Přejít na výpis diskuzí
Ztraceno v procesu: o čem svědčí osekané části Mass Effectů?
16.10.2012 | Ladislav Loukota
170 příspěvků
-
Vyzkoušej Extended Cut.
-
Koniec ME3, pravdivy pribeh o tom ked zaverecnych 5 minut dokaze znicit celu trilogiu...
odkedy som prvy krat dohral ME3 tak som sa k celej serii nevratil, ending bol tak zly ze nemam ani chut sa k tejto hre vracat a najviac ma to mrzi po predchadzajucich dvoch dieloch ktore boli fakt skvele.
Ci uz ending bol IT alebo by som si mal zobrat doslovny vyklad v oboch smeroch bol cliffhanger a myslim si ze tak ako aj ja tak i ostatni neplatili za nedokoncenu hru... -
Neboj, nejsi :)
-
Mám zakúpený The Last Hours Of Mass Effect 3 a tak nejak viem, ako sa séria vyrábala, ako sa menila a kto za ňou stál. Furt ju považujem za vrchol sci-fi žánru v hrách, ktorý je premyslený, ako žiadny iný. Určite zahrám znova.
-
Mě se konec líbil a to hodně, takže v pohodě ;-)
-
V čtečce mám asi 7 knih od Reynoldsa, povídky teda nevim že by nějaké měl. Představa že to čtu anglicky, by mně asi knihu dost znechutila, proč to nečíst česky, když to je. Sice se už odkláníme od tématu, ale zde se dozvite víc http://www.cbdb.cz/autor-32-alastair-reynolds
-
2wallar: za sebe muzu doporucit Svet na konci casu od Frederica Pohla, :)
-
A Hudson je prave clovek, na ktoreho teraz vsetci nadavaju ale tak trochu zabudaju komu hlavne vdacime za tuto seriu..
-
Tým ME3 byl dost velký. S Assassins Creed bych to nesrovnával, to ej továrna. *1*
-
Zase čím déle na tom budou pracovat, tím více pokročí technologie a mohlo by se to začít zdát "hnusný" a nakonec by to mohl být Mass effect forever
-
rancor: Není to jediné logické vysvětlení. doporučuji toto video: http://www.youtube.com/watch?v=m8BSg9KIe0k&feature=related někde se tam mluví i o citadele po "výbuchu"...
-
To v ME ale taky...
-
Karpyshyn na svém blogu sám potvrdil, že žádná "vize" nebyla. Vždycky se jednalo o brainstorming, o spoustu premis, ze kterých vylezli různé závěry. Je chybné považovat Karpyshyna za neotřesitelný maják, který má jasnou představu o tom, kudy by se měla série ubírat. Ostatně, sám to přiznává.
Co se celého vesmíru týče, tak jeho základy vymyslel Casey Hudson...
EDIT: Hups, sorry, double post. Pro Mischkonna... -
Když se video jmenuje ve zdrojových souborech hry nějak takto: ShepardLives*.bik a navíc se dělí na Male/Female podle toho, za které pohlaví jsme hráli, tak je to 100% on/a.
-
Karpyshyn na svém blogu sám potvrdil, že žádná "vize" nebyla. Vždycky se jednalo o brainstorming, o spoustu premis, ze kterých vylezli různé závěry. Je chybné považovat Karpyshyna za neotřesitelný maják, který má jasnou představu o tom, kudy by se měla série ubírat. Ostatně, sám to přiznává.
Co se celého vesmíru týče, tak jeho základy vymyslel Casey Hudson... -
dočítám Pád Hyperionu :)
-
Z
té nalezené BSG by mohl být naprosto úžasný spinoff ze současnosti. *3* -
No oficiální důvod byl ten, že když se vzdají vší technologie, tak přeruší ten cyklus ničení lidi vs. stroje. Podle mě hodně naivní uvažování, a úplný konec to ostatně dokazuje. Mitochondriální Eva byla s největší pravděpodobní unesena a znásilněna prvním divochem, kterému se dostala do spárů. Tvůrci původně uvažovali o jiném konci, ve kterém archeologická výprava v současnosti objeví někde v Americe pomocí sonaru nebo čeho v podzemí trosky Battlestar Galacticy, která nějak přistála na Zemi, tj. že flotila neskončila ve slunci, ale že se tu kolonisti normálně usadili. To mi přijde jako tisíckrát lepší konec, na který by šlo naroubovat i mýty jako je Atlantis apod., leč místo toho jsme dostali new age/hipízáckou tirádu a šmytec. -
Tak bude muset asi opravit autor.
-
Proč
tu flotilu vlastně poslali do slunce? Teď mi to nějak uniká. Jenom proto, že serozpadla BSG ?
EDIT:No oni vlastně našli Zemi... no tak to jo, no.