-
Martas
prý mám invalidní e-mailovou adresu a proto mě to tu neotiskne příspěvky.. to jsem nevěděl, to jsou věci. *7* -
Pařánek
Uvydíme.. nic mě potom není.. žárlit přece (případně) už nemusí. Jen mám starost o to, aby tam nebyla zatažená obloha a sluníčko ho prostě hřálo a svítilo mu, až bude fotit a chlubyt se svými fotografickou zručností pak na svém blogu.. *4* -
Pařánek
Už se Pařánek vrátil z Bueno Aires? Má doma přece syna odhozeného u serveru You-tube v tričku s potiskem (s logem) "Bis Zum Bitteren Ende" Die Toten Hosen. Nemuže ho přece zanedbávat.. Nemuže jeho peči už přece zanebávat!! Přece není už žádný Brad Pitt ze "Sedm Let v Tibetu".. nevím, jestli by vubec měla jeho žena v životě takovou trpělivost. *15* *3* *4* -
věcně
..tak to bude pak tady (jen) nedorozumění. Otec mě pak rád promine, byl totiž zjevně (evidentně) řádně a poctivě vychováván k tomu, aby druhým lidem v životě vše (nepatřičné) odpouštěl. jako mé matce mé narození.. *3* *4* *15* -
dilema
Jako třeba muj otec. Jen ještě sám vubec nemím, že nějakého v životě mám.. aha..!! *7* *3* *4* *15* -
věcně
Uražka na ,,cti" druhých osob je tu na denním pořádku.. jen to slovo musí bít psané v uvozovkách. *3* *4* ..kdyby se tu náhodou objevil nějaký ukřivděný a nedoceněný kverulant. *7* *3* *4* *15* -
k věci
Bohužel, česká povaha je tu od toho ,,Držet v životě vždy ,,už" svou hubu a krok a jen zvedat ruce na povel a nechat si srát jinými na hlavu.." Pak se u nás najdou nepracující společenský neřádi a výjimky.. ty jediní jsou výjimky. *3* *4* *15* -
politika
,,Zabít je málo" a zabít hlavně takový, co berou a přijímají v naši vládě uplatky bez výčitek a bez lítosti. Jediné, co umí je tvářit se v médiích před druhými lidmi duležitě a dělat se před veřejností duležitými a mluvyt jen vysoce intelektuálně věděcky odborně, že jim laik (a običejný pracující člověk) prostě vubec nerozumí.. takový mají svými advokáty u soudu pak vyšlapanou cestičku... vyšlapané cestičky, pokud se svým bankovním kontem (a se zlatem) ve Štrasburku nestráví po celí život přijemně svou dovolenou na Bahamách a duchodové reformy se jich už netýkají.., a proč ne třeba raději v Káhiře, v Egyptě anebo v Tunisku..? Ty se v tomhle státě obávat nemusejí. *4* *3* *13* -
OSV
Jsem v životě odkázaný sám na sebe.. s našimi vládními usporamy a s našimi vládními škrty mě to v životě na optimismu nijak (příliš) nepřidá.. to naši poslanci jistě nepochopí, a na OSV při vypočítavání životního minima a výše sociálních dávek u lidí mají nejspíše po ruce staré statistiky a staré tabulky.. Jednou na vás dojde.. jako tomu bylo při občanských nepokojích v Tunisku, v Egyptě a v Káhiře. *3* *4* *15* -
vzkaz a rada našim poslancum
Tož zavolej, kdybys o něčem věděl.. o nějaké slušné a fyzicky nenamáhavé práci. Já přece přes telefon nekoušu, navíc jsem bez kreditu. Nabídky práce ehhmm nemám, a když ehhmm mám, stejně si pak nikam už na dávkách (s těmi vládními škrty, se všemi vládními škrty a uspory) nezavolám.. Nikam si nezavolám, ale to naše zkorumpované bezcharakterní poslance vubec v politice trápit nemusí, protože to s jejich nehorázně vysokými platy vypadá dnes na to, že právě jejich zákony a prosazené legilativní změny v zákonech jsou tu pak jen pro bohaté a pro majetné, a naopak z druhých lidí, který osobně nevezmou už jakkoukoliv práci pak přece z nich rádi dělají nepracující (a) společenské neřády, přestože si už sami opasek ve veřejném zájmu (nikdy pak) neutáhnou.. to s naší českou náturou ,,Pracovitý, ale svině" mužou. Na to jsem si v tomhle státě zvykl. Na to jsme všichni zvyklí, a hlavně na to jsme přece všichni zvědaví.. *13* *15* ..beru 2,-OOO kč měsíčně vy svině a nemám už sebemenší chut ani náladu na to, bít ke druhým lidem milý, příjemný a slušný. *3* *4* *15*