-
Adios
Vítejte v blogu cynického vtipálka a nedoceněného génia.. a stejně jako ostatní geniové i já mám osobně obavy z toho, že umřu nedoceněn druhými lidmi. Mužete tomu ještě včas zabránit. *13* *15* -
došli mě slova
Vydíte, už tu chýbí jenom 2 poslední příspěvky a mě vubec nic nenapadá.. *13* -
plošina
anebo tu mají plošinu, který jsem si vubec nevšiml, anebo jiný vchod do uřadu práce.. to ho oproti mě našel v tom případě rychle. Až to dopíšu, pujdu se po něm podívat.. po té plošině, anebo případně pak po jiném vchodu do Uřadu Práce.. nikoliv po tom invalidovy na vozíčku. ten je ještě evidentně v kondici, pokud tu tu plošinu ani jiný vchod do Uřadu Práce už nenajdu.. ten ty schody zvládne sejít jistě přece i beze mě. *15* Já tu nejsem už vubec od toho, abych tu přece pomáhal každýmu. Hledám si tu práci a nemám na to vubec čas!! *15* -
invalida na vozíčku na UP
On to byl dle všeho nejspíše nějaký invalida na vozíčku.. Vypadal trochu jak koště, tak jsem si ho omylem zaměnil se.. prostě jsem si ho spletl se.. ale to ted není vubec duležité. Něvěděl jsem, že se jsem dostane po těch schodech.. to je dobrej atlet.. to je ještě v kondici. *4* -
stížnost neznámého a nerozpoznaného plemene psa
Měli by jsme to tu.. ty mé příspěvky.. tu debatu.. už konečně zaokrouhlit ještě před tím než odejdu. Nemyslíte? Já nevím, tohle ošklivé plemeno psa, které je tu jen na návštěvě má štěstí, že není uvázané venku a že nemrzne venku.. pěkně se tam ochladilo.. si ,,svým zpusobem" tady na Uřadě Práce právě postěžovalo na to, že je to tu (prý) málo čtivý. *15* -
upřímná rada nad zlato
Trocha cynismu k sarkasmu nikomu myslím neuškodí.. *15* -
Ježíšek aneb co nebylo psáno v evangeliích
Včera za mnou přišel Ježíš a povídá mě ,,Martine, ty máš dobré srdce. Každému rád v životě pomužeš. Vzal si na sebe těžký uděl, ale občas musíš taky myslet sám na sebe, anebo tě nechají druhý lidé umřít hlady. Víš Lidská přirozenost je v lidech špatná. Freud měl pravdu, Freud se nemýlil. Dokládá to přece, proč právě Adam a Eva byli vyhnáni spolu z ráje.. podlehli svému pokušení.. podlehli svému libidu!" a odpovídám mu: ,,Ježíši, každý si přece neseme v životě svuj kříž. ale nechápu, proč se za ty nenapravitelné parchanty furt modlíš a všechno druhým lidem odpouštíš.. pak se divíš, že ti ubývají síli, že jsi z toho přepracovaný a nestíháš se za všechny hříšníky na světě pomodlit a nestíháš prostě všechny hříšníky tady na tom světě vyslišet.. ano přece vyslišet jejich trápení. Proto se nezlob na konkurenci.. Já to doufám doženu (..včas) za tebe.. Jen se prosímtě začni modlit ,,prozměnu" za mě. Drž mě palce, budu to v životě totiž ted nejvíce potřebovat. Vzal jsem na sebe tvuj kříž." *13* *4* -
Pomluvy a drby o sovách
věcně viz níže.. *4* -
hudební vkus
Je to od německých Rammstein "Mutter" *15* .. a snad se taky pak konečně dočkám na cedku toho zesnulého rakušana Falca.. jeho alba "Out Of The Dark".. *15* -
naši romští spoluobčané
Skutečně neznáte rčení ,,Pes který šteká nekouše." ?.. mě tedka naši romští sousedé na ubytovně otravují s tím, že prý reforma sociálních dávek je donutila, spoléhat se s uživením svých několika dětí na pomoc druhých lidí, a tím i přímo na mě.. Že udajně jsou tím odkázani na pomoc cizích druhých lidí.. i tím i přímo na mě. Dle nich, dle té jejich mentlity se mám z lásky a ze solidarity obětovat druhým lidem.. dle rusu jistě svým bližním, a sám umřít v nouzi chudobou a bídou (co mě je v patách) hlady.. Měli by si myslím hledat a konečně najít ,,prozměnu" jiného "Idiota", o kterým jim psal Dostojevskij. Věděli by to z literárky, kdyby vychodili alespon 2 stupen Zvláštní školi a uměli číst. Jenže oni jsou negramotný, nevzdělaný, chudý a hladový a zdravý selský rozum u nich evidentně nefunguje. Pak se diví, že polovina této naší kulturní menšiny je (se mnou..) na dávkách a žije z podpory, ze kterých se neuživí. Tak pak mají ratolesty, aby měli vubec z čeho na ubytovnách žít (z příspěvku na děti) a platit nájem. Je to nemorální. Je to ovšem vubec netrápí. Mě naši romští spoluobčané vykládají a vlastně přímo básní o tom, že jsme rasisti, a že je špatný systém sociální podpory a sociálních dávek v tomhle státě a pak.. v dusledku toho ,,sedí", jsou ve vazbě uplně nevinně, ani prý často vubec neví za co vlastně (tam) sami ,,sedí". Jen si chtěli zvýšit příjem.. K tomu mužu říct jen jediné, jsem chudý a taky s tím sakra přece furt nikoho neotravuju!! Tak at mě neštvou, nebo..!!! O tom nežertuju. Pěkně mě naši romští spoluobčané štvou, a dochází mě s nimi má trpělivost. Už abych měl k poslechu to slíbené cedko německých rammstein.. to bude od nich skutečně to nejlepší odreagování se, který muže v životě už vubec (právě) bít.. *4* *15*