Přejít na výpis diskuzí
Ztraceno v procesu: Mass Effect Andromeda
13.8.2017 | Ladislav Loukota
78 příspěvků
-
tak to je stašná tragédie... přesně argument SJW jelimánka, co nemá nic co lepšího říct, tak vytáhne gramatiku... ještě tu pohádku o zlých xenofobech....
-
Good one.
-
Slunicka neumějí tvořit. Narozdíl od svého jmenovce neumí dát žívot, umí pouze ničit, či si privést svoje Jižní Vikingy aby jim tu delali najemou sílu. Jenže se jim to jaksi vymiká z rukou.
-
Nejsou argumenty nastupuje tedy gramatika.
Holt Olivová sezona -
Nezapoměli a zapoměli? *1* Ty si zase evidentně zapomněl, jak se tyto 2 slovesa píšou správně *1*
-
Ešte si zabudol spomenúť slniečkárov a LGBT pochod aby to si si splnil dnešnú kvótu xenofóba.
-
Hru asi úplne dorazila homosexuálna lobby. Hra mala kopec bugov a nedorobkov a oni namiesto toho, aby to opravili, tak vydali update s 30 novými homosexuálnymi partnermi. Tam to už nabralo groteskný rozmer.
-
Pokracovani
Az vyvojar odejde, vedouci obchodniho oddeleni posepta rediteli: Ale ma pravdu, hra je v takovem stavu, ze to muze ohrozit i prodeje.
Reditel se na chvili zamysli, potahne z cigara a pak rekne: Mate pravdu, dejte jeste pul milionu dolaru na reklamu a marketing. Pro jistotu. -
Vyvojar: Hra je hotova na 50%, animace nejsou hotove, abimace obliceju chybi uplne a hra ma jen genericky obsah. Na dokonceni potrebujeme jeste minimalne rok a milion dolaru navic.
Reditel spravni rady: Vydejte to, akcionari chteji penize.
Vyvojar: Ale muze to poskodit znacku.
R. spr. r.: Tu ted na chvili odlozime ku ledu a az lidi zapomenou, podojime ji znova. -
toto jsem zatím nenašel chuť si zahrát a pochybuju že ji někdy dostanu. Já mám ještě pořád v ústech hořkou pachuť po DAI. Přitom DAI dostávalo všude dobrá hodnocení 9/10, hra roku atd atd. Bioware bylo vždycky silné v příběhu, univerzu, lore. Bohužel v poslední době začalo to studio dělat spíš single player MMO. Vytvoří celkem velký a pěkný svět, ale vyplní to hromadou neskutečného braku v podobě opakujících se úkolů. A ten příběh se v tom totálně rozplizne. Ty jejich genderové a minoritní a rasové agitky taky lezou na nervy. Obávám se že to studio je mrtvé. Zlom kdy se špičkové studio začalo měnit na brak byl někdy kolem roku 2011
-
tak hlavně že soudruzi nezapoměli na své agitky a politickou korektnost, jen už nějak zapoměli, že k tomu potřebují i dobrou hru....
-
píše se tip
-
Postavy - nudné, pubertální, jako když se ne moc kreativní lidé ve středních letech snaží zaujmout mladé. A mladí mají přece rádi všechno cool, tak naše postavy budou taky děsně cool a černoch bude mít dredy a swag a bude děsně krutej. No výsledek byl přinejmenším rozpačitý. Mírně mě tam zaujalo pár postav, už si ani nepamatuju jména.
Vyprávění - Takhle bych si představoval, že buduje příběh někdo, kdo nikdy neviděl žádný film. Trklo mě to už na začátku. V podstatě nulový úvod a najednou hned akce, v níž strašně tragicky zemře nám blízká postava - otec. Jenže nás s tím otcem hra jaksi vůbec neseznámila, je to anonymní postava, ke které jsme si nevybudovali žádný vztah. A tak to je celou dobu. Kolikrát jsem ani nepobíral dementní střih, jaký tam mají, nebo když cpali dramatickou ghudbu do scény, kam se to vůbec nehodila, ale jindy zase v akční sekvenci, kam by se hodila, bylo ticho. A desítky takových drobných detailů, které spolehlivě skazí celý zážitek ze hry.
Ale těch chyb a blbostí tam měli samozřejmě mnohem víc. -
"Můj osobní typ byl (krom sandboxového MMO) realizovat skok o (pár) století do budoucnosti po vzoru Star Trek: Nová generace, kdy by bylo v zásadě jedno, jak třetí díl skončil" - Jak jako jedno? Červený konec - reapeři zničení. Modrý konec - reapeři slouží galaxii. Zelený konec - Z lidí a strojů jsou mutanti. Bezbarvý konec - inteligentní život je vyhlazen.
To mi teda přijde jako dost zásadní rozdíly, na jejichž smazání by nestačily ani tisíce let, natož pár staletí. *1* -
Problémy s animacemi a mimikou byly dané hlavně tím, že zároveň vznikal scénář, a zároveň docházelo k animaci scén ve studiích mimo BioWare, aby se stihl šibeniční termín dokončení. A celý proces nefungoval dobře. Použití Frostbite způsobilo komplikace v jiných aspektech vývoje.
-
Největší kámen úrazu Andromedy byl průměrný příběh a postavy. Mnohem více zajímavější než hlavní příběh mě přišel vedlejší úkol, který se odmknul po posbírání těch "vzpomínek"
(řešení kdo je ta tajemná postava co nechala zabít celé vedení hned po příjezdu). Animace by byli odpustitelné, však ME 3 taky nebyl na svou dobu grafický vrchol, ale až na konec to byla parádní hra. -
Zrovna svadeni problemu s animacemi a mimikou na Frostbite se mi od vyvojaru zda ponekud trapna vymluva, kdyz se podiva clovek na jine hry, ktere na Frostbite bezi. Ostatne i zminovany Anthem, ktery to dobou uz musel byt drahnou dobu ve vyvoji a mel prezentaci na E3 pomerne kratce po vydani Andromedy, mel vzhled postav a mimiku o tridu jinde.
-
Jen pro zajímavost, takto to vypadalo v průběhu vývoje:
https://www.youtube.com/watch?v=opOdFKObpeM