Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K věci

Chtěl jsem tu vždycky psát něco mezi věcným pojednáním, a z druhé poloviny lyrikou a esejí. Tak vypadá stilistika mého pravopisu.. tomu se pak i přizpusobuje právě stilistika mého pravopisu.
  • Antidepresiva beru sotva 1 rokem, takže nevím, co tu idiotsky plácám za nesmysli. Fakt k tomu nemám co jiného říct, o mém pravopisu nemluvě. Sorry!
  • Kde tu najdu lištičku??

Heledte..jsem ted poněkud sám,osamělí již smutný již i trochu k uzoufání..víte jak mě je? Vzduch kolem mě ted poněkud řídne a dýchá se fakt těžce jako kdybych vyčerpaný snad vystoupal na nějaký vrcholek či co,a měl pak téměř skoro transcendentní stavy z prožitého orgasmu jednoho za druhým..ehhhmmm...hhhhmmmm...ehhmm m a ted ještě z té nezakotvenosti k tomu se mě unavou zadumaným bloumámáním okolím podlamují nohy..a jsou i tací co s oddálením orgasmu druhým lidem nepomužou,takže kurva je to zoufalí a vím nejlíp,že by z toho při troše štěstí snad pak i možná byla dobrá japonská haijka.Ale básnický debut nebývá nikdy valný. *4* *4* *4* *4*6O4-183-97O
  • 6O4"183"97O

Včera jsem si otevřel vychlazeného staráče 1O a uvelebil se,sluníčko pěkně hřálo a poslechl jsi po dlouhé době Cafe del Mar a rozplýval se při pohledu ven z okna do okolí,a pak Johny Cash s American Recording 3..no jo..copak o to,před ním mě čekali všechny ty kočující cikánské lištičky na Ibize tančících v rytmu flamenga,jazzu, klasiky i opery při vších těch ineligentních počítačových mašinkách Deejayuu .. sluníčko,klídek..nikdo vás nehoní..dejte si drink,dívejte se celí den na lištičky a nemít nic jiného (už pak) na práci..prostě žádný spěch,žádný stres..to není jako s tím naším nepřívětivým podnebím chcípajícím neuprosnou pracovní morálkou v tomhle každodenní politikou zkurveném státě, víte co ještě??..samozřejmě jeden orgasmus za druhým sdílet s druhými a jste spokojení..ted mě trápí větry,mám co dělat abych vubec zadržel bobek!!!..ooou uffffff áááááá..na záchod ted nemužu,musím to dopsat.
  • The End

Trápí mě že nevím co více napsat. 6O4891787
  • Hledám rockovou fanynku!!

Heledte se..mám ted poněkud žízen..co naplat kur..,jsem trochulinko osamělí trápí mě větry vzduch řídne,je to k uzoufání a těžce se dýchá..na hřbitově bdí(cí) zasmušilí andílci,psí utulek kde vegetí smetácí,bud zestárli anebo to jsou hnusný psí plemena,na které se nedá (vydržet) dívat..muj voříšek byl sympatickou fotogenickou lištičkou.chýbi mě..ty procházky s ním,a všechny ty večery s ním strávené u Tv a poslechem Hosen..jsem osamělí bez psa je mě (pak poněkud) smutno,proto hledám někoho na bumbání,kdo zacváká výlohy..tj.. vodku amundsen,Martini Bianco..zelené olivy (Franz Josef z Penny) a prezervativy k dámské společnosti.Jsem ve finanční nouzi a nechci bumbat sám.Kdo bumbá sám je většinou notorický alkoholik,tomuhle (riziku) se chci právě vyhnout.Dík za pochopení.Vemte pití,mám k němu cedka Hosen.6O4 183 97O.Nebo vemte psa..ale nějakýho pohlednýho,už fotogenického a nadmíru inteligentního.Nežné pohlaví muže dát vědět nanejvýše ve steelkách v arafatce kolem krku.6O4 183 97O.
  • end

..a mám dlouhou chvíli.
  • Jaký titulek??

Aby bylo jasno..tady diktuju ke kvalitě vzájemného soužití podmínky já,a druhá strana (jako že opozice) se nepřipouští.Dík za pochopení.Jsem nadmíru solidární a tolerantní člověk s dobrým srdcem.
  • Žádám správce těchto stránek, aby smazal všechny mé příspěvky, které se nijak netýkají diskusního fora Die Toten Hosen. Nemužu uvěřit tomu, že tu stále ještě jsou. *9*
  • Už nemužu!!!

už nemužu..brzo to vzdám...a budete to mit pak na svědomí,že jste tomu nezabránili ohodnocením mích příspěvku.Pujdu na hřbitov si vyhlédnout nějaký ten krásný vytrvalí strom,.."co umírá klidně a poctivě" (citován Lev Nikolajevič Tolstý),na kterém se dustojně oběsím.Na služby pohřebního ustavu k dustojnému (hhmm tedy k dustojnějšímu) pohřbení nemám peníze.Jediný majetek co po sobě zanechám zdědí muj handicepovaný přítel se spokojeností využívající služeb Sociálního Ustavu Domečky v Rychnově nad Kněžnou.Jediný skutečný muj přítel,je na něj spoleh.Vyděli jste "Rain Mana"??..to nebyl špatný film.Já jsem taky pro lištičky jaksi nějak podobně fotogenický a sympaticky velmi charizmaticky přitažlivý jako Tom Cruise,jen už to otevřeně nepřiznají.Jeden lektor jednoho kurzu ohledně UP finančně dotovaného z fondu EU si mě příjemným nedorozuměním pro změnu spletl s Davidem Duchovnym.Takže lištičky (ještě) než skončím na nějakém tom sezení se.oholiku (pro ty co jinak neví,tak se svým životem dopadl Duchovny) volejte mě na 6O4 183 87O,a na něco užitečnějšího při troše štěstí v životě jistě společně přijdeme..mužeme se společně jít přece (občas) podívat na hřbitov..Klidné zatíší,a v něm planoucí svíčky,květiny,a spousta svěží zeleně,a k tomu právě kolem sebe čerstvý vzduch,a hlavně klid..a k tomu ještě všichni ty malí ptáčci nad námi si pěkně melodicky cvrlikají..no není to "přece" romantický.Posudte to sami.Kde jinde se najde tak tichá společnost druhých lidí a skutečně "wagnerovsky" kvalitní ptačí pěvecký sbor v plném nasazení..na nějakou vstupenku do divadla v současné době a vubec prostě už na jiný (a vubec kvalitnější) kulturní program ted hold postrádám finance.Dík za pochopení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit