-
liščata
Takový pěkný liščata tu jsou na Uřadě Práce.. a zrovna sedí a vrtí se nadšením a radostí vedle mě, že mě tu vydí. Taky bych na ně hned hopnul. Rozptylují mě tu, nemužu se vubec soustředit na psaní, na diskusi ani pak na hledání pracovních nabídek. Sexuální akt možná není stálá pracovní činnost, ale možná mě (alespon) povznese moji pracovní morálku. Dle mého otce žádnou nemám. Jak to muže vědět? Od někoho, kdo se chlubí uniformou StB to sedí!! To říkám otevřeně. *13* *5* *4* *3* -
rada k věci
Nesnáším vlezlé a dotěrné kverulanty v e-mailové schránce, a to poslední, co v životě potřebuju jsou nad míru (..tedy nad zdravou míru) vlezlí a dotěrný kverulanti v uniformě StB.. Varuji vás!! Ještě jednou, tak příště padne (první) pozdření na mého otce.. anebo na jeho čestvě adoptovaného psa. (O něj si muže říct přece Pařánkovy) *13* *15* *4* -
věcná rada
Až k ni omylem (kdy) dojdu, pak tu taky nebudu. *4* *3* -
StB
StBák mě tu vytýká, že už tu mé příspěvky nemuže známkovat a diskusi ohodnotit, protože tu dle něj žádná není. At si tvrdí co chce, já mu to neberu. Ale at mě s tím laskavě už furt (kverulantsky) nezatěžuje. A asi chce druhé kritizovat, muže nejdříve začít s věcnou (s věcnější) kritikou sám u sebe. *13* -
věcná rada
Možná by si měl mou ,,diagnozu" raději najít přes Google.. pod heslem opuštěný, nezaměstnaný, společensky vykořeněný a zklamaný. Dělá jako by nikdy nevyděl road movie filmový snímek "Paříž, Texas" Wimma wenderse. Kde byl v 83.. nevím, ale není to muj problém. Já jsem ještě nebyl na světě.. pokud se ke mě však svým otcovstvím hlásí. A hlásí?? *13* -
nedorozumění
Před chvíli zabloudil do mé e-mailové schránky nějaký StBák nejspíše s tím, že už po návštěvě těchto diskusních stránek, tohoto diskusního fora (už) nemá vubec smysl pro humor.. nevím, asi to nebyl muj otec. Ale napsal jsem mu, že vubec nevím s kým mám tu čest, a že tohle proto už bude.. mělo by bít doufám jen další nedorozumění. Toho mám kolem sebe spoustu. Třeba s mím otcem. Nevěděl jsem, že byl v StB. (to mě nějak zatajil..pokud však, tomu dokud budu živ rozhodně už neodpustím!!) *13* *3* *15* -
smajlíky
No jen se tu dole pod mím předešlím příspěvkem na ty smajlípy skutečně lépe podívejte.. co vydíte??.. jeden druhému vyčítá, druhý se nad tím spokojeně usmívá, třetí kouří myrihuanu jak fabrika, čtvrtému se z toho všeho (z těch mích diskusních příspěvku tady) pomalu klíží oči a zbytek smajlíku jsou (samí) hotový kverulanti. *15* -
Jarda
řekněte Jardovy, že tam nebudu. Že se už (chuligánu) nemusí právě obávat. To víte, on poslouchá trance Poul Van Dyka a na tohle némá trpělivost ani nervy.. a to ještě ke všemu naštěstí neslišel mě zpívat v sebeobraně. Jarda je stálí a věrný klient Sociálního Ustavu Domečky v Rychnově nad Kněžnou.. líbí se mu tam, v nejmenším netouží po své osobní samostanosti a po své soběstačnosti v (e svém) životě.. po své osobní volnosti a nezávyslosti. Ne, Jarda není z těch, co touží po své osobní svobodě. Klasickou rockovou hudbu z éteru rádia Beat by myslím raději zakázal. Dle něj samotné klienty Domečku morálně degraduje. *13* *3* *13* *5* *13* *9* *5* *9* *13* -
Hudba Praha
Jarda mě psal. Má starosti, do Rychnova nad kněžnou totiž v březnu přijede koncertovat Hudba Praha a on se v ulicích (a na koncertě) obává rockových chuligánu a výtržníku.. *4* ..No to dá přece rozum. Už jejich písen "Mama Tata" rockové fandy pěkně prudí hezkou řádku let. Zeptejte se Davida Kollera. Nebít Hudby Praha, Koller s Lucií by neměl u nás (pak) žádnou pořádnou hudební konkurenci. Ale upřímně, právě tuhle písen "Mama Tata" mám od srde rád a vlastně už vubec nejraději od Hudby Praha, prostě protože má v sobě ty pravé trochu už skoro stoneovské grády a předčí dle mého všechno co kdy náhrála s Davidem Kollerem pak Lucie. *13* -
věcná rada
Kdyby nevěděl, že je sazka v insolvenci, tady si na mě muže přece vsadit (na to), jak dlouho tu mé (,,diskusní") příspěvky (v oblibě editoru těchto webových stránek a vubec fandu do Hosen) vlastně budou a.. vydrží by mě taky zajímalo. *15*