-
vzkaz Klausovy na Hrad
Ty jeden hnusný zavšivený kapitalistický zmrde!!.. ty jeden zavšivený kapitalistický zmetku!!.. ty si skutečně nezasloužíš to, aby obraz tebe sama byl pověšený někde na zdi ve školních třídách!! Ty zavšivený zmetku.. nakopal bych ti nejraději ten tvuj přepichově pohodlný na Hradě si vyhřátý tlustý zadek, kdybych tě kdy osobně potkal. *13* -
Neserte mě s tou nediskusí
Tomu říkáte diskusní forum kurva!!!!!! to snad..alespon jednou rád bych v životě potkal skutečného fandu do Die Toten Hosen,a pokecal s ním řádně o svých osobních zkušenostech s..v životě!!!!..dobrých českých lidiček je dnes málo,na který je ještě spoleh a kterým se dá vubec věřit!!!!..takže raději sám,osamělí a nezakotvený..a jinak co???..jinak nic..smutno,prázdno a zase smutno,a sháním cedka ruských korol i šut.Trochu naděje neuškodí..kdo ji tu má na rozdávání.To nebylo vtipný!!!..Kdo kdy už kurva konečně pochopí,že nejedu při poslechu hudby ve formátu MP 3,ale v klasických cedkách..takže otázka zní,kde bych jejich cedko sehnal.Kdo jednou za čas udělá výjimku a "omylem" druhým lidem pomuže.Kurva už se tu rozčilovat nebudu a nehodlám,motá se mě z toho akorát šiška a začínám mit z všech těch lištiček na netu nějaký přetlak dole...no...ono..to..zdaleka není uplně ono..když..ale víte co???..zhodnotte si to a jděte laskavě do prdele!!!..kdo má mit na tohle zkurvený nediskusní forum náladu???!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Klaus Raus
Šel bych totiž za to pak nejspíše už do nebe.. a já v nejmenším nejsem věřící. Jsem ten největší ateista pod sluncem.. byl bych teprve pak v životě skutečně myslím už překvapený.. *4* -
Neserte mě s tou nediskusí
Tomu říkáte diskusní forum kurva!!!!!! to snad..alespon jednou rád bych v životě potkal skutečného fandu do Die Toten Hosen,a pokecal s ním řádně o svých osobních zkušenostech s..v životě!!!!..dobrých českých lidiček je dnes málo,na který je ještě spoleh a kterým se dá vubec věřit!!!!..takže raději sám,osamělí a nezakotvený..a jinak co???..jinak nic..smutno,prázdno a zase smutno,a sháním cedka ruských korol i šut.Trochu naděje neuškodí..kdo ji tu má na rozdávání.To nebylo vtipný!!!..Kdo kdy už kurva konečně pochopí,že nejedu při poslechu hudby ve formátu MP 3,ale v klasických cedkách..takže otázka zní,kde bych jejich cedko sehnal.Kdo jednou za čas udělá výjimku a "omylem" druhým lidem pomuže.Kurva už se tu rozčilovat nebudu a nehodlám,motá se mě z toho akorát šiška a začínám mit z všech těch lištiček na netu nějaký přetlak dole...no...ono..to..zdaleka není uplně ono..když..ale víte co???..zhodnotte si to a jděte laskavě do prdele!!!..kdo má mit na tohle zkurvený nediskusní forum náladu???!!!! -
Ježíš o Klausovy
Včera za mnou v noci přišel Ježíš a pověděl mě: ,,Martine, ten Klaus je lucifer!! Nic mu není svaté!! Žádné peníze mu nesmrdí.. je to obyčejný kapitalisticky zavšivený (kapitalistický) parchant, který nemá žádnou naději na spokojený život v životě.. který nemá žádnou světlou budoucnost, a jen se snaží stuj co stuj co nejdéle si udržet své místo na Hradě." *13* *4* -
mcc mcc mcc ohhhh mc mc mc ohhhhh!!!!!
Neserte mě,bud diskutujte a hodnotte nebo sem nechodte a jděte do prdele!!!!..takový fanoušci tipu "Mám je na dvd!" nebo "Mám vstupenku na jejich koncert" nikoho dnes nezajímají a nikdo je tu stejně nechce vydět.Jenom druhý obtěžují,at se z toho neposerou.Jen se nudím a krátím si tu chvilku..jděte do prdele skutečně dříve,než se mě z toho začne motat hlava...díkkk!!!!!!..co o co jde???..o nic nejde.O co by šlo?Popírám že bych tu kdy někdy něco popřel!!!..český parchanti zlhostejnělí ke druhým lidem bez času na druhé lidi kolem sebe jak se na nás vždy sluší a patří (co o sobě nechcemě vědět),že jsme "Pracovitý,ale svině".Stydme se!!!! *13* *13* *13* *13* -
Klausovy
Jediná životní perspektiva pana Klause dnes (přece) je, že ,,Žádné peníze mu přece nesmrdí!!" *13* *15* -
Kdo to tu špatně oznámkuje,toho si parchanta najdu a osobně zabiju!!..bude kvičet!!!! *4* *4* *4* *4* *4* -
rammstein
s Předešlím příspěvkem k romské menšině jsem to nakonec trochu přehnal. S rammstein to mělo bít myšleno spíše sarkastický, ale vubec to nebylo vtipný. Jsem si toho vědom. Ohledně rammstein bych tu chtěl k beslamskému masakru jenom připomenout, že vím, že jejich aktéři se otevřeně rádi hlásili k poslechu rammstein a že byli připraveni zabíjet a že zabíjeli chladnokrevně evidentně bez jakkékoliv lítosti svých činu, jenže si je třeba uvědomit v první řadě především to, že sadistické sklony jsou typický pro neonacismus či pro neonacisty a vubec právě k pravicovému radikalismu jako k takovému patří, jenže právě sado-masochistické sklony jsou samozřejmostí v lidech, jsou v lidské přirozenosti, a právě vzhledem k tomu, že texty jejich písní mají z té větší, z té převažující části pro ně samé spíše především jedinečnou uměleckou hodnotu (výpověd), než tu užitečnou, že by právě k takovým činum druhé lidi otevřeně nabádali!! Je třeba se ptát a položit si otázku, jestli vubec aktéři beslamského masakru byli duševně zdravý, protože u zdravého člověka se takový čin bez pocitu jakkékoliv viny neobejde a těžko se s ním člověk v životě pak vyrovnává, ale vzhledem k tomu, že svuj čin dlouho předem pečlivě připravovali, plánovali a že byli připraveni a naopak byli (ve svém životě už) rozhodnuty chladnokrevně zabíjet, takže vubec nejednali pod nějakým vlivem svých (dočasných) afektu, ale dle mého nejspíše byli ve svém osobním životě apatický, a to je právě k tomu, k takovému činu dovedlo. A pokud si to sám zdravý člověk si nesrovná předem ve své hlavě a trpí apatií a depresemi, tak stěží kdy pochopí, jak skutečně temné a zvrácené texty písní u rammstein jsou kdy vubec zamýšleny, v tom se nutno dodat většina jejich rockových fandu dle mého prostě nevyzná, a právě to je především k tomu -k poslechu rammstein- o to více (teprve pak) přitahuje. Říkám, že zvrácené texty písní rammstein mají ryze uměleckou hodnotu a uměleckou výpověd, a právě to jim v jejich hudbě přidává na popularitě a na jejich komerční uspěšnosti. Protože přece právě v umění (v umělecké tvorbě) se žádné, se přece jakkékoliv cenzurní zásahy nepřipouští. *13* -
Heledte scháním Korol I sul..mají hodně daleko k té naší typické české povaze,ze které mě přechází chut k jídlu.."pracovitý,ale svině!!!".Další duvod k poslechu hosen.Kdo najde jiný a lepší duvod,at sem dá vědět,i když o tom pochybuju.Nikomu v životě nevěřím.Nevěřím už ničemu..a nikomu v tomhle (politicky) zkurveném státě.Jen snad sobě samému ještě...ty v životě neuspěšní a svým dosavadním životem zklamaní odcházejí za novým životem jinam,tak se z nich stávájí přistěhovalci..nevyhání je z jejich země jen chudoba a bída a politické perzekuce..ale odcházejí i z osobních duvodu..ouuuhhh trochu mě to rve srdce!!!..tahle nezakotvenost a ztráta komunikace s druhými ve společnosti (o jaké nakonec točil své road-movie snímky západoněmec Wim Wenders),anebo tím spíše lépe řečeno v současném stavu společnosti jaký dnes je už není vydět nic jiného,než jen konzumní společnost..Co je dnes vubec česká kultura?,tou českou kulturou?.. "pravydelná spotřeba piva a sledování fotbalu v Tv?".Nic víc??!!.Je to smutný odejít ze své země.Ale je v tom i nějaká ta radost z nového a z lepšího života.