Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • registrace

Tak jsem se tu konečně jako fanda do Hosen zaregistroval. Dalo mě to práci, jsem rád že už to tu mám za sebou. To bylo na mě tolik udaju až jsem si připadal jak při nějakém odevzdávání danových přiznání. To bych nikomu nepřál. Nebude to trvat dlouho, a jednou si tu své diskusně věcné příspěvky konečně smažu a budu tu mit po ostudě, když na samotné správce těchto stránek už se osobně spolehnout nemužu. Ještě ted se za ně stydím! Tak jo, to by stačilo popojedem. Napište mě, furt mě otravují nějací osamělí zakomplexovaní zoufalci z Badoo. At už si konečně raději najdou nějakou pořádnou práci anebo at alespon udržují své masturbační návyky a druhé lidi furt pak kvuli své osamělosti neustále neotravují. To bych nikomu nepřál, potkat tolik osamělcu a zoufalcu v životě v jeden jediný den na netu. Dal jsem jim odkaz na svého přítele z Ustavu Domečky v Rychnově nad Kněžnou, taky je sám a potřebuje si s někým občas v životě popovídat. Já to samozřejmě nejsem a bít nemužu, protože mě z něj po 1O minutách (vždy) bolí hlava, vyhládne mě z něj a musím se z něj napít, a protože on nebumbá, tak pak většinou skončím v nějaké té zdejší hospudce a ujede mě z Rychnova nad Kněžnou právě pak do Hradce Králové kvuli němu vlak a při jeho další návštěvě vyčítám mu to ,,Jardo.. tys mě tak vožral, šel jsem na vlak, tam čekám a čekám.. a on nikde. Tak jsi sednu na koleje a čekám a čekám a nic". Pak je z toho smutný. To je samozřejmě vtip, ale občas by to takhle mohlo přece dopadnout. To bych nikomu nepřál. *3*
  • sazka je v insolvenci

Tak sazka je v insolvenci. Potřeboval bych to slišet česky, abych tomu vubec rozuměl. To mě netrápí, matematika mě ve škole nikdy nebavila a nešla, nemám žádný smysl pro čísla... ani pro diskusi. At se klidně proinsolvenují k českému překladu tohoto blbého slova.. *4*
  • rada

Chudák Kuddel64 musí neustále odolávat návalu a lavině mích sebezpitných uvah nad sebou a nad životem. Pak alespon ve škole vydrží všechno, nic ho pak nerozhodí, až budou jeho spolužáci o přestávce a při hodině za přísné známkování svých učitelu je ,,šimrat" (mlátit) basebolovou pálkou a budou se tím následně chlubit na serveru you-tube, kde to dají pak všem ke shlédnutí... *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit