Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele, když se vám to nelíbí tak to nehrajte ;-) a přestaňte to znechucovat lidem, kteří to ještě nevyzkoušeli. Za mě 8,5 z 10. Ale ty 4% (bukaníři) záležitosti si mohli odspustit, ikdyž o tom slyším poprvé :D takže pravděpodobně nějaká kachna :-)
  • x_ander
    On byl podle mě problém vůbec v celém konceptu směřování série a prezentace ještě před vydáním. Původní trilogie je pro mě jeden z největších herních zážitků vůbec, ale i přesto mě Andromeda v podstatě od prvního oznámení vůbec nezajímala. Žádné informace ani trailery mi nedaly vůbec nic, co by mě na hře lákalo. No a pak se objevily rozpačité recenze a doteď jsem nenašel důvod si hru aspoň zkusit a předpokládám, že to nejspíš ani nikdy neudělám.
  • Blue.Shark
    Hra zůstane špatnou, dokud se tvůrci místo vychytávání bugů a pilování hratelnosti budou soutředit na to, aby celek vůbec poslepovali dohromady. I kdyby byl hlavní hrdina Medvídek Pú, na hratelnost a kvalitu hry to nebude mít v porovnání s výše zmíněným téměř žádný vliv.
  • jamar28
    Já to samozřejmě hrál, dokonce jsem si to předobjednal. Dno to určitě není, ale není to ani výborná hra. Je přinejlepším "celkem dobrá", ale to především proto, že když chceš hrát moderní rozsáhlé sci-fi RPG, tak nemáš prakticky na výběr. Pokud na to ale koukám z pohledu ME série, nebál bych se říct, že je to urážka značky.
  • Veskoslav
    Koupeno v den vydání. Dokonce mám i průvodce k té hře (jeden z nejlépe zpracovaných průvodců, ironické) a přesto je to nejhorší díl ME, dokonce ještě horší než DA2.

7/10 by znamenalo, že aspoň nějakou část zvládá lépe než průměr. A kromě grafiky, která je místy nádherná a následně pak strašná, mě nic nenapadá.
  • Magister_Peditum
    Škoda, že se nedrželi původního plánu přenést děj do minulosti. Ale tím experimentováním s generovaným světem to asi podělali už na začátku.
  • michaliuz18
    najlepsie su reci mudrcov co si precitali par zaujatych hejtov a kritiku a hned vedia vsetko o hre ze by mohli aj recenziu napisat no pritom to ani nehrali, len to jeden to mal v papuli tak musia vsetci jak ovce, bez toho aby si spravili vlastny nazor. Lebo z videa zistim vela . Nahodou aj ja som bol spociatku hejter jak vy ale skusil som a nelutujem. Bavilo ma to , nasiel som si tam to svoje. Ale ako celok je to velmi slabe dobrodruzstvo. No nebudem hru ponarat na same dno, .. su aj sto krat horsie hry.. len ovečky idu s davom bohuzial , dnesna doba internetu. Za mna tak 7 bodova hra. Zabijal to trochu stereotyp a nudny a kratky pribeh. Ale inak sa to dalo zniest. Jedina skoda ze sa viac sustredili na erotiku ,romance a sex sceny nez na samotnu hru. Uchylaci
  • TheGGG
    nebreč, tady nejsi na tumbleru...
  • bože ty jsi ubožák
  • Veskoslav
    Nedohráno. Po 15 hodinách jsem to vzdal....Naprosto nudné bezcharakterní postavy (snad jedině Turianka za něco stála), kdy jsem chtěl 2/3, aby chcípli hned a ten zbytek nějak podobně bolestivě....
  • Ono by stačilo kdyby jako hlavní postava byla ona modelka z předlohy, nebo pořádnej hero. ... Takhle trans gender a nevím co ještě, politika dovedla tuhle hru úplně do kytek. .... Doufám že ti blbci co tohle prorvali už mají padáka. ... Anebo dělaj za těžký prachy gender politiku v googlu .. *7*
  • Porad nechapu, proc si nekdo mysli, ze zasadni problem Andromedy je nejaka mimika. Kdyby to melo zajimavy pribeh a skvelou hratelnost, tak bude mimika kazdemu ukradena. Bohuzel to nema ani jedno.
  • maros.goc
    EA úplne stratilo rozum že svoju najsilnejšiu SP značku hodilo do rúk amatérom a tých najlepších ľudi presedlalo na Anthem ....Anthem nemusí vôbec vyjsť a ľudia to proste prestanú hrať ako LawBreakers či Evolve ..potom im ostanú len oči pre plač, že si nechali spláchnuť do kanála tak masívne obľúbenú značku akou je Mass Effect
  • jamar28
    Btw to se jako fakt vývojáři rozhodují podle komementů na soc. sítích, jo? Jsem jediný, komu to přijde dost zvláštní?
  • Těch důvodů proč to nefungovalo je samozřejmě více..odchody z BW, tlak vedení EA, tlak fanoušků na informace, použití B týmu na vývoj..dále například naprosto tragický lidi na pozici scénaristy, dále nedostatek peněz atd.

Sice to není úplnej průser(alespoň teď ne) ale nejsem schopnej to ani dohrát..ale svých peněz nelituju..30 hodin sem v tý hře nahrál a celkem sem se bavil.
  • Sice je trapne u nekoho poukazovat na gramatiku, ale napsat "nezapomeli" uz potrebuje jistou davku h...n v hlave.
  • KrPa
    Nebo: Dejte slevu 20% na predprodej a hra na sebe vydela jeste pred vydanim *1*
  • TheGGG
    pokud jediné co devs před vydáním propagují je LGBT tématika v jejich hře a jak strašně jsou SJW, PC a po vydání mizerné hry se místo patchů chlubí přidáváním dalších gay romancí, tak něco není v pořádku....
  • TheGGG
    i ty brebto, tady nejsi na FFUK, tady se pohádkou o zlých xenofobech neoháněj.....
  • Že zrovna homosexuálové zabijou ME:A, to by mě teda ani ve snu... Na to jsi přišel sám, nebo ti někdo pomohl?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit