-
Uvedu na pravou míru své předešlé chyby...od "Coolia" je písen (no vlastně to není typická písen v pravém slova smyslu) "Gangster Paradise"...ted mě napadlo...je skutečně nesmírně trapný, jak Campino rapuje v předělávce Falca "Amadeus"...pokud se nemýlím néní hip-hop, ale rap. Polovina ubytovny se zajímá o muj hudební vkus, a to prosím chodím na obědy do restaurace, kam snad chodí polovina Rychnova n.Kn., protože ve školní jídelně je to bída se najíst, mají nedovařené tvrdé maso i rýži, a to samozřejmě vubec nežertuju! Takže asi tak, je to chudoba a bída mladých i duchodcu až to tříská o podlahu, a 62 nebo 69, kdy máme jít do duchodu, ačkoliv v něm sem (je mě přiznán, ale není mě invalidní duchod vyplácen, protože nemám započítaná odpracovaná léta!, jak absurdní jak celí muj život) se nedožiju...chci umřít mladý jako James Dean...jen ne při autonehodě, ale o něco málo dustojněji! Nežertuji, ale to sem skutečně nepatří, jako celé tohle diskusní forum je "Nur Zu Besuch"...je bez náštěvy!...
-
Připadám si tak trochu jako Edward Norton v "Klubu Rváču", jak bez sebemenšího hnutí léží u Tv a nemuže usnout...proto beru (antidepresiva) Asentru a Oxazepam, abych sám taky usnul! Néní to příjemné usínat kolem 00:00 a probouzet se ve 4:00 hod. ráno! A pak ty psychoterapeutické skupiny, na kterých se seznámí s Marlou...no jo, kde jinde hledat empatickou lištičku trpící depresemi nebo schýzou či buh ví čím, jen ne pro změnu rakovinou varlat...to mě pravděpodobně čeká taky! Ne rakovina varlat, ale doufám podobná lištička, pro kterou prozře, jak byl absurdní. Asi tak jako David Fincher, který sám natáčel REKLAMY a ted chce protestovat proti americké masové konzumní společnosti???!!! Néní absurdní. Takže zkusím zhodnotit jeho filmové snímky, samozřejmě jen ty, které jsem osobně vyděl....jsem Martinova deprese..."Vetřelec 3" (60%), "Sedm" (100%), "Hra" (70%), "Klub Rváču" (80%), "Ukryt" (90%), "Zodiac" (60%), "Podivuhodný příběh Banjamina Buttona" (opět pravopis i název komolím, 30/40%)...Jsem Martinova cinefilie...
-
Píšete jako anonym, chcete se přihlásit? Ne nikoliv, proč? Já nejsem anonymní, je tu na mě e-mail, mobil, jo a jen jsem zapoměl adresu: Takže Rychnov nad Kněžnou, Jiráskova 3, Ubytovna Helpion (což je mimochodem dost blbý název pro komerční ubytovnu!), pokoj č. 205, ale raději klepejte na 206...ozve se: Kdo je??? Dále!!! Kdo Je??? Hmmmm....ehmmm...hmmm...
-
Co se týče mého zdravotního stavu, mé schýzi, tak mám udajně na 30/40% šanci na uzdravení. Ničeho nelituji, i to je těžká, ale dobrá zkušenost v životě, která člověka posune dál. Takže asi tak.
-
Mé osobní zájmy: Bojové umění Jeet Kune Do pod vlivem fascinace osobností Bruce Leeho (bylo,skončilo), Zájem o dějiny kulturních tradic Číny (tedy pokud se tohle slovo dá vubec použít, bez jakkéhokoliv zájmu o politiku) a o čínskou filosofii - konfucianismus a taoismus, protože taoismus byl hlavním pilířem/principem vědecké bojové metody Jeet Kune Do Bruce Leeho, takže více než bojové umění mě později zajímal jeho zpusob myšlení, jeho zpusob uvažování. To byla pro mě v životě skutečná vášen, která mě nesmírně motivovala. Bohužel pro samouka je JKD nesmírně složité, a jak, to si nikdo nedokáže ani představyt. (bylo,skončilo). Později fascinace německou rockovou hudbou, přesněji industriálním heavy metalem s poslechem alba "Mutter" německých Rammstein u mě přetrvává. Konec koncu víte někdo jak se zdraví fanoušci Rammstein? No přece se vás ptají: ,,Kolik jsi dnes zabil lidí?" (to není vtipný, ale poučný). Posléze současně s tím u mě následovala cinefilská vášen po shlédnutí rozporuplného filmového snímku (o schyzofrenii pod záštitou protestu tzv. Generace X proti masové konzumní společnosti) podle stejnojmenné literární předlohy Chucka Palahniuka v rukou amerického režiséra Davida Finchera "Klub Rváču" a cinefilská vášen se ve mě probouzela mnohem více až pod vlivem kinoartových snímku nezávyslích filmařu z tzv. (kino) Projektu 100 (bylo,skončilo). Poté pamatuji na svuj zájem o ekonomii neverbálního projevu po shlédnutí akčního filmového snímku s Jeffem Speakmanem "The Perfect Weapon" (u nás bylo v Tv uvedeno pod názvem "Dokonalá Zbran") též u mě skončilo!
-
Dotaz druhých lidí na muj zdravotní stav tu rád zodpovím, zní takto: Z dlouhodobě neléčené deprese s nadměrnou spotřebou těch nejlevnějších (polských) energetických nápoju (Crazy Wolf) namísto pravydelné stravy muže být schýza!...tady máte návod! Doporučuju několikaletou depresi, vypít na 31 litru polského energetáku Crazy Wolf za měsíc, více pohybu (ujít na několik desítek kilometru) a zhubnout z 68/9 na 55 kg.,(přibližně), méně jídla, finanční krizi 2000,-kč měsíčně a žádná společnost ani kultura, na 5! nedokončených učnáku a dlouhodobá evidence na UP a brigáda na černo, umrtí blízké osoby v rodině atd...
-
e-mail "Dyntarelli@seznam.cz" a mobil: "604 891 787"
-
A muj názor na prozatím ted poslední album Die Toten Hosen "Balast der Republik" je tento: ...svou žánrovou kvalitou vysoce, dalece přesahuje u mě předešlé album "In Aller Stile". Je to též moje srdeční záležitost!!
-
-
"Ballast der Republik"...
-
-
Nekec, ale skutečně jsem si oblíbyl písen "Gangster Paradise" od Coolia!! To je asi to jediný, co tu ohledně mého názoru na hip-hop stojí skutečně za řeč. Mohl bych ji poslouchat stále dokola...fakt jo, mám tuhle písen osobně rád... a dost!! Je překvapivě melodická!! A u ní rytmus vnímám!!...to je asi tak vše...
-
...a co jsem ještě opomenul byl muj názor na hip-hop. Ritmus mě nic neříká a nemám rád vulgarity!!, nemám bluesové cítění, proto neposlouchám Boba Dylana atd..,prostě jednoznačně neodsuzuji ho...sám Andreas Frege (Campino) v jedné písni z alba "Auswartsspiel" ze sebe vyřve slova "...punk, techno und hip-hop... ale konkrétně si na název písně ted v téhle chvíli nezpomenu, ačkoliv je z nám nazpamět. Takže se tu opět omlouvám!! Sorry!!
-
-
Ta písen se jmenuje "Graue Panther"!!
-