-
Budliky budliky
budliky budliky. Stastného jezíska a stastný nový rok přeje czech rock fans furs hosen *7* *9* *3* -
Poděkování
Musím poděkovat editoringu těchto webových stránek, že tu ponechal mé příspěvky. Myslím, že kdyby se nad nimi nikdo neusmál, tak by je bez milosti smazal. Nic z toho samozřejmě nebylo v dusledku mysleno vážně ani doslova tak jak to bylo dětinsky, pubescentně, nevkusně a nemístně, ve snaze nakonec o sarkastický humor podáno. Je snadné dělat ze sebe přes net magora, nakonec pak těžší je dát těm svým příspěvkum skutečně vtipnou pointu, která by druhé lidi pak oslovila. Některé příspěvky jsou trapné, jiné si protiřečí, jsou rozporuplné, jsou pubescentní, dětinské, ale místy mají své kouzlo sebeironických a sarkastických výtek a občas nějaké té i vtipné pointy. Takže asi je zbytečné říkat, že kdo se nad tím neusměje, ten nemá (už) ani pubescentní, (už) ani dětinský, nakonec ani sarkastický smysl pro humor. (a to by byla dle mého škoda) A když už známkujte tu někdo sakra poctivě. (Pak z druhých lidí tu děláte ukřivděné kverulanty) -
ehhhmmm
Jo a když už, omluvte mé pravopisné chybi. Při vyučování českého jazyka ve škole jsem chyběl, a při výchově taky (proto jsem nevychovaný a nezaměstnaný), stejně jako při odevzdání danového přiznání. Chybím i u zaměstnavatele. Chýbím i zaměstnavatelovi. A chýbí mě muj pes i chýbí mě liščata. Jistě se stýská po mě mému psovy i nějaké té pěkné lištičce, nejste jediní, taky o tom vubec nepochybuji. *3* -
fans hosen
Já jsem vlastně opuštěný a osamělí vlk samotář, co se snaží přes net vzbudit a získat si trochu pozornosti. Takový zakomplexovaný intelektuál, však to znáte, vyděli jste "Rain Mana" ne? To nebyl špatný film a vubec tohhle není vtip. Vubec nežertuju. Já mám přítele v Sociálním Ustavu Domečky v Rychnově Nad Kněžnou, takže tenhle zakomplexovaný anonymní "magor" přece jen v životě někomu (alespon jedné osobě) pomohl. *4* -
"Palermo Shooting"
Takže rockovým fandum to doporučuju k poslechu stejně jako shlédnout zmíněný filmový snímek "Palermo Shooting" Wimma Wenderse a třebe mě i pak poslat nějaký ten e-mailík svých osobních postřehu a vubec dojmu z filmu. Ps. udaje jsou pravdivé, tentokrát žádné vtipkování. Právě s tím jsem tady skončil. Dokud se tu nezačne rozumně a vubec k hosen (už) konečně diskutovat, tak na těchto stránkách jsem se svými příspěvky uplně skončil. To zní myslím, doufám rozumně. Hodnotte upřímně. Ahojky, "Tohle je konec". -
.....
Mrzí mě většina těch mích příspěvku tady, co tu po mě zustali. *9* -
Prosba
alespon od té 4 strany by se ty (mé) příspěvky tady mohli konečně smazat. -
Martas
Martas ok! *4* -
-
Re: Martas
Ahoj Jardo, jsem upřímně rád, že tu jseš. Právě jsem tvuj stručný a věcný diskusní příspěvek poctivě oznámkoval. *3*
-
-
Jarda
Doufám a předpokládám alespon, když už tu jsi (jinak bys tu nebyl, to dá přece rozum), že se ti líbí tohle muzeum, tahle ,,diskusní" galerie, tenhle ,,diskusní" skanzen na internetu dnes jen tak nenajdeš. A pokud ho jinde hledáš, tak (pak) hodně štěstí. *3* *4* -
kuddel64
Vubec přesně nevím, asi je Kuddel64 skutečně chlap nebo baba, i když tvrdí, že je něžného vyznání... něžného pohlaví, jenže to tvdí on a komu vubec ještě dneska přes net mužete s jistotou věřit a osobně mu duvěřovat. Odmítnul jsem od přítele ze Sociálního Ustavu Domečky v Rychnově nad Kněžnou jeho radu, abych Kuddelovy64 dělal námluvy a nemravné návrhy. odmítnul jsem takovou jeho radu, copak jsem zvrhlík?! Nejsem přece žádný zvrhlík. (..a) Nevím, za koho mě vubec má. Ale až se tam v Domečkách zase ukažu, tak mu to vybarvým. Pokud to tu po mě ty jedno zvrhlí nechutný honibrko čteš, tak ti říkám ,,Se spolehni!!". Ani známkovat muj příspěvek tě nenechám, až budeš stihat konečně už řádně večeře a obědy, tak pak snad. Dříve ne. furt tě tam kvuli tomu (kvuli těm tvým ,,ulevám") musejí neustále nahánět. Jak ti pak druhý člověk má vubec pomoci?!! *13*