-
o nanebevzetí
S tím honěním to nebylo tak doslova.I když..ale to sem nepatří.A i kdyby tak..to je jedno.Ted se přesvědčte,že mám po svém boku skutečně pěkné andílky se svatozáří,s lunou jak od Rembrandta,nikdo z nás si nepřeje krásnější se"ks" než pod teplem a světlem hřející svatozáře 6 andílku po svém boku.A ten nefalšovaný věčně přívětivý výraz ve tváři jak při čerstvém nanebevzetí. *4* *4* *4* *4* *4* -
Rytíř Martinelli na bílém koni je opět zpátky
Hele psal jsem ted před chvílí e-mail jedné lištičce,snad dá vědět.A když né.Pokud jsem "nedorozuměním" nějaká lištička zbloudí a najde tu všechny mé příspěvky,a čirou "náhodou" bude ted taktéž momentálně svobodná a nezakotvená bez partnerského vztahu a bude nezaměstnaná,což na druhou stranu i uvítám (ne že bych to však někomu přál),protože ji "pak" zbyde alespon už na druhý lidi kolem sebe konečně nějaká ta chvilka navíc a dá mě třeba snad vědět.Dneska je osobního času na druhý lidi kolem sebe málo.Stále mín a mín.Uděláme s tím spolu něco?.. *4* 6O4 183 97O *4* .. *4* 6O4 *4* 183 *4* 97O *4* ..kdo otočí zpět o 2 stránky,najde tu po mě galerii všemožných obrázku..čertíká s andílkem,i andílka s čertíkem,zabloumaného s otazníkem,rozzuřeného i blekotajicího.I usměvného i gestem vyčitajícího.(Třeba).. takový to krutě nevyzpitatelné šílené depešácké duševní rozpoložení.Tak se v něm neztratte dík,anebo v něm nepotratte dík..anebo..ale to sem nepatří.Anebo??..třeba??.."lítat na křídlech vášně,letět na křídlech lásky,a diskuse rozkvete jak..".Tož se mě už nepodařilo dokončit tuhle hajku.Nechám to raději na vás.Přenechám to někomu jinému.Básnický debut nebývá nikdy valný. -
uvést věci na pravou míru
Sakra..tam mě chyběl otazník,to byla vlastně otázka.Nikoliv odpověd. -
najdu tu pořádnou rockovou fanynku
Jsem v koncích,je to zoufalí!!..štěkám a vylívám si tu druhým zároven své srdíčko.Takový ten pocit,jaký máte..anebo jaký vás přepadne při poslechu mám dojem 12.písně z alba "Achtung Beby!" od irských U2.Ta písen se jmenuje "Akrobat" a pojednává nejlíp přesně o zhroucení životní naděje,o zhroucení své osobní víry.(o následující závěrečné "Love Is Blindess" nemluvě) Jinak "Red Hill Minning Town" je od U2 skvělá písen,skutečný klenot od U2 je pro mě pak "Unchained Melody" pocházející z období vyčerpávajícího amerického koncertního turné U2 krátce po fenomenálním uspěchu jejich "Joshua Tree".To je nedoceněná puvodně elvisovská písen předělaná U2.Dnes jsem si nechal od U2 pouze 2 alba "All That You Cant Leave Behind" a "How To Dismantle An Atomic Bomb".Jsem takový ten postdepešácký stále "světem" toulaví romantik co se týče poslechu rockové hudby.Jinak mě dost dostává občas taky Bob Dylan krom ruských Korol I šut.Od Dylana mám jeho nejlepší 2 alba "Oh Mercy" a "Time Out Of Mind" a jednu výběrovku jeho nej písní "The Collection".To sem vubec nepatří,ale co ??.. -
malá prosba!!
Tak jo nebudu se zlobit.Hodnotte mé příspěvky,at alespon "pak" vím,že jsem nepíšu "zase tak" uplně zbytečně. -
malé zamyšlení v návštěvní knize web stránek dietotenhosen.ic.cz
Jinak na web stránkách dietotenhosen. ic.cz jsem v "Návštěvní knize" těhle stránek nechal své malé zamyšlení,které dostalo poctivý esejistický podte.st.Koho tu "dostatečně" neodradí mé předešlé "kratochvilky","pak" snad to zamyšlení jistě "ještě" stojí za pozornost.. -
projednou věcně!!
jinak s tou esejí to měla bít něco jako jistá omluva za ty předešlé kratochvilky (idiotské příspěvky).Dost se tu poměrně nudím,diskuse tu vubec neprobíhá,a k hosen žádné dostačující info..,nic co bych nevěděl o Hosen již před několika lety.To samí web stránky dietotenhosen.wz/ic..cz.Jedny nejsou aktuální,a druhé ic.cz nepříliš rozsáhlími info o kapele dlouhodobé a věrné fandy do Hosen už nijak zvláště příliš neuspokojí.Možná jsem tu jediný koho to skutečně štve.Jinak jsem našel jeden blog fanynky do Hosen..good-bloog.cz.a na diskografii.cz bych uvítal víc českých překladu jejich písní.Písní Die Toten Hosen.Tot asi ("prozměnu") alespon jednou k věcné diskusi prozměnu vše. -
Scháním na cedku písně Korol i šut!!!
Jinak stále sháním cedka Korol i šut,muže bít staženo z Mp3.Jinak v Mp3 nejedu,takže pro mě klasika..cedka..kdo pomuže,dík.6O4 183 97O. -
na vysvětlenou má čtivá esej!!
trochu tu ze sebe dělám blbce,ale naopak na druhou stranu dost o všem v životě už mnohem víc přemýšlím,jen svých zájmu v životě se měl víc,než jsem kdy mohl všechny už v té době pobrat a dotáhnout někam do konce.Mluvyl bych o svém zájmu kdysi o bojové umění,a s tím následně o asijskou filozofickou a (v rámci toho) společensky kulturní problematiku,než pak se shlédnutím natolik rozporuplného filmového snímku-"protikonzumního manifestu" Davida Finchera "Klub Rváču" po odchodech z kina se ve mě probudila cinefilská vášen postupně s autorskými filmovými snímky z putovního Projektu 1OO se ze mě stal náročný intelektuální filmový divák-cinefil jak řemen.Rocková hudba mě zaujala kdysi s mím poslechem "Mutter" od rammstein a dnes (a posléze) právě s Die Toten Hosen.Jinak na co dnes rád vzpomínám jsou mé osamělé večerní procházky se psem plné krásného rozjímání nad šálením zraku při sledování odlesku pouličního osvětlení na hladině řeky jak se v tempu proudu řeky rytmicky proměnuje ve zlatavý odstín žluté barvy,která oči uplně oslní a zastíní,jak v nákres nedokončeného obrazu od Rembrandta,od kterého nemužu už odpoutat nikdy svuj pohled.. a nad prázdnotou z nějakého nedostatku hluboko v sobě samém,kdy člověk pozorným a bystrým vnímáním všeho nového a neokoukaného,všeho čerstvého v okolí upadá na chvíli do zapomění své unavy a svých osobních starostí.(Jinak s tím psem jsem na procházce vypadal přibližně asi jako Edward Norton ve "25.hodině" Spika Leeho),k tomu pak následně (následovali) osamělé večery strávené u Tv plné stesku a pocitu svého promarnění co se týče svého vztahu ke svým osobně blízkým lidem kolem sebe,kdy člověk už to nebude schopný nikdy dohnat.Zestárne a ztratí své síli.Třeba to teprve ted stojí za přečtení..6O4 183 97O,hledám osamělou nezakotvenou lištičku k přátelství a k upřímnému vztahu,věk kolem 2O-29 let,místo pobytu nerozhoduje,jelikož se stále a teprve se rozhoduju,kde se vubec pro nějaký dlouhodobý (přátelský anebo partnerský) vztah usadit a teprve vzájemný vztah by byl pro mě nejspíše tou jedinou nadějí a šancí se někde konečně usadit.Dej mě vědět na 6O4 183 97O,budu se těšit a rozhodně tě v lesčems mile překvapím,ale lištičko pospěš si,jsem zoufalí protože život je krátký,dokud tu "ještě" jsem. -
na vysvětlenou ke svým příspěvkám!!
není v tom umyslná a učelová manipulace druhými lidmi,kdo by to ješte nepochopil,toho mě je líto..nic než jen legrace a recese.Vyjádřit se vulgárně přes net jde vždy snáz,protože přes net si kdyby člověk sebevíce chtěl si stejně nezíská sebemenší duvěru druhých lidí přes net,když se s nimi nemuže setkat osobně,je to (celá diskuse) neosobní.Těžko se vubec ještě dnes pře net otevřeně diskutuje,a pak jsou lidi,pro který net k tomu není tou vhodnou cestou a občas to vzdávají s diskusí (na netu) předem.A z diskuse udělají spíše esej a recesi.A mezi takový se řadím já.To jen na vysvětlenou.Jinak ty své příspěvky až na výjimky shledávám sebeironickou kratochvilkou,jak říkám kratochvilkou k sebeironii.Nevím toho o sarkasmu moc,ale vím,že je převážně vystavěný na sebeironii..anebo má blíže k sebeironii,ta je pokaždý dobrou a osvědčenou cestou k intelektuální diskusi,se kterou to tady upřímně nevyšlo.Ani s tím sarkasmem jak bych si přál tak sorry.Tak nám tu mím přičiněním zbyla spíše primitivní zábava a alespon v lesčems trochu solidní recese na zpusob south parku,a já měl vždy raději kvalitní americké sitcomy jako "Přátelé","Mash" anebo pro změnu britský "Ajtáci"..porotože nejlepší žert je ten ve vyvolání krutých rozpaku druhé osoby,a současně ve svém přecenění (anebo podcenění) sebe samého.Možná jde jen o to najít pro všechno tu správnou míru.Necenzurovat a "Nazývat věci pravými jmény",dříve a před tím,než budu něco hodnotit a kritizovat..snažit se kritizovat.Velcí geniové přece vždy umírali nedoceněny,to je přesně muj případ!!