Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj,
    prosim, bude nejake shrnuti International 2016 v Dota2?
    Diky.
    • doufam že ne
  • Effect

Dobrý  den,

chtěl bych se zeptat, zda byste mohli zauvažovat při příležitosti nového webdesignu i nad vytvořením metodiky udělování hodnocení v recenzích. Myslím si, že prostoru pro zlepšení by zde bylo opravdu hodně. Někdy moc nerozumím tomu, proč po přečtení výčtu  chyb dostala hra stejně nakonec tak vysoké hodnocení. Přijde mi, že se dneska recenzenti bojí šáhnout po nižších známkách, aby neublížili prodejům, přestože si ty hry zkrátka takovou známku nezaslouží. Ale to nevyčítám jen vám, spíš herním novinářům všeobecně. Z těch známek by kolikrát člověk nabyl dojmu, že vychází jen samé skvělé hry (s pár výjimkami).

Popř. můžete zrušit číselné hodnocení úplně, či nějak škálu přepracovat. Možností je spousta.

Jinak hodnocení nového designu si nechám na později, až se s ním řádně seznámím.

• Tak jsem to důkladně otestoval a pořád z toho mám zhruba tento pocit: https://www.youtube.com/watch?v=LskeJogBBWA#t=21

<_stařík běduje>Když se zapínal předchozí design, tak šlo ještě nějakou dobu používat ten starej, ve kterým všechno fungovalo... <_/stařík běduje>
  • Když se na telefonu (Android 4.1.2, Maxthon aktuální) přepnu do klasického zobrazení a kliknu na Diskuse v horním panelu, tak se to přepne zpátky do mobilního rozhraní a napíše "hp". Když pak kliknu na "klasické", vyhodí to chybu "Not found. The requested URL /games/&mobile=off was not found on this server". Rozbilo se to někdy nedávno, protože dřív to fungovalo.
  • ringmancz
    mázání diskuzí celkem chápu, ale že vám uteče tohle? https://ctrlv.cz/shots/2016/04/07/88Po.png
    v diskuzi, kde se dala čekat trochu konfliktní diskuze (1979 Revolution)
    • On je spíš hloupej, než zlej.
  • Oznameni co zapadlo, nebo nikoho nezajima—Hawken vyjde i na PS4. U me dobry. Za knypl sviznych mechu se rad znovu podivam. Jen by me zajimalo jestli bude mozny navazat s PC profilem, kde uz nejaky mechy mam. Ptal jsem se komunitniho fora, ale zatim se to nevi.
    • To zapadlo, protože to nikoho nezajímá. Nevím, proč si to sem sám sobě píšeš, když už o tom víš.
  • Když si rozkliknu Fight Night Champion, tak u článků mi to v závorce uvádí -3 , když to otevřu zobrazí se prázdná strana, asi to bude nějaká chybka. *3*
    • bizi
      diky. opraveno.
  • Ocelot23
    K uživatelským recenzím: U některých her nejsou zobrazeny všechny platformy(např. Prince of Persia není možnost PS2) Dále by se hodily nějáké statistiky lidí co hodnotí nejvíce a jak co ohodnotili.jinak hodně štěstí velmi dobrá věc :)

Edit:A tak pardon byla to asi karta hry nového Prince of Persia bez podtitulu...matou mě tam sreeny ze Sands of Time
    • oin.odin
      ale je pravda že niektoré hry nemajú všetky platformy .... npr. všetkým WoW-ka chýba Mac to iste u portalu ... no a teraz ma zlynčujte že som apple user no do mňa ...
  • "13:30 V 17. týdnu roku 2012 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. The Walking Dead, 2. Torchlight II, 3. Call of Duty: Modern Warfare 3." WTF? torchlight 2 jeste nevysel...!
    • Black_Hand
      existuje vec, ktere se rika predprodej.
  • Cosi
    Jsem jediný komu se místo videí zobrazí bílý obdélník? V pondělí to šlo ještě v poho.
    • jsme minimálně dva. asi někdo něco opravoval, až to spravil ke spokojenosti všech *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit