Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ty Front 242 s albem "Evil Up" jsou výjimkou hodné pozornosti, (tohle řadové album je) pěkně propracovaná elektronická hudba pod názvem EBM, která zaujme na první poslech. Jinak jejich hudba (EBM) celkově, co jsem slyšel nestojí za nic! A Einster...sakra!...EN jsou HUDEBNIM UNDERGROUNDEM jak řemen!, ten zážitek z jejich poslechu se nedá popsat! To se musí zažít!... *3*
  • Momentálně ted z punk/folk/hard core a hard rockové hudby poslouchám krom Die Toten Hosen ruské Korol i Shut a TV Smith. Já jsem se u těhle (3) interpretu v téhle multižánrové rockové hudbě našel a nic dalšího už nehledám, jsem nanejvýše spokojený se svým hudebním vkusem, a nemám potřebu ohlížet se dál o další rockové interprety, snad jen Nick Cave, němečtí Einsterzunde Ne(o)ubaten a belgičtí Front 242, od kterých bych si poslechl jen (jejich) album "Evil Up"...takže asi tak.
  • Mé osobní hodnocení některých či nejlepších alb ruských Korol i Shut: "Akustické Album" (100%), "Bunt Na Korable" (90%), "Mit Sebou Pušku" (100%), "Jako Ve Staré Pohádce" (80%) a "Prodavač Košmarov" (70/80%). Samozřejmě hodnocení je pouze a jen orientační, jelikož mám problémy sehnat přes net české překlady jejich písní! Je to problém!
  • Fortsetzung folgt...
  • Zustat mladý a žít už jen tady a ted, zde a nyní, jako kdyby už neexistovala pro nás žádná budoucnost! To je ted jediná má myšlenka k Die Toten Hosen, kteří prostě nejlépe zužitkovali to nejlepší (z odkazu) Ramones, Sex Pistols, The Clash a Igyho Popa s The Stooges...Myslím, že k tomu není (jiného) co dodat.
    • Zkusím se vyjádřit k Die Toten Hosen znovu a lépe! Zustat mladým a žít už jen tady a ted!, zde a nyní!, jakoby kdyby už pro nás nebylo žádné zítra ani potom! *3* *9*
  • Putin je nebezpečný ubožák, který narušuje a neuznává dustojnost a lidská práva, svobodu druhých lidí a měli by ho ,diplomaticky' sesadit, a pokud to nejde diplomatickou cestou...tak... bez komentáře!
  • Mé osobní hodnocení jen některých alb Die Toten Hosen, které jsem tu téhdy před tím nenapsal, neohodnotil nejlépe: "Damenwahl" (40/50%), "Eine Kleine Bisschen Horrorschau""...(60%), "Auf Dem Kreuzze ins Gluck" (70%) "Kauf Mich!" (100%), "Opium furs Volk" (70/80%), "Unsterblich" (90%), "Auswartsspiel" (100%), "Curruck zum Gluck" (80/90%), "In Aller Stile" (60%), "Ballast der Republik" (70/80%), "Die Roten Rosen - Wir Wartem Aus Chriskind" (70%), "Crashlanding" (60%), "La Hermandad" (60/70%), "Love, Peace and Money" (60%) a jejich debut "Opel Gang" (70%)... a živáky vynechám, protože samozřejmě patří k tomu nejlepšímu, protože melodické zabarvení a durazem (německého jazyka) hlasu Andrease Fregeho vždy vyzní mnohem lépe než na jejich albech, tedy alespon pro mě.
  • Podle ruského filmaře Andreje Tarkovského je... ,Krása je znamením pravdy', asi jak pro koho, pozměnil bych to na ,Krásná osobnost je vždy znamením PRAVDY'.
  • já nemám strach ze smrti, jsem s ní svým zpusobem smířený, žádal jsem o eutanázii! Skutečně to není vtip! Každý z nás má (nebo by měl mit) přece právo se rozhodnout pro bezbolestnou a dustojnou smrt, pokud je ve složité anebo v bezvýchodné životní situaci. Ale největší obavy a strach mám z toho že stárnu a ubývají mě síly a možnosti. S tím se nedokážu smířit, takže asi tak... NEDOKONČENO
  • Přeju ti, aby tě ve všem podpořili druhý lidí a doufám, že v nejblyžší době si najdeš někoho, kdo ti bude nejen osobně rozumět, ale bude tě milovat takovou jakou jsi. Já se musím sám sebe ptát, jestli si ty krásné okamžiky strávené s tebou v životě zasloužím, v tom mě asi nejspíše nebudeš rozumět, ale budu se snažit být ti alespon tím nejlepším přítelem, jak jen to pujde. Jen potřebuju čas a mám okamžiky, kdy potřebuji být raději alespon na chvíli sám. Tak nezapomen a doufej v to se mnou, že všechno v životě má svuj čas, ten nejde nikdy uspěchat, ale nechtěl bych ho na druhou stranu ztrácet a promarnit jako druhý lidi. Mě občas stačí vědět, že nerad se sem vracím (ubytovna HELPion), ale všechno, co si náhodou (či náhodnou shodou okolností) prožiju přes den je tu v životě jen pro mě! Tím chci říct, že nic v životě prostě není a ani nemuže být (jen) náhoda..., pro mě náhodná shoda okolností v životě není, nevím jak to vydíš ty..., v tom je ta skutečná krása. V tom je to krásné prožívat... (věnováno in memmorial Veronice)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit