-
??
lunetici.. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Super
Mám vás moc ráda Jste bezvadná skupina a je mi líto že jste se tenkrát rozpadli doufám že vám to víde i teď moc vám fandím jo a mimochodem bydlím na Meziboří jako ty Vašku a prosím ozvěte se mi nikdo na email toto je on: Dominika.Urban@seznam.cz tak se nikdo ozvěte vaše velká fanynka *3* -
-
Re: Super
Přijeď na ně v sobotu 7. února do Mladé Vožice u Tábora. Míra
-
-
Navrat
Jak je mozny, ze takova skupina jako byly Holki se vraci a Vy ne? *9* Meli byste si to jeste rozmyslet. -
-
Re: Navrat
Ten návrat neni tak lehký. Někteří kluci by chtěli ale David už má jiné zájmy *9* -
-
Re: Re: Navrat
ahoj martine vratte sezpatky pokud to pujde mam vas moc rada nemel jsi nekoho z rodiny v praze4krc detsky dijadnosticky ustav nepamatuji si uz jeji jmeno hrozne rada bych chtela taky nekde spivat ale nejdeto mam3male syny a nemam na to sanci se nekam dostat ani penize ale je to muj sen pokud by jsi mi mohl odepsat byla bych moc vdecna muj email rybycka1986@seznam.cz dekuji martina *3* -
ahoj martine vratte sezpatky pokud to pujde mam vas moc rada nemel jsi nekoho z rodiny v praze4krc detsky dijadnosticky ustav nepamatuji si uz jeji jmeno hrozne rada bych chtela taky nekde spivat ale nejdeto mam32male syny a nemam na to sanci se nekam dostat ani penize ale je to muj sen pokud by jsi mi mohl odepsat byla bych moc vdecna muj email rybycka1986@seznam.cz dekuji martina *3* -
Tak se na něj vykašlete:o))))
půjde to i bez něj *5*
-
-
-
slečna
*4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
miluju
mijuju vás vratte se je mi 14 let a jsem do vás blázen *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
-
Re: miluju
to nevis ze se vracej jo a maj novou desku *14* *5*
-
-
podpisy
plsky mohli by jste mi poslat nějak vaše podpisy moc to pro mě znamená. -
-
Re: podpisy
ja je mam chces klidne ti je poslu i s fotkama *5*
-
-
Lunetic
Je možný sehnat DVD od Lunetic?
*3* -
-
Re: Lunetic
ano, budou je krtit na koncertech 5. +6. 12 08 -
Re: Lunetic
BOhužel tě musím zklamat ale vše se dá sehnat jen na VHS *7*
-
-
jj
dej mi svatek meli pokracovat kvuli tomu ze bral martin drogy to je kravina martinova chyba -
-
Re: jj
Tak ale ve 3 to nezvládli a tak já se Martinovi nedivim, že tu slávu neunesl, vem si jak byli mladí... -
-
Re: Re: jj
ahoj souhlasím s tebou...každý se do nich naváží že fetovali atd..ale kdyby se nad tím trochu lidi zamysleli tak to není jen u nich ale i u jiných kapel co se takle rozpadli....myslim že i Queeni taky něco podobného měli nebo to byla jiná kapela to už je jedno...
-
-
-
Navrat Luneticu
Ahoj, mozna to sem uz nekdo psal, mozna ne... Kazdopadne comeback lunetic se bude konat a to v ramci 2 exklusivnich koncertu: 5. 12. 2008 - Liberec (club All inclussive -libimseti.cz/Babylon) a 6. 12. 2008 Praha (club All inclusive). Jinak muzete navstivit i nase forum na lide.cz, diskuse, Lunetic... -
-
Re: Navrat Luneticu
jj tam chodim -
Re: Navrat Luneticu
no tak to je super zpráva ..a nevíš jak je to s lístkama??? bude předprodej nebo ..aby na mě zbylo :-)) dííky :-)
děcka to je síla ..si připadám jak za mlada :-))) -
-
Re: Re: Navrat Luneticu
škoda že tam nemůžu jít:'-(próóóč sakra!!! *8* *8* *8* *8* -
Re: Re: Navrat Luneticu
To nevim, sleduj libimseti.cz nebo primo stranky clubu
-
-
-
Nazdárek
ahoj asi se ptám zbytečně ale zeptám se.prosím vás nemáte někdo na Martina nebo na někoho z luneticu icq nebo skype nebo mail??????????????????????????????? prosím o odpověď.Předem díky moc *8* *14* *1* -
-
Re: Nazdárek
mam e-mail :noggin@nogginmusic.cz -
-
Re: Re: Nazdárek
díky -
-
Re: Re: Re: Nazdárek
nemas zac ja uz sem mu psala i koukla na web je moc hezkej a ta pisnicka taky
*4* -
-
Re: Re: Re: Re: Nazdárek
jsem mu taky psala...a ty písničky jsou super...jsem mu psala že se znám s jednou jeho kámoškou tak snad se ozve... *8* *8* *16* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-