Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • seznamka

heledte,já jsem se chtěl kdysi skutečně seriozně seznámit přes annonce,a našel jsem tam ovšem (k seznamce jako takové) častěji jen obscénní nabídky skutečných primitivu a skutečných prasat..(takže když to shrnu) ..skutečně primitivních prasat.Tak jsem to hold vzdal.Takovéto (natolik již) "se.isticky" zaměřené inzerce jsou pod mojí uroven.Hledám a postrádám v životě (jako spousta jiných lidí) kvalitní vztah.
  • Pravda je v prožívání svých emocí, kdo je trochu empatický, tak bude moc dobře vědět o čem to mluvým. Jenže proto si musí v životě hodně, co nejvíce vytrpět, aby poznal, o čem mluvým. Jak říkal Dostojevský "Pravda je (obsažena) v nás samích, v každém z nás (nikoliv venku), v tom je rovnost mezi lidmy, kterou je třeba respektovat!
    • Ano, jediná PRAVDA je v porozumění prožívání svých emocí, takhle jsem se chtěl správně vyjádřit. OK?
  • tak 6O4 183 97O pa!!!

*4*
  • 369

369..
  • 4OO

4OO..
  • cinefilie

jak jsem vyděl vyjímečný intimní milostný drama "Čas" od jihokorejce kim Ki-duka,řekl jsem si přesně na to,jsem jako cinefil dlouho čekal,kdy konečně něco takového ke své náročné cinefilské spokojenosti uvydím.Vyděl jsem to v kině,ale teprve ted jsem nad tím už mnohem líp přemýšlel.Shlédl jsem "Samaritána" i "3 D Iron" a ve srovnání s tím celá naše současná česká kinematografie nestojí za nic..upřímně stojí za hovno.Jsem z ní jen zklamán.Vydím v ní jen potřebu vyhnout se jakkékoliv otevřené kritice společenských či společensky politických poměru v naší zemi k tomu neurazit naše české kinematograficky nevzdělané diváky a neklást na ně případně vysoké nároky (k přermýšlení),apod..český diváci jsou zmrdi.Vydím jen všudepřítomně cenzorní dosah učelově ke komerčním zájmum dnešní kinematografie,a zvlášt všech těch zmrdu v Barrandově,které až na výjimky to nechtějí nijak měnit a nemají nejspíše potřebu to nijak měnit.Výjimky tu byli..třeba se snímkem "Samotáři" Davida Ondříčka,se debutem "Restart" Juliuse Ševčíka,s "Perníkovou Věží", s "Kanárkem" apod..výjimky se najdou vždycky,ale naše česká kinematografie jich má hold málo.Takže si to tu ohodnotte,oznámkujte a jděte do prdele.Tenhle všechen sarkasmus tu muže bít pro někoho nevhodný,ale pro mě zcela na místě k tomu prolomit ledy k diskusi s druhými,ach ano beru na vědomí že samozřejmě pak mimo tématiku fora.V tom je velká zodpovědnost za diskusi.Ta mnoha lidem chýbí.Už jen ochota a upřímný zájem o ni,takže budme k sobě sarkastický!! 6O4 183 97O *4* *4* *4*
  • 6O4 183 97O!!

Nepochybuju o tom,že mé příspěvky se tady dají rozhodně snáze číst už spíše,než když nás tu někdo stále jen dokola nudí svými osobnímy dojmy z poslechu Die Toten Hosen.Nemám pravdu??.. to samí pařánek a jeho blog,kupte si denní tisk,a dozvíte se totéž a mnohem víc.Nic subjektyvně podnětného a zajímavého,alespon mě svou přesnou formulací jazyka svých osobních zážitku imponuje Peter Handke..to jakoby právě lépe řečeno tou morálkou,že se smí mluvyt jen o svých osobních zkušenostech.To by mělo bít jedinou "platnou" morálkou.Ale vzhledem k tomu,že jeho starší povídky,které vyšly u odeonu pod názvem "Nežádané Neštěstí" jsou velmi náročné k osobnímu přemýšlení nad svým životem celkově a tak je ze dne na den prostě "pak" už celé nedočtu.Třeba se ze mě po přečtení jeho literárních děl ze mě ještě stane intelektuál..kterým běžně jsem občas(něji) v pravopisné krizi v krizi se svým životem,nezaměstnaný v krizi s bydlením.Nezakotvený a vykořeněný osamělí nesmělí jak James Dean na Hollywoodském filmovém plátně citově zmatený intelektuál.Chodím si jsem vylévat své srdíčko.Dneska jsem vyděl kachny.Ulevylo se mě,měl jsem o ně obavy.Dlouho jsem je nevyděl.dneska byli nějak nevšedně čiperný.Škádlili se a poštuchovali se.A dneska ptáci (vrabci) čiperně dováděli taky,jinak má znalost ptáku je na tom stejně jako pro někoho,kdo se marně snaží rozpoznat nerozpoznatelný létající předmět.(tzv. UFO).A máme tu alespon další téma k diskusi.
  • věcně

Nechám si v nejbližší době tyhle stránky vytisknout (,,..a svázat do knihy")
  • jaký asi titulek??..

Jak říkám volejte a dám vám k nanebevzetí poslední rozhřešení!!.. *4*
  • k Toten Hosen

prostě fenomenální album "AuswartsSpiell" zachycuje jejich nejlepší léta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit