-
blééé
ooooniiiiiii sůůůůůůů trápkýýýýýýý -
tři slova
tři slova:je to srčka *3* -
Eva a Vašek
Velice fandím těmto človíčkům.Jsou to dříči, oproti tzv.celebritám,zpívají živě a pohladí po duši svými písničkami, které dnes nikde v radiu nehrají. Jste super - pokračujte ! -
Eva a Vašek - sex je náš
http://www.nej-videa.cz/eva-a-vasek -cerni-andele/ -
Re: dobrý tah
....to ale přesto neznamená že to nejsou šitózní a přeukrutný sračky atˇse to někomu líbí či ne,tah-netah *10* *10* *10*
*15* -
Re: dobrý tah
To je pravda,že moje babča hipá a hopá ne-ráda *16*,páč ona valí ´hevíka´
*15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* -
Re: WoW
Souhlásím s tebou,je to velmi hezké *4* ,vždy se mi u toho postaví *3* a v zápětí se udělám *14* *14* ,někdy až pětkrát po sobě! *1* Držím jim palečky moc a moc,jen tak dál...vydržatˇ !!!!! *15* *15* *15* *15* -
ABeR
LOL -
Re: -
Dík,konečně někdo,kdo má mozek. -
Re: HUDEBNÍ BOZI
ty voee *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* -
Re: Re: Kdo mi odpoví?
SOUHLASIM S TEBOU *15* *1* *1* -
WoW
Tento pár je excelentní!jejich hudba je emo!opravdu, jejich texty jsou strasne sexy treba bila orchidej wrau!narez!
Heh A vasíík moc sexy pán! *9*
BOZE VETSI SRACKU JSEM NEZAZILA *9* *16* *5* *9* -
Rejžujou
že vy nechcete,aby měli pod stomečkem zase mega ?Oni se smějí nám. Zatímco my o nich tady kecáme,sypou se jim další prašule,protože Evy a Vaška bude plná taška!! *13* -
Re: krypl-total
mor na tebe mrdko -
Re: Zbožňuji tyto dva manžele!
a nepřipojujete se k netu z klece v bohnicích? -
Re: kurvi
publikum je tzv. nestálé, s věk. průměrem 65 let, to jim posluchači dlouho nevydrží *4* -
Re: lalala
a nebo senilní důchodce voe pyšo -
Re: Mám je rád
ty seš mrdka dědku starej, radši už chcípni -
dobrý tah
Výborný obchodní tah,hlavně na starší generaci.Tento žánr na trhu chybí,vystihli místo na trhu.Nelíbí se mi jak to něktří v diskusi odsuzují.Vaše babička taky nerada hip-hop.Dodávám že Evu a Vaška neposlouchám a tento žánr mě nijak neoslovuje. -
Zbožňuji tyto dva manžele!
Zbožňuji tyto dva manželé, kteří vytvářejí naprosto fantastickou hudbu. *4*