-
64 stehu
Pařánek mě přidal (včera) v obličeji 64 stehu.. Co by na to řekl Fincher (režisér věhlasného "Klubu Rváču) nevím.. ale Palahniuk by měl z toho myslím radost. Možná i ..sakra Hitchcock. Vypadám ted trochu jako Frankenstein z nějakých těch z německých ponurých temných z klasických expresionistických filmových děl. sešívali mě na operačním sále právě včera večer kvuli Pařánkovy dobrý 2 hodiny!! ..A to všechno (mám za trest) myslím jen kvuli tomu blbému psovy!! *9* -
Ad absurdum
,,Ad absurdum.." Sem se rád vracím.. ,,Ad Absurdum" Sem se rád vracím. ,,Ad Absurdum" Tady mě to prostě hřeje.. ,,Ad Absurdum" *15* -
Jarda z Domečku
Včera jsem Jardovy odepsal že je pitomí jak Lenin (anebo Kuddel64) s mím pravopisem dohromady a po 1O minutách jsem mu napsal, že to byl vtip.. že je naopak.. ,,Prostě chytrý jak velšský básník", že je naopak.. ,,Chytrý jak Pařánek a Bob Dylan oba dva dohromady." Zeptel se mě nejdříve ,,Kuddel64 je baba, anebo chlap?", ,,Kdo je Pařánek?" a..,,Kdo je vubec Bob Dylan?" Lenina už nejspíše zná. *7* *9* *9* *9* *9* *15* *3* *15* -
Pařánek
Podle nejnovějších udaju by se evidentně sám Pařánek mohl před českými uřady, (to aby se nejspíše uspěšně vyhnul právě trestnímu stíhání) skrývat se svým týraným psem na Kubě. Je stíhán policií ČR pro fyzické napadení, pro těžkou ujmu na zdraví a následně i pro pokus o vraždu. Nesnažte se v žádném případě však tuto osobu už pak sami zadržet a v případě že ho naopak osobně už právě potkáte s jeho nechutně líným a s ošklivým psím plemenem na jednom z koncertních turné německých Die Toten Hosen kontaktujte už laskavě pak policii ČR. *15* -
Pařánek
Já jsem byl Dostojevskému přece předlohou pro Raskolnikova a pro "Idiota". A Pařánku číst po tobě ty tvé reportáže už skoro nějakého fakultního děkana k Toten Hosen je skutečně neskonalá nuda, kližili se mě z toho oči a usnul jsem u toho.. měl bys myslím prostě se svým znamenitým iq už raději kandidovat někam do poslanecké sněmovny, jít prostě raději politiky.. Nechci ti radit, je to přece ve tvém vlastním zájmu v životě, ale byla by myslím přece škoda alespon to nezkusit.. Jo a Palahniuk..? Já jsem u nás v Česku přece první založil ilegální boxerský klub chlubící a honosící se pod názvem "Klub Rváču", proto dnes nemužu už poslat svou fotku Kuddelovy64 a všem těm pubescentním osamělím zoufalcum z Badoo seznamky, protože mám přelomený nos a vyraženy (..a zpřerážený) už všechny zuby. Jsem bezzubý, nikoliv už však kvuli všem těm rvačkám, ale včera jsem potkal Pařánka, s tím psem jsi to vzal zřejmě osobně a očividně už k srdci, počíhal jsi na mě.. *9* *13* -
Che Guevara
Che Guevara byl moc hodný a štedrý člověk!! Vždyt přece homosexuálum už osobně zajistil komfort a takový přebytek pohodlí, jaký už jsi nakonec sami nemohli v životě dovolit!! *3* -
Kuddel64
Copak Kuddel64 ty se snad nechceš dostat do nebe? A nejlíp se mnou. A zvláště po tom, co Campino o nás 2 složil přece tak skvělou písen "Bonnye a Clide". Zvaž to.. *15* *4* *4* -
věcně
čtu raději Camuse, protože Kafka se ztratil v Americe. Byl přece ,,nezvěstný". Má e-mailovka platí, tak se konečně už rozhoupejte. Věčně tu taky nebudu.. *15* *4* ..to dříve si tyhle stránky vytisknu a pošlu je na naše Ministerstvo Práce a Sociálních Věcí. Vubec nežertuju. To jen aby naši poslanci vyděli tu mou pracovní morálku po 11 letech nezaměstnanosti v evidenci Uřadu Práce. *15* *3* -
Pařánek
Copak Pařánku ty se snad (už) nechceš dostat do nebe? ..Tomu nevěřím. Tohle tě snad při troše štěstí i možná vzpruží.. kdo to je? *4* ..kdo to je? *4* ..kdo to je? *4* ..před spaním totiž počítám andělíčky místo ovcí, abych usnul. Není jich tolik jako ovcí, a usínám pak s klidným svědomím. *15* *15* *4* -
k věci
Jestli to tu náhodou po mě čte muj otec, chci mu (tímto, touto cestou) ještě občas v životě připomenout, že byl už poctivě vychováván v řádném křestanském duchu k tomu vždy bez výhrad pomáhat (a odpouštět) svým bližním a druhým lidem v životě.. a ted se muže konečně opět (jednou za čas) cítit užitečným a potřebným druhým lidem v životě. Potřeboval bych si totiž od něj vypujčit (ale či lépe darovat) alespon 5,-OOO kč. Podrobnosti mu rád upřesním pokud se toho kdy dožiju, jelikož mám v patách chudobu, bídu a nouzi. Žiju v otřesných hygienických podmínkách. Beru 2,-OOO kč měsíčně a kuddel64 nepřispívá na charitu, že bych si to (jeho případný dar) u ,,Matky Boženy (..Němcové)"... ehhmm tedy vlastně u ,,Matky (královny) Alžběty" či už u ,,Matky Kristovy", vlastně u ,,Matky Terezy" kdy v Hradci Králové vyzvedl. *7* *15* *9* *9* *9* *4*