-
Byl bych raději, kdyby tu mé příspěvky, které se nijak netýkají diskuzního fora Die Toten Hosen byli raději smazány!
-
Žádám správce těchto stránek, aby smazal všechny mé příspěvky, které se nijak netýkají diskusního fora Die Toten Hosen. Nemužu uvěřit tomu, že tu stále ještě jsou. *9*
-
Prosím (tu) o smazání všech mích příspěvku, které se nijak netýkají Die Toten Hosen. Za pochopení díky, myslím to vážně. *3*
-
Jakým zázrakem tu mé příspěvky zustali?! Komu za to vděčím?! Upřímně, já některé po sobě nečtu už vubec. Jsou vtipné jedině tím, že (a nakolik) jsou absurdní, a některé jsou... (na to by mě mohli odpovědět druhý) a krom toho nic jiného! To je asi vše. *9*
-
Mrzí mě, že tu zustali i mé příspěvky, které jsem fakt přehnal. Rád bych je smazal, jenže... mám prosbu: co tu nechat jen mé příspěvky k tématu diskuse Die Toten Hosen! Jsem z toho smutný *9* , tak jsem tu na sebe nechal telefonní kontakt, bud aby jste mě to mohli pořádně spočítat anebo... *3* abych tu s někým o Die Toten Hosen mohl konečně trochu podiskutovat, anebo abych se při troše štěstí s někým seznámil. Jen abych připoměl, mysteriozní filmový snímek "Palermo Shooting" ("Přestřelka v Palermu) němce Wimma Wenderse bych doporučil ke shlédnutí. Campino (Andreas Frege) mě svým výkonem (ne)překvapil. My raci jsme archiváři, tak měl spíše sepsat k filmu raději scénář. Tím chci říct...no vlastně...nic. Docházejí mě tu slova. Dobře, překvapil mě nejen svým hudebním vkusem. Čekal bych, že ve filmu, když se ujme hlavní herecké role, bych očekával že... nechte se mile překvapit. Taky bych měl slabost pro tak krásnou lištičku. Pišu trochu z nouze, protože venku je hrozná zima, a sedět je pohodlnější než stát...a bít v teple je vstřícnější než mrznout venku... a je dobré být ke druhým lidem velkorysejší, když už...tu jsem...tu jsme...my... tak k Hosen...odepište mě. Tady je to krize, a stejně jako druhý lidi i já jsi prožívám ted životní krizi, co jsem naznačil v příspěvkách je ted pro mě passé. Jsem smutný a zoufalý, a nejspíše hledám někoho z okruhu rockových fandu (anebo fanynek) do Die Toten Hosen, kdo je ted v podobné životní situaci, protože to lidi sbližuje více než cokoliv jiného! K tomu není co dodat, krom toho že očekávám, že takový lidi (fanoušci Die Toten Hosen) jsou přátelský, velkorysí a otevřený (všem) druhým lidem bez rozdílu. Takový lidi vás nepodrazí, protože právě většina textu písní Die Toten Hosen je o (společném) přátelstvý i o (společném) zoufalstvý, o tom, (umět...dokázat) podat druhým lidem ruku, když jsou v krizi...v nouzi...to pak přece teprve druhý lidi sbližuje. *3*
-
604 891 787 *9*
-
Po tak dlouhé době nevím, co tu s mím mizerným pravopisem napsat. Snad jen, komu se Die Toten Hosen líbý a schází mu české překlady, tak at klikne na karaoke texty.cz, kde najde několik málo českých překladu jejich písní. Jsem rád, že právě tyhle stránky dostali nový a lepší vzhled, jaký si zaslouží, ale je škoda, že tu (krom diskuse) chýbí aktualizace alb Die Toten Hosen. Zapoměl jsem uplně na druhé lidi a to mě dost mrzí, tady to člověk nedožene, (a to mě zase mrzí) a nicméně v dusledku toho jsem si prožil téhdy těžké časi (i se vším tím žertováním), k čemuž se tu nechci vyjadřovat a proto jsem tu (sebekriticky s mím egoismem) snahu o diskusi nakonec uplně vzdal. Nevím, jaké mají tyhle webové stránky návštěvnost, ale pochybuji, že diskuse tu neprobýhá kvuli mím příspěvkum, a kdo je stejného názoru, tak jsem ,rád' že tu mé (sebekriticky egoistické) příspěvky zustali, mě překvapuje. Tak proč tu na ně neodpovídat? K Die Toten Hosen bych jen dodal, že jsou dnes (s albem Ballast der Republik) hudebně uplně někde jinde, než kdysi, kdy jejich alba ještě téhdy produkoval John Caffery. Mě osobně se popovější album Ballast der Republik líbý mnohem více než předchozí album In Aler Stille. Neměl bych zapomínat na to, že právě raci rádi archivují vše, co je napadne. A já, jsem stejně jako Andreas Frege narozen ve znamení raka 25.6. (zatímco Campino je narozen 22.6., a jak doufám jistě taky rád archivuje a snad i máme trochu společné povahové rysi raku) Raci jsou osamělí archiváři. Nakonec, dost mě překvapuje, že tu mé příspěvky ještě zustali, tak přemýšlím, jak se vyjádřit stručně a jasně k věci a neodbíhat od tématu.*3*
-
k Toten Hosen
prostě fenomenální album "AuswartsSpiell" zachycuje jejich nejlepší léta. -
věcně
Nechám si v nejbližší době tyhle stránky vytisknout (,,..a svázat do knihy") -
nej písen Hosen
takže nej písen Hosen je pro mě Wort Zum Sonntag živě z Rock Am Ring ....?, kde Campino se nechá při zpěvu (či spíše recitaci) unášet na lehátku rozvášněným davem jeho (rockových) fanoušku a posléze bez lehátka. The end