-
Vzpamatujme se zatraceně!!!
přemýšlím co sem vubec o sobě napsat.Nerad píšu o sobě přes net,proto všechny ty legrácky,a přitom se jen velmi nerad vyjadřuju vulgárně a vzato se vlastně vubec nevyjadřuju vulgárně,ale jen si tím krátím svou dlouhou chvíli ve chvíli,kdy mě dojde s diskusí trpělivost a bez zájmu druhých o diskusi tu člověk muže vzdát svuj příspěvek předem a svou snahu o diskusi stejně tak předem,a pak to dopadá přesně takhle.Stačilo by trochu upřímného zájmu o diskusi tu s druhými,nikoliv tu jen diskusi odbýt jednou větou a adios.To druhé nasere,vzpamatujme se kurva!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
strkat svuj ocas do něčí prdele je nechutný!!
čekám na ohodnocení svých příspěvku.Nezklamte mě.A nestrkejte svuj ocas laskavě do něčí prdele,vždyt je to nechutný!!.. -
strkat ocas do něčí prdele je nechutný!!!
Já stejně nechápu,jak to vubec mužou strkat do prdele.je to nechutný!! *4* -
orgasmus!!!
ehmm některý ... se rychle okoukají,a orgasmus jde Z 3O min,na 1O a pak do 2 minut.Stále jedny a ty stejný polohy,a k tomu ještě neschopný kameraman anebo fotograf,co stojí od genitálíí moc daleko anebo špatně vydí a špatně snímá záběry,když tam nevydí!!!Je to těžká práce.Musí navigovat. *7* *7* *7* -
pracuju o víkendu na oddálení orgasmu
Ted mám co dělat..pracuju přes víkend na oddálení svého orgasmu,nebudu mit na sociální pracovnice čas.Mrzí mě to,při troše trpělivosti to jistě pochopí.Jednou bych se chtěl udělat taky o něco déle než do 4 minut!!..třeba tu od něžného pohlaví jak doufám nakonec najdu pomoc. *7* *7* *7* -
Martinelli
upozornuji na to,že kdo tu mé příspěvky blbě ohodnotí,tak si ho najdu a zabiju!!! ..když tu editor mé příspěvky smaže,tak si ho též najdu a zabiju!!..radím vám to ve vašem zájmu proto hodnocení příspěvku (a psaní příspěvku) lépe zvážit,jinak si vás najdu a zabiju!! *5* *5* *5* *5* -
Hledám fandy
kurva asi se vám z těch všech mích příspěvku co tu po mě tady jsou (tady) zamotá šiška..dobře vám!!!..kde zas kurva brouzdáš po netu pařánku??..tvé recenze (na snímek "Palermo Shooting") jsou nudný a otřesný,nedají se dočíst do konce,nepřínašejí nic nového a zajímavého,co bych si jinde (třeba v cinema anebo v refle.u už nepřečet)..kuddell64 co zas kde kurva vyvádíš??..nestěžuj si,když sem mě nic nenapíšeš!!Ty jsi fakt fanda do hosen za všechny prachy.Tohle znáš??.."Dávej ber,třeba se přetrhni,ale dávej ber!!" -
Martinelli
že tu diskuse brzo mím přičiněním se jistě pokvete o tom nepochybuju.A když ne,tak sem laskavě nechodte a příspěvky nečtěte.jste tu na hovno!!!..čtěte čtěte příspěvky a hodnotte,pište sem pište sem poslouchejte korol i šut,budte nezaměstnaný a bez partnerského vztahu,osamělí a nezakotvený a pak si třeba budeme líp rozumět.A berte za to finanční odměnu..eehmm totiž chtěl jsem vlastně říct sociální podporu.Tenhle život je totiž otřesný. *4* *4* *4* -
Najdu si tě a zabiju!!!
čekám kdy tu budou konečně poctivě ohodnoceny mé příspěvky,neserte mě kurva!!!..dochází mě trpělivost.K tomu ještě při scházení kopečka pod albertinem poslouchat ten zasraný ptačí orchestr (pěvecký zbor),potkávat vyděšené vřeštící veverky a čumět na hejna hladových kachen.Kurva já už takhle vážně nemužu dál..at zvednou prdel a odletí do teplích krajin!!! ..a mě mužou vzit klidně sebou.6O4 183 97O. -
brigoška
O kulturní vyžití v žamberku mám postaráno..lehnu si a budu celí den odpočívat a už nebudu stávat...kdo by to chtěl změnit,přidte o víkendu do hospody u divadla,koncertují v ní rockové bandy..a to scháněj k tomu na brigošku někoho na točenou zmrzlinu a já tam ještě nezavolal.Jsem kurva bez kreditu.A bez se.u.Co se slitovat a přijet se mnou sdílet orgasmus do žamberka.A třeba i partnerský vztah.třeba i naději a štestí..lásku,oddanost,věrnost, astrální cestování po nocích,rockové bandy valící se z eteru rádia beat,a hosen.Ted jsem si zamiloval právě korol i šut.líbí se mě od nich písen "Rom",a klip je skvělí.Doporučuju ho vřele shlédnout.Ted za mnou přišla..jestli si prý hledám pracovní nabídky na netu píča jedna!!!Mám ted mnohem duležitější věci na starost..jako třeba dopsat sem tenhle příspěvek. *4* *4* *4*