Přejít na výpis diskuzí
Ztraceno v procesu: o čem svědčí osekané části Mass Effectů?
16.10.2012 | Ladislav Loukota
170 příspěvků
-
Trefná paralela s BSG a LOST.
Jinak kdo považuje příběh Mass Effect za originální, nikdy nečetl A. Reynoldse. Reapeři jsou sakumprásk vykradení inhibitoři. -
Já jsem četl akorát první díl a půlku druhého, ale musím přiznat, že mě nikdy žádná paralela s Mass Effectem nenapadla. *8*
-
ME se navždy zapíše do análů jako trilogie, která ukázala pravý potenciál nerdovské vášnivosti. *1*
Stejně si myslím, že si Casey a spol. na jedné straně mnou ruce za to, jaké emocionální veletoče dokázali v hráčích vytvořit... -
"Výborný článek! Je velmi smutné vidět co všechno ve hře mohlo být, kdyby EA netlačilo na BW " - Na takovejhle monster projekt bude vydavatel vždycky tlačit...
-
Herní styl zůstal stejný. Jen ubylo skillů. A ty se potom zase vrátily.
-
@13_11: Jenom abychom si rozuměli, vesmír měl JW promyšlený naprosto skvěle o postavách nemá cenu mluvit, nic takovýho předtím ani potom nikdo ve scifi neviděl a asi ani už nikdy neuvidí. Jak by Firefly vypadala, kdyby běžela dýl se pravda nikdy nedozvíme, ale dneska ráno jsem na IGN četl, že možná bude animovanej seriál.
-
článek: Pěkná interpretace fenoménu Mass Effect. na některé věci mám ale poněkud odlišný názor...
-
Možná to měla být trilogie , ovšem herní styl se tak změnil , že dvojka a trojka šly mimo mne .
Celá tahle epická sága pak dopadla podobě jako jiné epické dílko - Dragon Age . První díl průměr až nadprům,ěr , zbytek .... škoda mluvit . -
This game give me cancer
-
Pokud jsi hrál jenom s Extended Cutem, tak už asi nic. Může se ti možná subjektivně nelíbit, ale to není jenom případ konců ME3.
-
Netuším, kde jsem to psal, ale já se dívám na ME3 jako na obrovský datadisk k ME2. To znamená, že, alespoň pro mě, byl ME2 důležitý hlavně tím, že představil postavy a situaci, se kterou potom ME3 pracoval dál.
-
Jó, to už se nikdy nedovíme, když Whedona típnuli tak brzy. Promyšlené to měl, ale my si to už nemáme jak dokázat.
Stoneboy: Tak to jsi mi udělal radost. I když... víme, jak to leckdy s těmi návraty dopadá. -
mohl bys mi nějak stručně nahodit co je na konci špatnýho? já to hrál už rovnou s extended cutem měl jsem destroy a dost se mi to líbilo. Quariani mrtví, Krogani bez dětí, co víc chtít.
-
Výborný článek! Je velmi smutné vidět co všechno ve hře mohlo být, kdyby EA netlačilo na BW a dotáhli do konce alespoň konec podle Karpyshyna a tu Omegu. Pořád mám v živé paměti to zděšení jaké ve mě konec ME3 vyvolal (dohrál jsem to hned první víkend, nedotčen následnou medializací konce). A že Extended Cut zatrhl flamewars? To ne, to jsme jen ztratili sílu a důvěru, že by jsme skutečně mohli dostat uspokojivý konec. I když uznávám, že EC konec vylepšilo, alespoň trochu ano.
Nakonec asi ale můžu být rád, že můj Shepy dostal šanci zemřít jako hrdina, ne jako loutka Reaperů, že?
P.S. "loajálních hádek Jacka a Mirandy" - Jack je ženská. -
On vlastně celý příběh mass effectu 2 je v kontextu příběhu 3-dílu naprosto o ničem.Celá ta eskapáda s kolektory a lidský Reaper je pro příběh naprosto nepotřebná/zbytečná.Jediný posun děje v druhém Mass effectu je tak akorát představení organizace Cerberus+to že ovládnou Reaperskou technologii (bez ohledu na to jestli se Kolektorskou základnu na konci 2-ky rozhodnete zničit nebo ne-tzn-Je to v podstatě naprosto zbytečné/nic neovlivňující rozhodnutí)...
-
Mám ho na kindlu, ale nějak se k němu nemůžu propracovat. Mám začít? Stojí to za to?
-
No mě prostě mrzí, že když sem celý ty 2 předešlý díly narážel na spoustu záhad,postav atd. a ve trojce skoro nic až před koncem kde se během 2 minut vysvětlý celej děj takový ságy.Taky mě ještě mrzí jak se ta hra propagovala, protože jestli ti jedinci co o ní mluvuli a nebyli jenom nastrčení a prostě tu hru třeba dělali od začátku tak buď lhali nebo sou nějak mimo na drogách nebo nvm. Protože v ten 3. díl sem věřil a když mě bavil prostě mi to přišlo podobný jako kdyby měl poslední díl eposu Píseň ledu a ohně třeba 200 stran. Sorry za chyby moc často nepíšu a číst to po sobě už nebudu.
-
Ani náhodou. Firefly je sice úplně super a Joss Whedon byl super cool už tenkrát (když o něm vědělo 25 lidí a 30 fanoušků Buffy a Angela), ale jak ukazují výše zmíněné seriály, rozhodně neměl plán na x let dopředu. A během těch 13ti nebo kolika dílů ho stejně člověk moc neocení, i kdyby ho měl (viz. B5 Crusade).
-
Dvě odpovědi:
a) víc příběhu, možná návaznost na další díly, protože se s pomocí DLC rozšíří herní vesmír
b) vydavatel vydělá víc peněz
Osobně mi taky dost vadí hrát za někoho, kdo zemřel, ale u ME3 DLCčka asi jinak udělat ani nejdou (pokud bychom chtěli hrát stále za Sheparda, bez téhle podmínky by to byla jiná písnička). -
tuhle jsem to viděl v knihovně, tak se na to chystám