-
rozumně k věci ohledně mé recese
spíše není (..ohledně toho, jak jsem tu zamýšlel psát), ale chtěl jsem puvodně, aby tomu tak bylo. Musím se spíše o to teprve stále snažit.. tady je tomu sotva zpoloviny. Ale upřímně.. já jsem si tím krátil jen svou dlouhou chvíli, neskonale se tím sám nudil, občas jsem se tím příjemně rozptyloval a příjemně se tím bavil. Lituju jen toho, že jsem pro to (pro tu svou recesi tu už..) nakonec nenašel unosnou mez a přiměřenou míru.. to nenašel.. (od 6.8 2OO9 do 16.2 2OO1). Ted se věci pro mě naštěstí mění. *3* *4* -
něco málo na závěr
Mužete tady přece sledovat a ocenit ten muj umělecký vývoj ohledně tvurčího psaní všech mích lyrických eposu, ság, a blábolu z cesty v řádném a v poctivém sarkastickém (v sebeironickém) duchu.. který započal přesně dne 6.8 2OO9 přesně ve 12 hodin a rovné 3 minuty. Jen tu předem druhé upozornuju na to, že je to téměř vždy častěji něco mezí lyrikou, esejí, či lépe řečeno lyrickou esejí a nakonec věcnou reportáží psanou v lyrickém ovzduší.. v nevyzpitatelném lyrickém rozpoložení. Hledejte raději občas tu ještě nějakou tu lstivě záměrnými, zamýšlenými (..ale nepříliš myslím promyšlenými) mystifikacemi sarkasmem skrytou a tajenou pointu mích ,,věcných diskusních" příspěvku (v opačném případě bych byl totiž pak přece už jenom manipulant a prostě ten, co druhými lidmi naopak jen rád manipuluje a rád zkouší, kam až v tom přece muže zajít..), u mě totiž nějaké analitické myšlení k intelektuální diskusi vubec neplatí a nenajdete.. u mě by jste hledali marně.. Nemám ho rád.. Nemužete po mě přece chtít a vyžadovat, abych tu byl věcný a stručný. Protože pak bych tu přece nebyl, protože je myslím dobré připomenout, že bych tu byl ,,pak" už uplně zbytečně. U nás se totiž skutečných rockových příznivcu Die Toten Hosen najde asi tolik co ruských slovjanovcu v Česku. Jinými slovy, nedivme se.. Die Toten Hosen jsou mnohem oblíbenější v Rusku než u nás, a to už především už prozměnu neplatí vubec o Rammstein, která evidentně nejvíc vyhovuje právě ruské nátuře, té jejich širé ruské duši, právě v níž jsou přece naše slovanské kořeny... nehledě už na to že je tu myslím dobré a nejspíše i nutné druhým připomenout, že ruští neonacisté jsou v této velmi nebezpeční a agresyvní - sami mají na svědomí totiž už několikátou chladnokrevnou vraždu už několika frontmanu či právě leaderu zdejších punkrockových ruských kapel a jejich řady se v Rusku jak známo nejlíp rozšiřují.. V Rusku se totiž neonacistum daří. *13* *15* -
dobré umysli jsem si usmyslel
Pak se pomodli laskavě za mě, protože si potřebuju najít práci.. až to uděláš, pomodli se za mého psa, at mu je zem lehká. Pomodli se prosímtě za slabou baterii v mém mobilu, at prosímtě déle vydrží. Pomodli se za naši ekonomiku v tomhle státě, a pomodli se za všechny ty naše české zkorumpované poslance co rádi přijímají uplatky, až pujdou někam do společnosti mezi druhé lidi, skutečně (už konečně) obyčejné pracovité lidi.. aby je hned někdo prosimtě v afektu nezabil.. a pomodli se prosímtě ještě za naše hladové, vyhladlé romské spoluobčany, co jsou na podpoře.. at alespon (jednu malou) chvíli po mě nic v životě nechtějí. Za to se raději pomodli ještě jednou. *13* *4* -
ty co potřebují naši lásku
Já tě klidně k tomu s radostí dokopu, aby ses za něj, za Kuddela64 a za Pařánka poctivě pomodlil.. *13* *4* -
Ježíš
A nezapomen na Jardu v Domečku. Nezapomen se pomodlit za Jardu v Domečku. To že jsi přepracovaný mě vubec v nejmenším nezajímá, Jarda má taky své potřeby a zaslouží si tvou lásku, tvou pozornost a tvou péči.. -
vtip
Přijde za mnou Ježíš a ptá se: ,,Synu, proč jsi tak smutný?" a odpovídám mu: ,,Ježíš Marja!!... vždyt 6O let jsem se domníval a smířil se s tím, že jednoduše nejsi a že tvou existenci nemuže nic spolehlivě potvrdit.. nemuže nic spolehlivě doložit. A ted tohle?!!! Místo zubáte s kosou.. místo smrtáka mě na stará kolena začneš ted právě prudit s těma svýma otázkama." a pokračoval jsem.. ,,To vyže jo!!! ..hory přenášet umíš, ale blbý fazole v Kauflandu nezlevníš. Ty mě jsi skutečně potřebný a užitečný tolik jak Béda Engels a Karel Marx.. jak ten jejich "Kapitál".. no, to vyže jo, to tvé milosrdné samaritanství ted zrovna přece v životě potřebuju tolik co vydět a potkávat na ubytovně naše vyhládlé romské spoluobčany, co žijou a platí (či splácí) nájem ze svých příspěvku na děti na naši sociální podpoře. Tomu ty říkáš společenský blahobyt.. No jistě, to mě skutečně pomuže. Přitluču si tě tam někam na zed, mužeš se na to klidně dívat a nad těmi všemi zatracencemi se modlit a kroutit nad nimi svou hlavou, jestli ti to v životě pomuže.. jestli se ti tím uleví. Posluš si." *13* *4* -
nezvěstný Kafka
Víte vubec, čím vlastně začíná román "Amerika" od Kafky? přece tím, že Kafka je nezvěstný.. a víte, čím končí? Přece tím, že Kafka zustal nezvěstným. *7* *13* *4* -
zvědavost
S naší ekonomikou to jde v Česku z kopce. Jsem velice zvědaví, co budete vlastně jíst, až přijdete o práci.. jestli brzo pak nechcípnete hlady jak ty kachny na Slezském předměstí v Hradci Králové. Uvydíme, kdo z vás přežije déle. Jsem na to zvědaví. *13* *4* -
Kafka
Ted si však potřebuju hledat práci a kdybyste o něčem.. o nějaké té práci věděli, jsem tu pro vás. Nemám už vubec čas na tyhle bláboli.. přečtěte si raději Franze Kafku a uvydíte.. co já neuvydím, protože jsem ho ještě nečetl. Jenom už možná z donucení kdysi povině při školní četbě a to je přece uplně něco jiného, protože to pak dozvím se jen nanejvýše to, čím to - ten jeho který román- vlastně začíná a (čím to vubec) končí a celé to pak vubec nečtu. Nemám to zapotřebí. To bych si dal s bláznivým Kafkou (skutečně pak práci).. zbláznili jste se?!! *13* -
morální výtka
To vás zjevně netrápí! Nechte mě a tisíce nezaměstnaných lidí umřít hlady!! *13*