Přejít na výpis diskuzí
Ztraceno v procesu: Mass Effect Andromeda
13.8.2017 | Ladislav Loukota
78 příspěvků
-
ano, neslouží jako dema, ale jako systém pro navrácení hry, pokud náhodou blbě funguje... není to pro ementály jako ty, co si chtějí vyzkoušet každou hru a pak po 15 minutách to bezdůvodně refundnout... a tvářit se, že jsi to hrál...
-
Měli udělat prequel s Shepardem o jeho kariéře v armádě během nějaké galaktické války před událostmi ME1. Ne příběh o nejistém, nemastném-neslaném blbečkovi se ségrou v komatu (či naopak)
-
Všechny články píšou o tom, jak chudáci vývojáři nestíhali termín, ale proč je nikdo neobviní z neochoty posunout termín vydání?? Hry jdou dělat buď rychle a nebo kvalitně, obojí zároveň se většinou nepodaří.
Stačí si vzít příklad ze Zaklínače 3, vývojáři nestíhali a tak posunili termín vydání skoro o rok a půl a díky tomu vznikla legendární hra. Prostě primitivní recept. EA by si z toho měla vzít příklad!! -
rikal jsem že to nefunguje jako demo. demo mužu zkusit a nemusím si o hre nic zjištovat ty d*bile
-
no když si d*bil a kupuješ všechno možné bez toho, aby jsi si dopředu o hře něco zjistil, je to jen tvůj problém... normální člověk si nekupuje něco co si nechce zahrát...
-
Nelži aspoň.
-
tady nepises bakalarku na FFUK o genderu. Tam to cely o hovne je, tak aspon at v tom nejsou gramaticky chyby. Tady to je vcelku sumak.
-
A co na tom, že hypovali homosexuální postavy?Někomu z PR oddělení to asi přišlo jako dobrý nápad. Nicméně nevzpomínám si, že by v recenzích recenzenti nadávali na to, že tam je moc gayů a lesbiček. Za to plochost charakterů, nezáživnost questů a hromadu technických potíží kritizoval kdekdo.
Sundejte si ty homofobní brýle a zamyslete se trochu. -
Pro mě je hlavní problém týhle hry, že to vlastně ani není RPG.
-
Diskuze, o tom to je. Ale ne každý tomu rozumí viď ;) Než kupovat zajíca v pytli a pak to vracet, tak si nechám poradít od někoho kdo to hrál, kouknu na kritiku, hodnocení a pak se rozhodnu. Zato když si přečtu, že když se nám to nelíbí a hned sme pochod hrdosti a házíš tu nějaký procenta, tak si o tobě myslím, že jsi Ludolfovo číslo *2*
-
Nejsilnější značka EA je StarWars - Battlefront a Battlefield
-
Co ty to seš za blbce?
-
Blbe je ze to vraceni nefunguje jako demo. Ja vratil za mesic asi 4 hry a uz mi valve napsalo ze s tim ma problem. Ze vracim prilis mnoho her. Penize mi sice dosly ale neda se to vyuzivat neomezene.
-
A jak to chceš jinak zkusit? když to šlohneš a řekneš, že jsi to pískl, tak tě tu moralisti ukamenujou. Já se teda naučil hry na steamu vracet. Škoda, že se nedalo vrátit Diablo 3. Nejhorší koupě v mým životě.
-
Proc sis to kupoval kdyz te to pak nebavilo?
-
95 hodin (to víceméně dokazuje, že jsem masochista), přičemž posledních cca 30 hodin jsem už jen čekal na konec a obracel oči v sloup pokaždé, když se konec zase nějakým hrozně zoufalým a umělým způsobem oddálil (nejlépe s otevřením dalších 10 bezvýznamných vedlejších questů, které jsem ze zvrácené touhy mít 100% done plnil).
Víceméně se všemi negativními hodnoceními a názory souhlasím.
A to mě prvních asi 10-15 hodin bavilo a ten všeobecný hate jsem nechápal. -
Mně nejvíc vadila ta celková nedomyšlenost. Letíme do daleké galaxie, máme kolik, 20k kolonistů od každé rasy, ale co budeme delat 3/4 hry? Vraždit je, protože, proč ne. I když vlastně ne, oni si dovolil nesouhlasit, tak jsme je vyhnali.
Nebo máme celkem slušný systém na craftování, ale parťákům nemůžete změnit ani brnění ani zbraň. Tak k čemu ten systém je? Pro sebe jsem si vždy udělal jednu zbraň a tu jen vylepšoval na vyšší verzi. A u brnění jsem se ani neobtěžoval, protže ten rozdíl byl tak minimální, že to nemělo cenu. Teď hraju DAI a mám vždy radost, když najdu nějaké schéma a udělám podle něj nové brnění nebo zbraň, kterou pak dám parťákům. No a do toho ty řeči, že Frostbite není na RPG. DAI na stejném enginu nejen, že vypadá lépe, než Andromeda, ale běží mnohem plynuleji. Jde tedy spíš o to, kdo s tím enginem pracuje... -
Tak nevím, nedávno jsem znovu dohrál DAO a hledal, co bych si zahrál dále a našel DAI, co sjem kdysi koupil v akci. A jelikož za pokus se nic nedá, tak jsem to nainstaloval. A podle mne DAI a Andromeda jsou nebe a dudy. DAI mne opravdu baví, dobrý příběh, skvělá grafika, super parťáci a spousta questů z nichž ty, co dělat nechci, tak dělat nemusím. Mám za sebou 55 hodin a zatím se tedy nenudím. Zatímco Andromeda mne začala nudit už v půlce, protože ty nudné věci člověk prostě dělat musel (zaleťet na planetu, aktivovat tři pilíře, aktivovat vault, zdrahnout před death cloudem doplněné o řešení jakýchsi problémů).
A už nezmiňuji totálně stupidní příběh v Andromedě zakončený tím, že přiletí jen 20k kolonistů od každé rasy, ale my strávíme 3/4 hry jejich zabíjením... -
suhlasim
-
imho jejich poslední dobrá hra byl ME1, který začali dělat předtím než je koupilo EA