-
Nudá
další rádiová kapela... absolutně nic novýho ani světobornýho.. *7* na kanikuly už sem totálně alergická. prostě nudá -
2 vstupenky do Zaječí
Napište mi někdo jestli máte zájem o dvě vstupenky na koncert CODE RED, za čokoládu nebo nějakou dobrůtku vám je dám, nemám čas na ně jít. Ozvěte se kdyžtak sms na mobil 724602999 díky a spěchejte :-) -
Ani jeden....
mě se teda Mauro ani Marc nelíbí, takže bych si nevibrala *1* -
Je mi zle!! Z vás!!
Lidi proberte se!!! To že tady lidi píšou že je nemají rádi je jejich věc, sakra zamyslete se!! A i kdyby měli rádi třeba Tokio Hotel, pořád je to jejich věc, a vy jim za to nadávat nemůžete! Když já tady řeknu že zbožňuju My Chemical Romance, The Used a Within Teptation tak se na mě taky všichni sesypete a budete mi nadávat?? To je ubohost!
Code red maj sice docela dobrý songy, ale zas tak skvělí mi nepřijdou... jo, holt mám trošku jinej styl než vy, a laskavě si nechte svoje trapný poznámky ano? *16* -
-
Re: Je mi zle!! Z vás!!
hey dobre tyyyy!!!! *3*
-
-
pavlína
moc ji obdivuju je strasne krasna a chtela bych se s ni vyfotit a poznat ji jeji nejvetsi faninkaPavlína 13 let -
code red jsou nejlepší!!!!!!!!!!!
Moje nej skupina je code red. nejvíc se mi líbí na cd happy song nebo bambino doufám že to brzo zklipujou :D -
nej skupina
jste nej skupina pořád o vás píšu referáty... *14* *15* *8* -
milujuje
jsou prostě boží ati co si to o nich nemislí ať se jdou vycpat *14* *14* -
grrrrrrrrrrrr
jak je muzete mit radi kdyz piosnicku Kani kuli a 18 ukradli skupine beFour? to fakt nechapu *8* -
-
Re: grrrrrrrrrrrr
jen tak mimochodem, skupina befour paroduje Code Red, má dokonce možná i licenci a navíc Happy Holiday (18) a How do you do you do (Kanikuly) vznikly později než originály, stejně jako Haiducii nebo Bum, kopírujou oni, ne CR
-
-
code red
stojej zA HOVNO!!!!!! -
-
Re: code red
*8* *3* *13* *9* -
Re: code red
Náhodou code red za hovno rozhodně nestojí jedinej kdo tady stojí za hovno seš ty!!! *1* -
-
Re: Re: code red
*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16*
-
-