-
upozornění
Zase žádné vzkazy k přečtení tu nemám. Jen tak dál, a brzo ze mě tu uděláte horlivého a neodbytného (..spíše neodbytně) zoufalého kverulanta!!! Musím bít stručný, psal mě před chvílí Jarda že je právě ted na netu. *3* *4* -
věcně
Die Toten Hosen "2O Kleine Jagermaister" či "Friss Oder Stirb", "Madelaine", S "Liebeslied", "Weihnachtsmann vom Dach"... anebo "Wort Zum Sonntag", "Kein Alkohol", "Sascha ..", "All Die Ganze Jahre", "Biss Zum Bitteren Ende"... a další. To je přece už dnes klasika německé rockové hudby. *3* -
Pařánek
už jenom chýbí 3 příspěvky. Takováhle pestrá galerka se jinde nenajde. Pařánek o tom pak muže napsat (poreferovat ve svém blogu). Ten chudák pes co má na uších sluchátka a poslouchá pravděpodobně Die Toten Hosen. Za to bych (..za takové týrání zvířat) bych Pařánka zavřel. To je týrání zvířat!! ..vít to ze své zkušenosti. Taky jsem měl psa.. a poslouchat se mnou rammstein mu nečinilo žádné potíže, jenže dusseldorfské punkáče?!! ..Pařánku zbláznil ses?!! ..víš ty vubec, kolik psu na to (v Argentině už) umřelo?!! ..tak si prosímtě (krom mích pravopisných nedostatku) ověř statistiky, od toho tady (už) nejsem. *13* *13* -
věcně (a stručně)
Mám štestí (máte štestí), že je právě dnes uřední den. Jinak bych tu už nebyl!! *3* *4* *3* -
věcně
Die Toten Hosen und Einsterzende Neubauten (jak se tohle dopr.... píše?) kdysi společně vystoupili v Plzni 1987 ve znamení hesla ,,..Freihait und Solidaritet" ("Friss Oder Stirb"), kdy Campino se tam rozzuřil s výtkou ,,Tohle je policejní stát!!" Byl tam i Michal David, ale ten myslím z toho příliš nadšený nebyl. Toho chudáka tam všichni pankeři z koncertního podia vypískali... bud anebo to byl rocker a o tom se do dnešní doby neví.. *3* *9* *13* *9* -
věcně
Die Toten Hosen "Fallen" *3* -
výročí
Víte co, dotáhnem to tu na 2OO příspěvku, at tu máme ...at tu mám.. výročí. Už jenom 6 příspěvku. Myslím, že budou stručný. Klížej se mě tu totiž z toho oči a spěchám, musím si odskočit do své e-mailové schránky napsat Jardovy z Domečku a pak už to sem asi nejspíše nestihnu. -
kladné hodnocení mích příspěvku
Takové samé jedničky. To někdo známkoval konečně poctivě. Při výuce (při hodině) českého jazyka ve škole jsem to štěstí (už) neměl. *9* *9* *9* -
upozornění
Ještě jednou mě ty děcka z Badoo vlezou do e-mailu, tak je pořádně nakopu i s těma ,,ptákama vrabčákama"... i s těma vrabčíma poštákama.. i s těma ,,ptačíma poštákama", že jsou líný jak kuddel64 mě (řádně včas) donést poštu. Nic mě tam pak kvuli nim nechodí. *13* *13* -
kuddel64
na 11 ofic fandu tu diskuse skutečně kvete. No co by na to řekl Campino? ..třeba něco jako ,,Oh (mein gott)!!!.. hhmmm hhmmm.. Tschechischen freunde hhmmm?!!" ..a pak bych třeba dodal ,,hhmmm Campino hhmmm Bertol Brecht und Wenders ,,Palermo Shooting" besten act!!" *3*