-
koncert v cr
čau bando chtěl bych se zeptat jestli KISSácíííí budou ješťe někdy koncertovat v čr nebo někde poblíž? *7* -
-
Re: koncert v cr
Určitě nebude.Nejsou podmínky pro KISS a jejich koncerty v Evropě.Nepojedou nic kromě Austráliě(možná..) a Japonska.V Evropě to Nikdo nezaplatí a malé koncerty nebo halové vystoupení jako dělají třeba WASP nebo Manowar a jim podobné kapely Kiss dělat v žádném případě nebudou..Jediná šance pro evropu jsou Expa,ale jestli u nás? to nikdo nedokáže říct...Snad NSR a nebo Švýcarsko..a to ještě tento rok,..Tyto zvěsti mám z managmentu Kiss :-)
-
-
koupím
ahojky, kdyby někdo měl knížku KISS BEZ MASKY a už ji nechtěl, ráda odkoupím!!! na ceně se dohodneme kontakt: imboska@seznam.cz -
-
Re: koupím
tak jo, díky, už mám, hezký den přeji *1* -
Re: koupím
Ahoj ještě sháníš knížku ? 604 636 458 *3*
-
-
FOR Kiss
KISS is very very very best band!I love KISS!! *4* -
anketka
Dynasty *3* *3* *3* *3* -
Anketa č.2
Sešlo se nám pár tipů na nejoblíbenější album, tak zkusíme opačnou věc:
Který 3 alba KISS se vám oproti ostatním líbí nejmíň (odpovědi typu: "Mně se líbí všechny" sem prosím nepište *3* )
Moje "nejméně" oblíbená alba KISS:
1)Hot in the shade
2)Lick it up
3)Rock and roll over -
-
Re: Anketa č.2
1.Asylum
2. Animalize
3. Lick it up
Hot in the shade je náhodou fajn vojto *16* -
Re: Anketa č.2
Alba ROCK AND ROLL OVER a LOVE GUN mají ubohou produkci kterou dělal Eddie Kramer. Měli pokračovat s Bobem Ezrinem. Mé BEST OF z těchto dvou alb: 1.I WANT YOU 2.TAKE ME 3.CALLING DR. LOVE 4.HARD LUCK WOMAN 5.MAKIN'LOVE 6.I STOLE YOUR LOVE 7.SHOCK ME 8.LOVE GUN 9.ALMOST HUMAN 10.PLASTER CASTER
-
-
KISS v Evrope
Nejakej Stanley dole pekne kecal s tou Evropou. Uz v dobe, kdy psal prispevek, chystalo se turne po Evrope, dnes se dokonce objevil termin pro CR;-) -
Fan club Kiss
Všechny Vás zvu do fan clubu Kiss na www.kissarmy.cz Dozvíte se zde všechny nejnovější informace o kiss i jejich evropském turné a koncertu v Praze. -
lístky
kdy budou lístky v prodeji! -
Nejlepší skupina
Miluju tuhle skupinu. Jsou nejlepší skupina všech dob. Můj nejoblíbenější člen je Ace, toho zbožňuju! *14* Škoda, že nebude tady v Praze, ale i tak se na koncert KISS těším strašně moc! KISS forever! *4* *14* *14* *14* -
-
Re: Nejlepší skupina
Jo. ten je nej *14* -
Re: Nejlepší skupina
jo je to nejlepší skupina, ale můj nejoblíbenější člen je Paul s Peterem. *14*
-
-
namaloval by me nekdo
ktere barvy pouzivate na oblicej. A nebo kdo by me namaloval pred koncertem. predem dekuji *5* -
-
Re: namaloval by me nekdo
já jsem si kupovala barvy v papírnictví,jsou to barvy na karneval-bílá a na černou jsem jsem použila černou tužku na oči (lépe drží)
-