Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super, televizní debata... *3*

Osobně, BSG byla výborná první dvě série. A pak se někde vzali Final Five. Odnikud, bez přípravy, prostě najednou bum, posledních pět modelů je nějak spešl. Pak se do toho všeho přimíchá bůh a pak zjistíme, že "půlka" posádky jsou cyloni, ale že to z nějakýho důvodu cyloni nevěděli (i když Tigha drželi nějaký měsíce v zajetí, vzali mu oko atd...).

A osobně nemám rád otevřené konce, i když musím přiznat, že, když jsem podruhé viděl finále LOSTu, celkem se mi líbilo a pochopil jsem záměry tvůrců. Když jsem ho viděl poprvé, tak jsem měl sto chutí vyhodit PC z okna.
  • walltar
    Jup ... v meme je gave, ale třeba už se stačil vyléčit ....
  • A, tak super. Jsem nějak ty čísla přestal sledovat.
  • holec89
    nahodou nebyla nejaka delsi zminka o rachni v uniklych scenarech? Na ne jsem se opravdu tesil v ME3, v jednicce kvuli nelehkemu rozhodnuti a ve dvojce slibnemu pripomenuti od loajalni asarijky :)
  • To přirovnání k BSG podle mě není až tak trefné. Ano, seriál má pár nezodpovězených otázek ale když se to vezme kolem a kolem tak jediné, které nejsou vůbec vyřešené tak je co jsou ti "andělé" a kdo je Kara Thrace po své smrti. Na všechny ostatní se dá dojít.
    Co bych ale chtěl říct, a to už je taky blíže k tématu, není právně jedna z vlastností dobré hry, filmu nebo knihy, že po dokončení zanechává takový ten zvláštní pocit? Kdy nad dílem musíme neustále dokola přemýšlet a přemýšlet, i když tím vlastně ničeho nedosáhneme? Trochu mě přijde, že fanoušci ME toto berou jako něco negativního (tím nehájím konec ME série, je vážně nic moc). Mě se líbí tak nějak správně otevřené konce, tomu pocitu po dočtení knihy se málo co vyrovná. Prostě všechno má svůj konec a jen to nejlepší má konec takový, že se k dílu opět vracíme.
  • Cahir
    Na konec, na způsob vývoje a to hlavně ve vztahu k vystřiženému obsahu apod...
  • holec89
    kdyby na konci nebylo video jak se shepard v sutich nadechuje, take bych si myslel, ze je ukonceny :)
  • Cahir
    Prodáno přes 4M... EA bylo spokojeno.
  • Ok, dík. Přečtu. Teď se nějak snažím prokousat Star Trek Relaunchem, ale ještě nejsem ani u Destiny, takže to moc optimisticky nevidím. Je toho jak nevím čeho....
  • Cahir
    Tebe já už nebudu přesvědčovat nikdy o ničem. *3*
  • Tydle knizky povazuju za nejlepsi sci fi vubec.Proste genialni a nesmirne ctive.se svetem ME moc spojitosti nevidim ,teda skoro zadnou.Ale knizky jen doporucuju!
  • No já sice nejsem Cahir, ale to snad nevadí.

ME3 je ukončenej celek. Proč by nebyl?

A co se týče vyškrtnutýho konce, dovolím si tě odkázat na příspěvek, který jsem napsal někde tady v diskusi.
  • Kronoss1
    Ano nebo ještě možná lepší - has given me.
  • Kronoss1
    Na co třeba?
  • Kronoss1
    Článek pěkný, akorát se mi nezdá to ukončení trilogie. Teď se dostáváme na tenký led, protože očekávám, že Cahir mě bude vehementně přesvědčovat, že Mass Effect 3 je ukončen. To bohužel není pravda. Teď se nebavíme o tom, jestli je konec dobrý či špatný, ale o tom, že řeči o ukončeném celku vlastně neplatí.
    A byl zmíněn vyškrtnutý konec. Zdá se mi lepší, než nějaká pseudoochrana organiků, škoda.
  • Až nebude kapitalismus. Dokud půjde o peníze, tak se bude vydavatel vždycky snažit vydělat co nejvíc s co nejmenším vkladem.

Kdyby se ME3 vyvíjel třeba 4 roky a byl v něm všechen obsah, který si BW vysnilo, nemám ani tušení, kolik kopií by musel prodat, aby se vyplatil. Ani nevím, jestli už se vyplatil teď, nebo na něm EA prodělává. Přece jenom, něco přes 2M kusů není zas tak moc.
  • walltar
    gave ....
  • 13_11
    Nedávno jsem si připomněl svou oblíbenou Heavy Metal: F.A.K.K.². A co myslíte? Cituji z anglické Wikipedie: „A sequel to the Heavy Metal 2000 animated movie, the game stars Julie in her quest to save her home planet of Eden from GITH, an ancient entity seeking to conquer the universe.“ Proto stále tvrdím: skutečná originalita neexistuje. Nebo spíš: my ji neznáme :-)
  • rancor1223
    Jednou třeba ne! Možná. Snad...
  • Cosi
    Parádní článek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit