Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • titulek bych vám předal raději osobně

to jsem já po ránu.. *7* ..pak u Tv *9* ..a pak když usínám a probouzím se (opět) sám *5* *8*
  • Sem se titulek nevejde!!

Jistě,i graf..(to se blbě píše a ještě huře čte) dokážou bít stručný.
  • No já ho tu určitě nevymyslím..

To jsem já vždy když stávám po ránu.. *7* ..pak občas u Tv *9* *4* *9* *9* *9* *8* *9* *7* *9* *9* ..a pak když usínám sexuálně frustrovaný a probouzím se opět a opět sám *7* *8* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • titulek bych vám předal raději osobně

Jsem rád že z těch stránek máme pestrou galerku.
  • Mé rozpoložení

vlastně takhle je to správně,když jsem občas u Tv.Totiž já u ní moc často nejsem.Protože mě sere konzumní společnost. *9* *8* *9* *7* *9* *9* *8* *9* *7* *9* *9* *8* *10* *8* ..to víte snažím se přece zoufale moc druhým lidem popsat a přesně zachytit všechny ty temně romantické depešácké stavy co mě v životě přepadají,a nenechají mě na pokoji.
  • Zas nemá co na práci!!

Ano máme tady z toho muzeum.
  • Že by titulek..??

¨Sakra!!,sakra!! uffff!!!!..ale to nic,jen..sakra!,sakra! to snad..uffff!!! ááááááááá!!!!!!
  • Hu hu hu

Heledse Pavlo já tam zajdu rád s tebou.Už dlouho hledám... ... ... nějakou pohlednou lištičku.Ale jinak.. .. sakra to snad... .. Rock Am Ring,Rock am...ale Rock Am See?? Hmmm.. ?? .. Hmmm.. .. Hmm.. ?? .. To sliším poprvé.Kdo mě dal "5",ten mě skutečně nasral!!! ..stydte se.Dneska jsem se spálil,nejen sluníčko,ale i kolem procházející lištičky mě na dlouho oslnili zrak!! .. .. ..měl jsem temno před očima a nemohl se hnout.Stál jsem tam jako solný sloup .. "Just Like a Rolling Stone" .. "stál jsem tam jako solný sloup..(just a like Rolling Stone") ..ted už víš,jaká je to píd.. (stát po celí den v Hradci Králové na Masarykově Náměstí jak solný sloup a nabízet k prodeji "Nový Prostor")..sem tam,tak tam přijdte si ho koupit.. ..a mezitím známkujte mé příspěvky alespon poctivě sakra.. ..nebo vám nic neprodám. *9* *7* *9*
  • No Jo No

to jsou ošklivý psí plemena..nevím přesně jaký,ale vím s jistotou,že se na ně nedá vydržet dívat.."koštata",ale co..Tulí se to jak malá kotata,jsou zhýčkaný přítulný a rozmazlený nedisciplinovaný.Jsou jenom na obtíž,takový ostříhaný načinčaný koštata s pedikurou vás na ulici neobrání.Je to mrnavý.Nevím,co je to za plemeno,ale je to šeredný a pletu si to s.. ..jenže už jste někdy vyděli "blízkého známého" či "příbuzného" či jak to vubec říct ..... na provázku.
  • "Titulovaný"

Jo díky za jedničku.Ten příspěvek byl muj.Jsem rád,že je to tu konečně doceněny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit