Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ehhhmmm

Jo a když už, omluvte mé pravopisné chybi. Při vyučování českého jazyka ve škole jsem chyběl, a při výchově taky (proto jsem nevychovaný a nezaměstnaný), stejně jako při odevzdání danového přiznání. Chybím i u zaměstnavatele. Chýbím i zaměstnavatelovi. A chýbí mě muj pes i chýbí mě liščata. Jistě se stýská po mě mému psovy i nějaké té pěkné lištičce, nejste jediní, taky o tom vubec nepochybuji. *3*
  • Poděkování

Musím poděkovat editoringu těchto webových stránek, že tu ponechal mé příspěvky. Myslím, že kdyby se nad nimi nikdo neusmál, tak by je bez milosti smazal. Nic z toho samozřejmě nebylo v dusledku mysleno vážně ani doslova tak jak to bylo dětinsky, pubescentně, nevkusně a nemístně, ve snaze nakonec o sarkastický humor podáno. Je snadné dělat ze sebe přes net magora, nakonec pak těžší je dát těm svým příspěvkum skutečně vtipnou pointu, která by druhé lidi pak oslovila. Některé příspěvky jsou trapné, jiné si protiřečí, jsou rozporuplné, jsou pubescentní, dětinské, ale místy mají své kouzlo sebeironických a sarkastických výtek a občas nějaké té i vtipné pointy. Takže asi je zbytečné říkat, že kdo se nad tím neusměje, ten nemá (už) ani pubescentní, (už) ani dětinský, nakonec ani sarkastický smysl pro humor. (a to by byla dle mého škoda) A když už známkujte tu někdo sakra poctivě. (Pak z druhých lidí tu děláte ukřivděné kverulanty)
  • Budliky budliky

budliky budliky. Stastného jezíska a stastný nový rok přeje czech rock fans furs hosen *7* *9* *3*
  • mcseig rhgby jgio

dsmaiofe msrejhei f aiwejog gnrgúa ůawuergha grhgé weaghae iorehg aeiůgh awohge
  • "Titulovaný"

Jo díky za jedničku.Ten příspěvek byl muj.Jsem rád,že je to tu konečně doceněny.
  • No Jo No

to jsou ošklivý psí plemena..nevím přesně jaký,ale vím s jistotou,že se na ně nedá vydržet dívat.."koštata",ale co..Tulí se to jak malá kotata,jsou zhýčkaný přítulný a rozmazlený nedisciplinovaný.Jsou jenom na obtíž,takový ostříhaný načinčaný koštata s pedikurou vás na ulici neobrání.Je to mrnavý.Nevím,co je to za plemeno,ale je to šeredný a pletu si to s.. ..jenže už jste někdy vyděli "blízkého známého" či "příbuzného" či jak to vubec říct ..... na provázku.
  • Hu hu hu

Heledse Pavlo já tam zajdu rád s tebou.Už dlouho hledám... ... ... nějakou pohlednou lištičku.Ale jinak.. .. sakra to snad... .. Rock Am Ring,Rock am...ale Rock Am See?? Hmmm.. ?? .. Hmmm.. .. Hmm.. ?? .. To sliším poprvé.Kdo mě dal "5",ten mě skutečně nasral!!! ..stydte se.Dneska jsem se spálil,nejen sluníčko,ale i kolem procházející lištičky mě na dlouho oslnili zrak!! .. .. ..měl jsem temno před očima a nemohl se hnout.Stál jsem tam jako solný sloup .. "Just Like a Rolling Stone" .. "stál jsem tam jako solný sloup..(just a like Rolling Stone") ..ted už víš,jaká je to píd.. (stát po celí den v Hradci Králové na Masarykově Náměstí jak solný sloup a nabízet k prodeji "Nový Prostor")..sem tam,tak tam přijdte si ho koupit.. ..a mezitím známkujte mé příspěvky alespon poctivě sakra.. ..nebo vám nic neprodám. *9* *7* *9*
  • Rock am See

Jedete někdo v srpnu na Rock am See, kde DTH budou hrát?
  • Že by titulek..??

¨Sakra!!,sakra!! uffff!!!!..ale to nic,jen..sakra!,sakra! to snad..uffff!!! ááááááááá!!!!!!
  • Zas nemá co na práci!!

Ano máme tady z toho muzeum.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit