-
Jarda
Jen doufám že mé příspěvky (tu) budeš známkovat poctivě, nerad bych, abys mě zklamal... *4* -
Martas
Martas ok! *4* -
-
Re: Martas
Ahoj Jardo, jsem upřímně rád, že tu jseš. Právě jsem tvuj stručný a věcný diskusní příspěvek poctivě oznámkoval. *3*
-
-
registrace
Chtěl jsem se tu zaregistrovat, abych se stal konečně ofic fanouškem, ale tady mají starý ,,vokno" nebo starý prohlížeč nebo co.. protože jim to tu nakonec po správném vyplnění všech udaju načítalo (,,loadingovalo") rovných 35. min, tedy jinými slovy ,,běžně" nenačítalo a za těch 35. min, kdy mě tu akorát došla všechna má trpělivost co jsem kdy v životě měl, mě to z těhle stránek ke všemu automaticky vykoplo, což jsem nepochopil, ale možná... anebo je to snad nějaká prevence editora těchto webových stránek před nevítanými hosty. Budte opatrní a smažte tu mé příspěvky. Možná editoring očekává diskusní vlnu soudím dle přidané kolonky ,,odpovědět na..".. hmmm to spíše... to dříve v Queenslandu v Austrálii uschne než by se odpovědi druhých dočkali. *9* -
smazání příspěvku
dík Martas *4* ..ještě tam nejsem, ale už se k tomu pomalu, ale jistě chystám. Doufám že tam mají bezplatně přístup na net a že tam nemají (žádná) danová přiznání. Až tady nebudu, vzpomente si že ,,Tichá voda břehy mele". *4* -
prosba o smazání příspěvku...
smažte je, má e-mailovka tu platí, i z toho duvodu mám tu ostudu. Nechápu jak Buh muže vubec dál snášet to mé utrpení, takové utrpení, takovou přemíru utrpení, že se z toho (natažený na křížku) sám občas neposadí. jistě až bude ke mě milostiv tak mě jistě zasáhne blesk. To (jen) aby ukončil mé trápení se. *9* *4* *9* ..jen tu sakra konečně smažte mé příspěvky. -
Prosba
alespon od té 4 strany by se ty (mé) příspěvky tady mohli konečně smazat. -
.....
Mrzí mě většina těch mích příspěvku tady, co tu po mě zustali. *9* -
"Palermo Shooting"
Takže rockovým fandum to doporučuju k poslechu stejně jako shlédnout zmíněný filmový snímek "Palermo Shooting" Wimma Wenderse a třebe mě i pak poslat nějaký ten e-mailík svých osobních postřehu a vubec dojmu z filmu. Ps. udaje jsou pravdivé, tentokrát žádné vtipkování. Právě s tím jsem tady skončil. Dokud se tu nezačne rozumně a vubec k hosen (už) konečně diskutovat, tak na těchto stránkách jsem se svými příspěvky uplně skončil. To zní myslím, doufám rozumně. Hodnotte upřímně. Ahojky, "Tohle je konec". -
konečně projednou k hosen
Mám od hosen orig cedka právě těchto alb - v závorce vždy uvedu své jejich osobní kritické hodnocení. No prostě taková malá recenze po všech těch svých příspěvkách bude dle mého tady alespon doufám k dobru. Několik let jejich prověřeného poslechu je nakonec i snahou o mou objektivitu. O jejich správné posouzení, i když zustane jen u osobního hodnocení - takže.. : jejich debut "Opel Gang" (6O%), "Damenwahl" (3O%), "Auf Dem Kreuzzugs in Gluck" (4O%), vyjímečný "Kauf Mich!" (1OO%), nesmlouvavé "Opium furs Volk" (8O%), "Roten Rosen - Wir Warten auf Christkind" (6O%), "Unsterblich" (7O%), vyjímečný a fenomenální "Auswartsspiell" (1OO%), vynikající "Curruck Zum Gluck" (9O%), pruměrné "In Aller Stille" (4O%) a k tomu výběrovka "Die Fetten Jahre" právě s dosud téhdy ještě nevydanými jejich písněmi (7O%) a 2 živáky: vynikající "Im Aufrag Des Herrn" (7O%) a prozměnu v akustickém provedení i vubec vyjímečné, anebo alespon právě jeden z těch vubec nejlepších živých koncertních vystoupení Die Toten Hosen při "Nur Zu Besuch- In Wiener Burgheather Halle MTV Unplugged" (1OO%) vyřazené cedka: "Crash-landing" (3O%) a "La hermandad" (4O%). A nej písen od hosen..: "Friss Oder Stirb", "Fallen", "Das Madchein Aus Rottwail", "Nur Zu Besuch", "Das Wort Zum Sonntag", "Niemals Einer Meinung", "Warum Werde Ich Nicht Satt" (výborný klip v režii Wimma Wenderse, který s Andreasem Fregem natočil filmový snímek "Palermo Shooting"), "Helden Und Diebe", "Ich Bin Die Sehnsucht In Dir", "Freunde", "Madelaine" a "All Die Ganze Jahre".. samozřejmě výčet není uplný, spíše jen na ukázku. Dost mě mrzí, že jsem Fregeho herecký výkon v "Palermo Shooting" ještě neshlédl stejně jako filmový snímek samotný, zvlášt když oblíbencem (jistou obětí) mé cinefilské vášně je právě Wim Wenders. Děkuju Kuddelovy 69 za takové malé divácké zasvěcení do filmového děje tohoto snímku. Ps. ten tvuj e-mail jsem nesmazal. (dík, lepší recenzi na tento film jsem prozatím nečetl, a číst komerční měsíčník cinema mě poměrně nudí) -
fans hosen
Já jsem vlastně opuštěný a osamělí vlk samotář, co se snaží přes net vzbudit a získat si trochu pozornosti. Takový zakomplexovaný intelektuál, však to znáte, vyděli jste "Rain Mana" ne? To nebyl špatný film a vubec tohhle není vtip. Vubec nežertuju. Já mám přítele v Sociálním Ustavu Domečky v Rychnově Nad Kněžnou, takže tenhle zakomplexovaný anonymní "magor" přece jen v životě někomu (alespon jedné osobě) pomohl. *4*