-
A co se týče radia BEAT!...to se nedá poslouchat, z toho mě skutečně bolí hlava. Tak žánrově nudné a monotonní (jednotvárné) písně, které jsou vždy jen kladně hodnocené a bezvýhradně (nekriticky) přijaté. Takže taková REKLAMA! na největší hnus rockové hudby. Přestal jsem ho poslouchat!
-
Píšu to tu spěšně, takže po sobě nestíhám kontrolovat pravopis!
-
Dost jsem to tu komolil co se týče Die Toten Hosen, takže jen mé osobní přesvědčení, dnes jsem k nim více kritický než kdy jindy. Takže má kritická recenze jejich alb: na de vše miluji album "Auswartsspiel" a mé nejoblíbenější písně Die Toten Hosen jsou: "Wort Zum Sonntag"!, "Paradies"!, "Nur Zu Besuch"!, "Das Madchen Aus Rottwail"!, "Weihnachtsman...přesně...zase budu pravopis komolit...Vonn Dach"!, "Niemals Einer Meinung"! a "20 Kleine Jagermeister"!...
-
Osobní omluva tu patří Kuddelovy64, který tvrdí že je chlap, a já tvrdím, že to nevím. Totiž já to nevím, ale nebejt něj (na kterého jsem tolik naléhal, aby tu mé příspěvky smazal) tak tu mé příspěvky už nezustanou. Díky Kuddele64...na muj pravopis zapomen, žádný nemám. Dík!!!
-
Nebudu vám nic namlouvat a lhát. Jsem absurdní a díky tomu vtipný!! Nechtěl jsem to tu říkat, ale své příspěvky mám rád a jsem upřímně až na výjimky na ně hrdý.
-
-
To jsou tak trochu samé kecy, těch příspěvku ve foru na kterých bych byl skutečně hrdý je upřímně málo než méně. Jsou to tu výjimky.
-
-
Tak fajn...zapoměl jsem dokončit větu. ...Mé příspěvky v diskusním foru.
-
Přemýšlel jsem nad tím tolik, až jsem se z toho zbláznil!! Doslova. Myšlenek na mě bylo moc a zapoměl jsem (intenzivně) prožívat své osobní (dlouhodobě potlačené) emoce. Přesně...proto mám schýzu a flákám se. Jen anarchista, co nemá k ničemu uctu a ze všeho si dělá legraci, a žádal neuspěšně v Česku o eutanázii, aby zemřel bezbolestně a dustojně!!. A to musím dodat, že mě tu mé dřívější... starší rozesmáli na plných 10 minut!!. To se mě v životě ještě nikdy nestalo!! Díky, že tu mé diskuzní příspěvky zustali...stále hledám správná slova.
-
Osobně mám díky ruštině v životě krásné motto (ruština je moje srdeční a duševní záležitost, kam němčina zpoloviny nesahá!): "Láska ke svobodě... Ucta ke svobodě". To v Česku nikdo nezná, neví, co to je. Nepřemýšlí o tom. Rusové a Němci to však nejlépe znají, a to jsem podrobně studoval Dějiny Číny, politika mě nijak nezajímala, jen odlišné kulturní tradice. Hlavně filosofie. Nechalo to ve mě stopu. Nic více."
-
-
Stejně tak Russel Wong z melodramatu (z filmu i ze serialu) pod názvem "Vanishing Son" ("Ztracený Syn") mé osobní myšlenky v mnohem inspiroval a motivoval mě, abych chudobu a bídu druhých lidí bral i z té lepší strany, to se nedá popsat ani verbálně vyjádřit, to se musí naopak vydět a prožít a myslím že k tomu nenajdu ty vhodná slova, jak bych ted potřeboval! Asi tak.
-
-
Bohužel nejsem jediný, koho zaujali němečtí Rammstein s albem "Mutter", je to smutný, jenže nebýt nich, tak o německé hudební scéně vubec nic nevím a rockovou hudbu bych (nikdy) neposlouchal. Umělecky mě album Rammstein "Mutter" fascinovalo, je to adrenalinový poslech, i když to předem odsuzujeme.
-
Popírání Holocaustu neonacisty, především německými a ruskými, je trestný čin! Já bych dal za to trest smrti!! Protože narozdíl od druhým lidí (či spíše od nácku) jsem vyděl necenzurované záběry z koncentračního tábora v Osvětimy rozkládajících (hnijících) se živých těl (vyděl jsem to i u mé matky, která zemřela na rakovinu plic). Vyděl jsem logicky nepochopitelné zvěrstva genocidy...logicky nepochopitelné záběry rozkládajících se a hnijících lidských těl (za živa!!) naházené na sebe do masového hrobu, záběry ostnatého drátu, Na to nikdy nezapomenu!! Ten prožitý strach, když náckové u toho žertujou o tom, že jediná cesta ven je komínem skrze spalovací pece a plynové komory a s tím se nedá duševně vyrovnat. A říkal jsem si, to nemuže být pravda. Taková absence (nepřítomnost) svědomí. Kde máte Boha!! Co dělal Buh!! Nic platný...řeknu vám dobrý vtip. "Ježíš přijde do hotelu a zeptá se recepčního...mužu se tu na noc někam upíchnout!!" Kdo muže být tak naivní a věřit v boha?!! Jen hloupé dítě.(Proto neposlouchám irské U2, jejichž některé písně dobře znám...) Věřím, že multikulturní soužití není utopie. Ano, věřím a jsem přesvědčený v multikulturní soužití! A také jsem osobně slovně zasahoval proti Národní Straně v Rychnově nad Kněžnou. Hezky si mě ty náckové vyfotili a těch výhružek bylo na mě osobně dost...moc.