Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mému otci

Možná si měl pořídit psa místo mě. Měl by to v životě s ním jistě (pak přece) mnohem jednodušší, nic bych mu pak osobně nevyčítal, a vlastně nic by mu pak nikdo v životě nevyčítal.. nanejvýše jen ten pes. Ještě muže svou manželku, svou družku přece za psa vyměnit. Pepo spěchej, dokud máš na to ještě síli.. v životě ještě dost svých sil. Jednou taky zestárneš a to už tady pak (pro tebe) nebudu. Zvaž to prosímtě. S láskou a s uctou tvuj syn. *15* *5*
  • morálka

Nikdy jsem o ni přece v nejmenším nepochyboval, jen bych ji musel občas znát. *3* *15*
  • připomínka

Udivuje mě dnes stále, že muj otec ještě vubec o mě neví, že jsem byl Dostojevskému předlohou pro Raskolnikova ze "Zločinu a Trestu" a pro jeho "Idiota". Jenže on čte nejspíše svuj workoholismus, své vlastní ("morální?") přepracování (už pak) jen v sedě za volantem.. skutečně mě z celého srdce mrzí to naše nedorozumění v životě. (tohle ho jistě povzbudí) *4* .. to mu zvedne jistě jeho morálku.
  • rada (mému otci)

Literární líhen (a přehlídka) lidské hlouposti, finanční negramotnosti, nuzoty, chudoby a bídy, a otřesných hygienických podmínek a společenské vykořeněnosti. A muj otec se mě ke všemu (jako by toho snad nebylo málo) ještě občas zeptá, asi jsem jeho. Co jsem komu špatného udělal nevím, ale do nebe se snad jednou dostanu. Nedotknutelnou (a svatou) povinností každého křestana je druhým lidem a svým bližním v životě odpouštět. Kdo to nedokáže, pujde s největší pravděpodobností přece do pekla. *13*
  • Freud

A vubec proč mě (to) tu všechny ty stránky vlastně nechcete svázat do knížečky. Že by si občas Freud vzal se mnou přes čas. *3*
  • otázka

Na takový ,,ad absurdum" člověk musí mít trpělivost a nervy jak Campino při svém nahrávání nesmlouvavě rockových předělávek křestanských vánočních koled a písní na "Roten Rosen - Wir Warten Auf Christkind" nemyslíte..? *7* *4* *3* *4*
  • Pařánek

Co ted dělá Kuddel64 jiného než stojí s make-upem před zrcadlem? ..Co kdy dělá Pařánek v životě ještě jiného než už jen stále už jen ..a jen a jen.. tlačí před sebou kočárek? Ten dle mého zajde na koncert Die Toten Hosen 2 krát do roka spíše z donucení, když se u nich doma už objeví, ukáže jeho manželka anebo tchýně. *13*
  • vemte si to k srdci!!

Já tu nejsem na dovolené. Raději sami přispějte občas něco na dobročinné učeli, než budete kritizovat druhé lidi za jejich nevěcné příspěvky k Hosen.. to jsou už jen a neustále jen v Punku a v punkrocku vubec samé bláboli a silné slova jak v hip-hopu o vytváření přátelstvý a komunity mezi mladými lidmi v životě, a kde ji tady pak najdu by mě tedy zajímalo. Už tady nakonec o tom nejsou žádné bláboli, žádné silné slova. Tady totiž už žádná diskuse není. Žádná diskuse mezi lidmi, no prostě vubec nic. Na to asi už není u druhých lidí čas, kdo chce tady koho pak případně za jeho ,,případné" případně nevěcné příspěvky ve foru už pak (osobně) kritizovat by mě dnes občas (ještě) zajímalo. Už tady o tom nejsou ani ty všechny bláboli. *13* *15*
  • věcná otázka

Mám hlad!!.. mají v Kauflandu konský salám? ..a Willyho tam vycpaného přitlučeného pověšeného na zdi čirou náhodou nemají? *9*
  • Greenpeace

Už se angažovat pro práva zvířat nikdy nebudu. A to mě ke všemu kdysi chtěli nějací študáci k sobě do Greenpeace.. Zbláznili si. Ale mohli by mě myslím pomoci najít dnes tu klisnu, co mě téhdy mrcha ze sebe schodila a utratit ji.. dostat ji konečně k servirování konského salámu v nějaké té naší zdejší české hospudce. *3* *4* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit