo je nehraje. Jinak by to byla tak dobrá pařba. Ach jo. Prostě na PC je to celkem multiplayer fail.
-
-
Celá redakce na tom dělá už od rána. Že jo? *1*
-
-
Politická korektnost a tlak těch nahoře. Stejně jako v případě remaku filmu "Red Dawn", kde museli autoři snímku narychlo změnit Čínu a dát tam jako záporáka KLDR, jinak by film do kin vůbec nebyl vpuštěn.
-
-
Ano, ale proč to všichni vidí tak jednostranně? Druhá strana věci je, pročpak asi ve hrách nemůžeme obvykle střílet američany? Same old story.
-
-
Protože ty hry většinou vytváří Američani, že by? *1*
-
-
Nikoliv. Protože je kupují a hrají většinou amíci, a jejich mentalita je totálně střelená.
-
-
Protože nechtějí střílet příslušníky vlastního státu, tak jsou střelený? Zajímavé. *15*
-
-
Jsou střelení, jelikož jde o hru.
A ano, máš chybu ve skloňování přídavného jména.
-
-
-
-
-
-
zabit kazdeho hrdinu v hre, to je to v com CoD fakt exceluje. Hollywoodske happyendy velmi nemusim, ale to co sa dialo od CoD MW1 je uchylne. Megarozdiel je napr. koniec L.A. Noire. Smrt hlavneho hrdinu je podany uplne inak. Ziadny pocit z klišé sa nedostavil, na rozdiel od spominanej serie. Tvorcovia sa mozu inspirovat napr. u Orwella, alebo Vonneguta, ako sa bez barliciek odpratavaju hlavni hrdinovia...
-
-
Fláknout lopatou po ksichtu málo.
-
Díky moc, blbečku!
-
Krucinál, když neumíš používat tag SPOILER, tak radši vůbec nic nepiš. *7*
-
sh*t... ze diky za ten L.A. Noire spoiler...
-
fakt díky za spoiler na LA noire !! *13* *9*
-
-
Chystal ses to vůbec hrát ?
Pochybuju, a kdyby jo, tak už to máš dávno dohrané... -
-
Protože každej hraje hry hned po vydání vid? *7*
-
-
Rok a čtvrt mi příjde jako dost dlouhá doba (vydání na konzole). I na tom PC, kde to vyšlo později byla hra v akci za pár šupů pro ty, kterým se to nechtělo kupovat za plnou. Mimochodem Vader je Lukův otec, kdybyste náhodou nevěděli.
-
-
-
-
-
Paráda. Nevíš jak se to přesně jmenuje nebo tak ?
-
-
To má být jinam...
-
-
V bf3 v roli zaporaka bolo Rusko? nemyslím
-
CoD kurví hry tak jak je známe, hratelnost velmi často nahrazuje efektnost. Není všechno zlato, co se třpytí, herní atmosféra nulová, o skilly vůbec nejde, ta hra jde víceméně dohrát bez toho aby jste vystřelili. Prostě debilita.
-
-
COD si de svojí cestou a není to její vina, že jí v tom ostatní vesele kopírujou.
-
-
Jde cestou stupidity? Hezká to cesta. Ostatní kopírují, protože se pravidelně nachází několik milionů stupidních lidí, kteří si to koupí. Zajímalo by mě, co je na tom dobrého.
-
-
Stejně tak se najde spousta stupidních lidí, co nad tím neustále lamentuje v internetových diskuzích a pořád musí připomínat, že všichni, kdo si to koupí, jsou debilové.
-
-
Přesně a přitom jsou deb**ové lidi co si Call of duty nekoupí. Mam všechny hlavní díly *14* *14* Ten kdo řiká že Call of Duty je špatná serie tak je *12* *12*
-
-
To že máš všechny díly CoD,ještě neznamená,že ta hra je dobrá a kdo ji nemá je prase *3* CoD mám koupeny všechny díly až do Modern Warfare 2.Tím jsem s touto sérií skončil.Grafika je pořád ta samá,která se prezentovala v MW 1. Ale na grafice si nezakládám.Ta mě zase až tak nezajímá.Hlavní je náplň a ta jde šíleným pádem dolů. Pro samé ptákoviny,jako jsou perky a různá zbraňová udělátka se nějak vytratilo umění střílet.O tom by měla tahle hra bejt. Můžete souhlasit a nemusíte,ale je to tak.Aspoň z mého pohledu.
-
-
-
Aby som použil tvoj slovník: Tak použi svoju stupiditu a zafinancuj si na kickstarter-i hru podľa svojich prestáv.. A potom sa choď niekam vyplakať.. :-)
-
-
Chlapče, problém není ve vývojářích, ti jen dělají to, co se prodá. Problém je právě v tom, že horda Homo habilis to chce koupit. A tady příchází na řadu etalon dnešních dnů - disfunkce trhu: Jelikož to chce koupit tato horda, chtějí to taky další (někdo by je nazval ovcemi). A tak trh funguje v USA, tedy poptávka indukuje nabídku, načež ta je uspokojena. Ale u nás ne, protože u nás si majorita společnosti kupuje bez ohledu na kvalitu a vlastní názor to, co se zde nabízí na základě poptávky geo-politicko-kulturně úplně jiné skupiny lidí. Taková substituce nemůže podle teorie tržní ekonomiky nastat. A příčinou je, hádáš správně, stupidita, sociologický (sociopatologický?) to jev, se kterým ekonomie počítat nemůže. Stupidita všech těchto osob nevytvářejících poptávku na základě mediálního tlaku a neschopnosti správně/kriticky/mozkem zpracovat přehršel dostupných informací. Neschopnosti uvědomit si, že informace sice plynou svobodně, ale nejsou verifikovány.
-
-
-
-
No jsi prostě debi**ta a tvoje mama nemá žádnou admosferu když dokaza porodit takové jelito. Call od Duty *14* *14*
-
-
Prosimtě,vysvětli mi jak někdo může být debilita,a co to je admosféra,co to znamená dokaza,a co je to Call od Duty.Neříkej někomu,že je jelito,když píšeš na úrovni 7 letého děcka.
-
-
To nejde
-
-
Call of duty je nejlepší herní serie nasvětě a lepší snad ani nikdy nebyla. Král FPS znovu postane a ukaže jak mají hry vypadat a ne jak trapné rpg pro bu*ny a jiné dem*ntní zanry. Prodeje to jasně dokazujou kdo je tady panem.
-
-
Tohle bych čekal spíš od Trolla. Nebo je CoD 4ever jeho další reinkarnace?
-
To by pak mohla být nejlepší hra třeba farmville a to ke vší úctě k těm hlupáčkům co jdou ve čtyři ráno zalívat vyrtuální brambory není.
-
-
Furt lepší hlupáčci co zalejvaj ve čtyři ráno brambory, než jedinci co jsou schopný napsat vYrtuální... *7* *11*
-
To ani nemůže, protože to není hra.
-
-
Douofej, že je to puberta, pokud ne, máš problém.
-
A já si myslel, že blázni mají svěrací kazajku....
-
-
Jsem blázen jen protože ukazuju lidem, že Call of duty je nejlepší FPS na světě? Všichni co hrajou jinou serii a nebo RPG jsou blazni.
-
-
heh sejmul jsem ti captaina pricea takže končíš a di se vycpat
-
Vtipný trol je zábavný, ty jsi akorát debill.
-
-
ámen
-
Veskotrotle ty jsi ale zase socka tak se tady moc neozyvej :D :D :D DRz fekal
-
-
-
-
Už sis vzal léky? *15*
-